baya uzun zaman olmuş ayrılalı, tekrar karar verip dönmen çok iyi.Merhaba, hoşbulduk. İnşallahilk sayfada yazanları okudum spor ve menü paylaşımı yapılacak hergün cumaları da en 12ye kadar tartı iletilecek. Atladıgım ekstra bişey yoktur insallaj varsa da zamanla ögrenirim diye düsünüyorum, sorularda kendimden bahsetmedim zaman içinde anlaşır birbirimizi anlarız
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | m | m | m | |||
O optumkibbye | m | m | m | m | |||
| +240 | +140 | + | ||||
F Fitimfitsinfit | + | + | - | ||||
| +430 | +50 | - | ||||
| +260 | +225 | +270 | +210 | |||
| +55 | +65 | +120 | +290 | |||
| +360 | +360 | +120 | ||||
@Baby Cat | + | - | + | ||||
| + | + | + | + | |||
| +90 | - | +60 | ||||
B busefit | - | - | - | ||||
| m | - | - | ||||
| m | + | + | ||||
hoşgeldin canım, inşallah güzel kilolar verip mezun olacağız.İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Boyunuz: 169
Mesleginiz: muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-3
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli balık etliydim işimde oturarak olduğu için kilo alma olanağı daha müsait oluyor 4.takımda 97 den 84 kiloya düştüm hamile kalınca bıraktım sonra tekrar girdim başarısız oldum şimdi yeni yeniden diyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 97.2
Hedef kilonuz: 70
Ay evet oldubaya uzun zaman olmuş ayrılalı, tekrar karar verip dönmen çok iyi.
Colorayzn (72.3///%)bildirimsiz izne ayrıldı.4. Takım 543. Etap 11 kasım 2017
Seni gidi minik balıketliii seniiİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Boyunuz: 169
Mesleginiz: muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-3
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli balık etliydim işimde oturarak olduğu için kilo alma olanağı daha müsait oluyor 4.takımda 97 den 84 kiloya düştüm hamile kalınca bıraktım sonra tekrar girdim başarısız oldum şimdi yeni yeniden diyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 97.2
Hedef kilonuz: 70
Hoş buldum inşallah canım bu sefer mezun olucazhoşgeldin canım, inşallah güzel kilolar verip mezun olacağız.
senin ayrılma bilgilerin de bu şekilde.
Mydestinyy (95.1///%)Bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. 4. Takım 628. Etap 29 haziran 2019
Hahahahah evet balık etli sen gibiSeni gidi minik balıketliii senii
Ben çoktan sahalara döndüm, dakika farkıylaHoş buldum inşallah canım bu sefer mezun olucazColorayzn B Bilinmeyenkullanicii da dahil olucak inşallah
Ben direk kiloluyum bende balık falan yokHahahahah evet balık etli sen gibi
Hmmmm sabahtan beri parçaladım kendimi ondandırBen çoktan sahalara döndüm, dakika farkıyla
Hahahahha şimdi bende öyleyim merak etmeBen direk kiloluyum bende balık falan yok
Öpüyorum seniiiiHahahahha şimdi bende öyleyim merak etme
Bende seni öptümmmÖpüyorum seniiii
Ben direk kiloluyum bende balık falan yok
takım listemizde gördüğünüz gibi hemen hemen herkes aynı kilolardaHahahahha şimdi bende öyleyim merak etme
Yarın başlıyorum bende o haldetakım listemizde gördüğünüz gibi hemen hemen herkes aynı kilolarda
inşallah canımmoni eski takımdan arkadaşız biz üçümüz, güzel bir dostluğumuz oldu insallah sizlerle de aynı frekansı yakalarız
Evet güzel dostluk kurduk inşallah sizlerle de öyle oluruzinşallah canım
ne güzel hiç kopmamışsınız 3 arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?