takım samimi içten kızçelerden oluşuyor, tanıdıkça kaynaşırız hepberaberEvet güzel dostluk kurduk inşallah sizlerle de öyle oluruz
Oluruz oluruztakım samimi içten kızçelerden oluşuyor, tanıdıkça kaynaşırız hepberaber
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | m | m | m | |||
O optumkibbye | m | m | m | m | |||
| +240 | +140 | + | ||||
F Fitimfitsinfit | + | + | - | ||||
| +430 | +50 | - | ||||
| +260 | +225 | +270 | +210 | |||
| +55 | +65 | +120 | +290 | |||
| +360 | +360 | +120 | ||||
| + | - | + | ||||
| + | + | + | + | |||
| +90 | - | +60 | + | |||
B busefit | - | - | - | ||||
| m | - | - | ||||
| m | + | + | ||||
| m | m | m | ||||
| m | m | m | ||||
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Boyunuz: 169
Mesleginiz: muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-3
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli balık etliydim işimde oturarak olduğu için kilo alma olanağı daha müsait oluyor 4.takımda 97 den 84 kiloya düştüm hamile kalınca bıraktım sonra tekrar girdim başarısız oldum şimdi yeni yeniden diyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 97.2
Hedef kilonuz: 70
Ay evet olduama döndüm neyseki. İşten kaynaklı girmem çok mümkün olmuyordu app in geliştirilmesini bekliyordum. Şuan kullanılabilirliği iyi duruyor
3. Nerde?moni eski takımdan arkadaşız biz üçümüz, güzel bir dostluğumuz oldu insallah sizlerle de aynı frekansı yakalarız
Hoşbulduktakımımıza hoşgeldiniz tatlı bağyanlar
Hoşbulduk canımtakımımıza hoşgeldiniz tatlı bağyanlar
3.yolda3. Nerde?
Moni tablodaki m lerin anlamı ne, hatta + ve - lerinMENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Aylin42Konya m m m m O optumkibbye m m m m sara_28 +240 +140 + F Fitimfitsinfit + + - Natsume +430 +50 - Zehra_mda +260 +225 +270 +210 moni +55 +65 +120 +290 88prenses22 +360 +360 +120 Lonely single girl + - + Ozgurkus + + + + obezzto +90 - +60 + B busefit - - - obesofobi m - - 60kiloyum m + + Colorayzn m m m Mydestinyy m m m
Hoşbulduk canım
kızlar, 2 hafta önce kilo bildirimlerine yeni kural geldi, takım olarak koyduğumuz bir kural değil, genel yarışma kuralları.3.yolda
Merhaba,
Mydestinyy buraya gel
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 31
Mesleginiz: Sigortacı
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-5
Yaşadığınız şehir: İzmir
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli kiloluyum. İlkokul 1de aldım, lise döneminde 90lardan 70lere indim. En son 2016 yılında 4.takımda yarışarak 98kilodan 72ye düşmüştüm. İşe başladıktan sonra hareketsizlik ve dikkat etmediğimden yeniden aldım kilo.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 100.3
Hoşgeldiniz kızlar emin olun doğru yerdesinizİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Mesleginiz: muhasebe
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-3
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli balık etliydim işimde oturarak olduğu için kilo alma olanağı daha müsait oluyor 4.takımda 97 den 84 kiloya düştüm hamile kalınca bıraktım sonra tekrar girdim başarısız oldum şimdi yeni yeniden diyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 97.2
Tamamdırkızlar, 2 hafta önce kilo bildirimlerine yeni kural geldi, takım olarak koyduğumuz bir kural değil, genel yarışma kuralları.
Artık cuma günü kilo bildirimleri mutlaka tartı fotoğraflı yapılıyor ve bir kağıda kullanıcı adımızı ve günün tarihini yazıyoruz.
aşağıdaki örnekte var
bu şekilde yapılmayan bildirimler kabul edilmiyor maalesef.
bilmeniz gereken en önemli şey bu canlarım.
YARIŞMA GENEL KURALLARI RESMİ DUYURU
696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
Eki Görüntüle 2704669
HoşbuldukHoşgeldiniz kızlar emin olun doğru yerdesiniz
bu tablo haftalık olan ve günlük menülerimizi ve sporlarımızı derlediğimiz bir tablomuz.Moni tablodaki m lerin anlamı ne, hatta + ve - lerin
Teşekkür ederim açıklama içinbu tablo haftalık olan ve günlük menülerimizi ve sporlarımızı derlediğimiz bir tablomuz.
m: muaf
+ : menü bildiriminin yapılmış olduğunu
- : menü bildiriminin yapılmamış olduğunu gösteriyor.
puanlar: o günkü yapılan sporların toplam puan değerini gösteriyor.
harikasın saramİki gündür menülerimde saçmaladığım yeter yarından itibaren toparlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?