- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Günaydıngünaydın kızlar herkese musmutlu bir salı günü diliyorum
Sevindik o zaman biz bunaYeni arkadaslar gelince grup baya renklendi maşallah
hoşbuldummo nasıl güzel bir nick öyleesen de hoşgeldin
Yeni arkadaslar gelince grup baya renklendi maşallah
Sevindik o zaman biz buna
Biz ortamı şenlendirmek için varızhoşbuldumm
kızlar kabul ederseniz ben de katılmak isterim.Colorayzn Mydestinyy ile 4. gruptaydık daha önce. 95den 56ya inmiştim şimdi yine 2 sene içinde 75lere kadar çıktım maalesef. belki daha fazla.
Hoş geldin canımhoşbuldumm
kızlar kabul ederseniz ben de katılmak isterim.Colorayzn Mydestinyy ile 4. gruptaydık daha önce. 95den 56ya inmiştim şimdi yine 2 sene içinde 75lere kadar çıktım maalesef. belki daha fazla.
Hoşgeldiniz kizlar ben ucunuzude 4. Takımdan hatırlıyorum.hoşbuldumm
Bende seni hatırlıyom fitHoşgeldiniz kizlar ben ucunuzude 4. Takımdan hatırlıyorum.
eee kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz.
hahahahhaha deliiiiiiiiiiiAaa kim burdaymış iyiyiz cınım sen
sende hoşgeldin canımhoşbuldumm
sabah erken yürüyüşe çıktım geldim duş kahvaltı, evle ilgilen derken derken bu saat oldueee kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz.
bende çok hızlı kilo alan biriyim maalesefhoşbuldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?