- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
Altınbaşak dediğin ne canım21 ekim menüm
sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik, bir trabzon hurması ( ağaç bitene kadar devam :))
öğle: karalahana yemeği, bir parça mısır ekmeği
akşam: altınbaşak, peynir
su:2 litre
spor: 10 dk eliptik+ biraz yer hareketleri
Kızlar bugün başım çok dönüyor neden bilmiyorum
Altınbaşak kraker cinsi ama diyet kraker chia tohumlu kinoalı çeşitleri varAltınbaşak dediğin ne canım
Eşine geçmiş olsun canım ağır kaldırdığım da beninfe kollarım çok ağrıyor artık güçsüzlükte başladı masaj iyi geliyorEşimde çıktı boyun fıtığı
6 seans masaja gitti
Şimdi 5 kilo üzeri ağır kaldırması yasak
altınbaşak bir kraker. Bir diyetisyen vermişti zamanında , o yüzden akşam yemeği yerine yiyorum çayın yanında. Kalorisi de düşük. Aslında paketli gıdayı hiç ağzıma sürmesem daha iyi ama .. o da olur inşallahAltınbaşak dediğin ne canım
Yok canım bakmadım ama şimdi daha iyiyimGeçmiş olsun canım tansiyonuna baktınmı
Anladım canımAltınbaşak kraker cinsi ama diyet kraker chia tohumlu kinoalı çeşitleri var
Bence de canım kraker yerine yemek yemen daha iyi oluraltınbaşak bir kraker. Bir diyetisyen vermişti zamanında , o yüzden akşam yemeği yerine yiyorum çayın yanında. Kalorisi de düşük. Aslında paketli gıdayı hiç ağzıma sürmesem daha iyi ama .. o da olur inşallah
cok gecmis olsun saracimBoyun fıtığım çok kötü olmaya başladı eskiden bir saatte yaptığım işi şimdi iki saatte yapamıyorum elletim ve kollarım çok güçsüzleşmeye başladı
Çok iyi fikir de benim bebeyi napcaz6 ay çok güzel bir süre bence
Hadi yine yapalım?
cok sag ol cnmBende çok sıkıntı çektim dişlerden Allah yardımcın olsun. Insallah çabuk iyileşir.
ortalama söyledimsenin menüleri özlemişim
saydın mı kız patatesleri
dis problemi canim cook sag olAa gecmis olsun ne oldu atlamisim galiba ama iyi bak kendine minnoşum
basiniz sag olsun cnm yine deAy kizlar ilk baslarda aman yok be grip iste ,bana bir sey olmaz , ne maskesi maske korumaz ki
Yalandan ya bosver sozlerini çook duydum ama gecen hafta 60 yasindaki halami koronavirus nedeniyle kaybettik
20 senedir konusmuyorduk cunku benim halalarim cok asiri cadalozdur siz bilmezsiniz 8 halam var 7 si at çope gitsin evlerden irak
Ama yine de yasi genc olunca insan bir tuhaf oluyor
1 ay yogun bakimda süründü
Sonra hayatini kaybetti
Allah rahmet eylesin demek gelmiyot icimden o kadar kotulugu oldu ailemize ama
Hastanedeki ilk hafta bir ruya gördüm
Cocuklarini kocasina vermisti bir tren garındaydık. Annemi optu beni optu ve dedi ki hadi vedalasim,artik ayrilik vakti geldi dedi
Ben bunu anneme anlattim kiz yoksa olucek mi bu dedi ay bilmiyorum ki dedim o kadar gercekciydi ki
O zamanlar iyilesme sansi yuzde elliden fazlaydi yani
Aradan bir ay gecti hayatini kaybedince ay anne bak ruyasini gordum acaba icten ice bizimle vedalsmak istemis miydi bilemezsin ki ah keske hic olmeyecek gibi dunya hayatina dalip da insanlari kirmasak
Gorunmeyen bir virus bile sebebin olabiliyor
Ya da yolda ayagin kayar kut gittin.
Dun babama diyorum ki ben bir anda olursem falan cocugum icin biriktirwcegim para babasina gitmesin,velayeti ne olack vs
Oyle dusunme dedi sen şimdiyi yaşa ,ama olum de aklinin bir kenarinda dursun tabiki ama olecegim diye de hayatindan vazgecip vs vs
Isin acigi karisik duygular
Rabbim hepimizi hayirli omurler versin ki evlatlarimizi guzelce buyutelim
Onlarin karsilarina da iyi insanlar cikarsin
AMIN
Yaa canimsin. Canim okula goturup getiriyom oglani 1ci sinif. Bide spora gidiyor haftanin 2 gunu. Onla ugrasiyorum. Cok guzel ve hizli geciyor gunlerimiz bol bol parka gidiyoruz. Havalar soguyunca gidemeyiz yada hastaliklar cogalinca diyim. evden eve gidiyoruz. Temizliginden emin oldugumuz evlere arkadaslarina. Ole iste. Bende 3 gundur if yapiyor. Iyiyim. Suan karnim acliktan deliniyor sanki.Ama biliyorum yersem cok pisman olucam. Orgu oruyorum cok iyi olsu aklima tikinmak gelmiyor. 75.5 im suan. 800 gr aldim oda ilacimin bittigu donemde. Tekrar basladim. Yola devam. Motivasyon videosu cok iyi geliyor bana. Suyu biraz aksatiyorum oda disari çıktığım icin. Sen nasilsin
tebrikleer harikasin aynen devamGunaydiiiiiiiinnn
Evet bugun de -500gr gitti hamd olsun :)
75.9 ciktim
Ay her sabah eksi gormek ne guzel.bir duygu
Ben de tartiyi sucluyordum balkondan firlaticam diyordum megerse sorun bendeymiş
Geçmiş olsun buse disciden hiç korkmayan ben 20lik diş çekimi sonrası şimdi mecbur kalmadıkça sonuna kadar direnerek gitmiyorum. Resmen fobi oldu dişçi bende . 20 lik diş fena cekimi ayrı sonrası ayrı. İns biranonce toparlar seninkideyeni tartim geldi oley cok mutluyum
disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedimuzerine bi de regl oldum
yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis
Çok şükür canımYok canım bakmadım ama şimdi daha iyiyim
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun saracim
Cok gecmis olsuun canm ben 2 tane cektirdim.yeni tartim geldi oley cok mutluyum
disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedimuzerine bi de regl oldum
yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?