- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah şifa versin canımBen negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırişin garibi nişanlım da negatif
Nasıl oldu anlamadık ben yine evdeyim acaba test mi yanlış diye bekliyorum ama semptom yok bende
Evde asıl çalışan nişanlımken o hariç diğerleri pozitif çıktı gerçekten anlayamadık
Hayrolsun canımMoralim çok bozuk o yüzden bir tane çikolatalı gofret yedim kendime çok kızgınım gerçekten canım sıkılınca yemeğe sarılmak gibi kötü bir huyum var başım çok ağrıyor beynim iki taraftan sıkışıyormuş gibi geliyor
Hayrolur inşallahHayrolsun canım
Neoldu canım neye sıkıldın bukadar. Bebekle ilgili mi. Benim oglum da tüp bebek buarada 2. Denemede oldu. Zor süreçler insan bunalıyor bazenHayrolur inşallah
Vestel v fit-arzum ikisi de güzel canımmoni tartı markan nedir? Memnun olan arkadaslar yardımcı olun bana
TesekkurlerVestel v fit-arzum ikisi de güzel canım
Evet canım zor ama özel sorunlarım da var Allah hepimizin yardımcısı olsunNeoldu canım neye sıkıldın bukadar. Bebekle ilgili mi. Benim oglum da tüp bebek buarada 2. Denemede oldu. Zor süreçler insan bunalıyor bazen
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | m | m | ||||
O optumkibbye | m | m | m | ||||
| +240 | +140 | + | ||||
F Fitimfitsinfit | + | + | - | ||||
| +430 | +50 | - | ||||
| +260 | +225 | +270 | ||||
| +55 | +65 | +120 | ||||
| +360 | +360 | +120 | ||||
| + | - | + | ||||
| + | + | + | ||||
| +90 | - | +60 | ||||
B busefit | - | - | - | ||||
| m | - | - | ||||
| m | + | + | ||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?