- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Evet malesef cızlar vardı . Tatildeyim çünkü ama az önce tartıldım sabahki kilomla aynıyım. Biraz içim rahatladı bu yüzdenKek reçel çekirdeklicız bebem cız
Boşver canımSelam arkadaslar
Benden size dost tavsiyesi
Esleriniz cok iyi insanlar da olabilir ama
Yine de ayrilma donemindeyseniz asla guvenmeyin
Burda bana guvenme diyen arkadaslar da cok hakliydi
Ben ara sira sosyal medya hesaplarina bakiyorum,hicbir yerden takip etmiyorum, whatsapta durumlarina da bakmiyorum ama ara ara instadan bakiyorum.
cunku ne bok yedigini şu siralar takip etmeliyyim en azindan şu birkac aylik surecte bakalim nafakada zorluk cikaracak mi
Klimam kaldi o evde sokemedik biz babam almisti oglum dogunca 4 sene once kaç bin kusur tl ye
Babam gondetmez diyor da hatta nafakayi da odemez diyor ama gerekirse icraya veririm,hapse de attiririm o sorun degil.
Olay ne biliyot musunuz
Instagramini herkese acikyapmis
Ve ne olmus biliuiyonuz mu
Ogluyla 15 20 fotosu vardi hepsini silmiş
Vay pezevenk ibne
Ama olsun bakalim bu cocuk buyuyecek mi buyuyecek
Kendi babasi gibi bira şiselerinin icinde tek basina geberip gidecegi zaman ne olacak
Hep , ben babam gjbi olmayacagim , o asagilik biri ,hic babalik yapmadi diyordu, hatta babasi bizim alt katimizda otururyordu, adam olmeden 1 hafta once ambulans geldi,bu da geldi işten, git de ölün gelsin diye soyleniyordu babasina,
Ne oldu simdi kendi babasindan beter işi kendi yapiyor
Olsun benim oglumun keyfi yerinde burda cok mutlu ben de mutluyum hafifledim
Annem diyor ki hani daha bagirsagin agrimiyor boynuna dikilme girmiyor diyor annem de mutlu ben mutluyum diye
Yüce Allah onu bildigi gibi yapsin
Amin
Hoşgeldin canımMerhaba,
Mydestinyy buraya gel
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 31
Boyunuz: 169
Mesleginiz: Sigortacı
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-5
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: İzmir
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli kiloluyum. İlkokul 1de aldım, lise döneminde 90lardan 70lere indim. En son 2016 yılında 4.takımda yarışarak 98kilodan 72ye düşmüştüm. İşe başladıktan sonra hareketsizlik ve dikkat etmediğimden yeniden aldım kilo.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 100.3
Hedef kilonuz: 70
HoşbuldummHoşgeldin canım
Hoşgeldin canımİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Boyunuz: 169
Mesleginiz: muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1-3
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli balık etliydim işimde oturarak olduğu için kilo alma olanağı daha müsait oluyor 4.takımda 97 den 84 kiloya düştüm hamile kalınca bıraktım sonra tekrar girdim başarısız oldum şimdi yeni yeniden diyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır
Şu anki kilonuz: 97.2
Hedef kilonuz: 70
Hoş buldukHoşgeldin canım
o nasıl güzel bir nick öyleeBu ben değilim beybisu
Sağol kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?