Ah ahÇok iyi fikir de benim bebeyi napcaz1 yıl daha bekleyelim 2 yaş olsun kreşe başlıcak o zaman anca
Geçmiş olsun canımyeni tartim geldi oley cok mutluyum
disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedimuzerine bi de regl oldum
yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis
her zaman yemiyorum. Akşam yemeği için fazla aç değilim o zaman yiyorumAnladım canım
Bence de canım kraker yerine yemek yemen daha iyi olur
yeni tartın hayırlı olsun buseyeni tartim geldi oley cok mutluyum
disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedimuzerine bi de regl oldum
yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis
geçmiş olsunGünaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum daha tam iyilesemedik de üstüne eşim de hastalandı. Dünki mekikleri çekmeden yattım mutfakta bulaşık bile kaldı artık akşam iş dönüşü halledicem onu da.
Geçmiş olsun buse disciden hiç korkmayan ben 20lik diş çekimi sonrası şimdi mecbur kalmadıkça sonuna kadar direnerek gitmiyorum. Resmen fobi oldu dişçi bende . 20 lik diş fena cekimi ayrı sonrası ayrı. İns biranonce toparlar seninkide
Cok gecmis olsuun canm ben 2 tane cektirdim.
Hatta bir tanese suan yan yatiyor ameliyat diolar. Oyuzden direniyorum. Oda cekilmesi gerek allahtan 2 tane cektirmistimde sıkisma di dislerim. Hayatimda hic dis sorunum. Olmadi. Ama bu yirmilikler beni maf etti. Zor bilirim delik hemen kapaniyo merak etme sivi tuket.
Ah ah
Geçmiş olsun canım
her zaman yemiyorum. Akşam yemeği için fazla aç değilim o zaman yiyorum
yeni tartın hayırlı olsun busesana hep eksi göstersin, hiç artı göstermesin inşallah dişine neden dikiş atmadılar da bu kadar süründürdüler?
geçmiş olsun
ahaha hep açlıktan bundankötü kaptan mı oldun sen söyle bakimm
istesen de olamazsın sen , kıyamazsın bu minnoşlara ( kıydı)
allahhh21 ekim menüm
sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik, bir trabzon hurması ( ağaç bitene kadar devam :))
öğle: karalahana yemeği, bir parça mısır ekmeği
akşam: altınbaşak, peynir
su:2 litre
spor: 10 dk eliptik+ biraz yer hareketleri
kendine dikkat et canımSağ ol canım
Tansiyonumu ölçemedim ama yorgunluk uykusuzluktan olabilir
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum daha tam iyilesemedik de üstüne eşim de hastalandı. Dünki mekikleri çekmeden yattım mutfakta bulaşık bile kaldı artık akşam iş dönüşü halledicem onu da.
ne ayarını bozdun de hele, bensiz yediğin karalahanadandır oKızlar ben ayarlarımla oynadım düzeltemiyorum daneyse herkese günaydın
kilo alırsan bölünmücek, kilo verirsen bölünecek.moni ben gecen hafta bildirim yapmadigim için yuzdem ikiye mi bölünecek acaba. Şuan biraz eksideyim eger ikiye bölünecekse aksam öğünümü ona göre belirliycem boğazım karincalanmaya başladı ikiye bolunecekse kendimi fazla kasmak istemiyorum
Ok kaptanım 300-400 gram eksideyim fazla kasmayım ozaman.kilo alırsan bölünmücek, kilo verirsen bölünecek.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| muaf | m | m | m | m | m | |
O optumkibbye | muaf | m | m | m | +100 | m | |
| + | +70 | + | +60 | +60 | +120 | |
F Fitimfitsinfit | - | + | + | + | + | + | |
| +210 | + | + | +320 | +300 | +100 | |
| muaf | m | + | +200 | +320 | +190 | |
| +60 | +60 | +210 | +240 | +250 | +240 | |
| +90 | +270 | + | + | + | + | |
| - | -120 | + | + | + | +100 | |
| muaf | + | + | + | + | - | |
B busefit | - | - | + | + | - | - | |
| + | m | m | m | m | m | |
@olvidos | - | + | +180 | - | - | - | |
| muaf | m | m | + | + | +20 | |
| muaf | m | m | + | - | - | |
kasmıyım derken artı çıkma kuzum aman dikkatOk kaptanım 300-400 gram eksideyim fazla kasmayım ozaman.
Kahvaltıyı abarttım ama aksam dengelemeyi düşünüyorum karbonhidrat yemeyerek bu mümkünmüyarın tartı günü, lütfen bugünü çok hafif geçirin
dengelenir evetKahvaltıyı abarttım ama aksam dengelemeyi düşünüyorum karbonhidrat yemeyerek bu mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?