Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve domates
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak yeşil fasulye yemeği
Bir kase kadar bulgur pilavı
Bir kase cacık

Ara
İki Orta boy organik armut

Akşam
Bir tabak yeşil fasulye yemeği
Acı turşu biberi
Bir dilim ekmek

Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie ve 6000 adım

moni

Altınbaşak kraker cinsi ama diyet kraker chia tohumlu kinoalı çeşitleri var
Anladım canım
Bence de canım kraker yerine yemek yemen daha iyi olur

Bende çok sıkıntı çektim dişlerden Allah yardımcın olsun. Insallah çabuk iyileşir.
cok sag ol cnm
senin menüleri özlemişim

saydın mı kız patatesleri
ortalama söyledim
Aa gecmis olsun ne oldu atlamisim galiba ama iyi bak kendine minnoşum
dis problemi canim cook sag ol
basiniz sag olsun cnm yine de
B busefit canim.nerdeisn ben dedim buse simdiye mezun olmustur

yok cnm. ne mezunuu nerdeee dislerden çekiyorum son 1 aydir.simdide 20 lik disim çekildi cok zormus asabim bozuldu. sabittim bende ama almisimdir dis sag olsun

Gunaydiiiiiiiinnn

Evet bugun de -500gr gitti hamd olsun :)
75.9 ciktim
Ay her sabah eksi gormek ne guzel.bir duygu
Ben de tartiyi sucluyordum balkondan firlaticam diyordum megerse sorun bendeymiş
tebrikleer harikasin aynen devam

yeni tartim geldi oley cok mutluyum

disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedim uzerine bi de regl oldum

yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis

Geçmiş olsun buse disciden hiç korkmayan ben 20lik diş çekimi sonrası şimdi mecbur kalmadıkça sonuna kadar direnerek gitmiyorum. Resmen fobi oldu dişçi bende . 20 lik diş fena cekimi ayrı sonrası ayrı. İns biranonce toparlar seninkide

Günaydın kizlar mutlu huzurlu bir gun diliyorum hepinize gece 3 saat uyuyabildim oruca kalktım hemen yatamiyorumda yediklerimin üstüne. 8 de tekrar kalkmam lazım oğlumun okulu var bugün gotur getir yapilacak. İns uyuyacak bir vakit bulurum.

Cok gecmis olsuun canm ben 2 tane cektirdim.
Hatta bir tanese suan yan yatiyor ameliyat diolar. Oyuzden direniyorum. Oda cekilmesi gerek allahtan 2 tane cektirmistimde sıkisma di dislerim. Hayatimda hic dis sorunum. Olmadi. Ama bu yirmilikler beni maf etti. Zor bilirim delik hemen kapaniyo merak etme sivi tuket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…