saçını yolarımmm
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | m | |||||
O optumkibbye | m | m | |||||
| +240 | +140 | |||||
F Fitimfitsinfit | + | + | |||||
| +430 | +50 | |||||
| +260 | +225 | |||||
| +55 | +65 | |||||
| +360 | +360 | |||||
@Baby Cat | + | - | |||||
| + | + | |||||
| +90 | - | |||||
B busefit | - | - | |||||
| m | - | |||||
| m | + | |||||
çıktı mı test sonucun canım, haber vermedin bize
Ben negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırçıktı mı test sonucun canım, haber vermedin bize.
Nişanlın geçirmiş olabilir canım test yapılıncaya kadarBen negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırişin garibi nişanlım da negatif
Nasıl oldu anlamadık ben yine evdeyim acaba test mi yanlış diye bekliyorum ama semptom yok bende
Evde asıl çalışan nişanlımken o hariç diğerleri pozitif çıktı gerçekten anlayamadık
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. umarım kolaylıkla atlatırlar.Ben negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırişin garibi nişanlım da negatif
Nasıl oldu anlamadık ben yine evdeyim acaba test mi yanlış diye bekliyorum ama semptom yok bende
Evde asıl çalışan nişanlımken o hariç diğerleri pozitif çıktı gerçekten anlayamadık
çok şükür canım iyiyiz. geçmiş olsun haticecim. Rabbim şifa versin. genel durumun nasıl? semptomlar????Selamlar hanımlar nasılsınız.
Ben pozitifim bı süredir karantinadayim. Sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım. Sen sağlıkçıydın değil mi? İnşallah yanlış hatırlamıyorumdurSelamlar hanımlar nasılsınız.
Geçmiş olsun canım kaç gündür pozitifsin şimdi nasılsınSelamlar hanımlar nasılsınız.
yol yol kafada saç kalmadı moni yaa
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahBen negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırişin garibi nişanlım da negatif
canım ya çok geçmiş olsun. garip durum, ne diyim bilemedim. acil şifalar diliyorum herkese.Ben negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırişin garibi nişanlım da negatif
haticem çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum. bizi haberdar et olur mu merak ederiz.Selamlar hanımlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?