Ben bilmiyorum destek olur musunColorayzn bak vki yaptım sen de yapsana
Daha bismillah birinci günçok acıktım bugün ya ben
Hoşgeldin canımhoşbuldumm
kızlar kabul ederseniz ben de katılmak isterim.Colorayzn Mydestinyy ile 4. gruptaydık daha önce. 95den 56ya inmiştim şimdi yine 2 sene içinde 75lere kadar çıktım maalesef. belki daha fazla.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| m | m | m | m | |||
O optumkibbye | m | m | m | m | |||
| +240 | +140 | + | +100 | |||
F Fitimfitsinfit | + | + | - | +60 | |||
| +430 | +50 | - | +210 | |||
| +260 | +225 | +270 | +210 | |||
| +55 | +65 | +120 | +290 | |||
| +360 | +360 | +120 | + | |||
@Baby Cat | + | - | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| +90 | - | +60 | + | |||
B busefit | m | m | m | m | |||
| m | m | m | m | |||
| m | + | + | - | |||
| m | m | m | m | |||
| m | m | m | m | |||
B bilinmeyenkullanici | m | m | m | m | |||
Oh ne güzel ben çalışıyorum sabah o yüzden yürüyüş yapamıyorum. İnşallah akşamasabah erken yürüyüşe çıktım geldim duş kahvaltı, evle ilgilen derken derken bu saat oldu
Hesap detaylarından değiştiriliyorBen bilmiyorum destek olur musun
şu üzdü beni*** 10. TAKIM 698. ETAP ***
Aylin42konya(74,0///% )
Optumkibby(56,1///%)
sara_28(77,8///% )
Fitimfitsinfit(75,8///% )
Natsume (66,4///% )
Zehra_mda( 65,3///% )
moni(94,4///%)
88prenses22 (99,4/// %)
Baby Cat(75,9///%)
Ozgurkus (71,2///% )
10. Takım Ortalaması:
takım içi
Obezzto ( 87,2) 690. etap ta 88,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye
busefit(74,0/b )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
obesofobi (97,9 / b)yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100 h: ?
olvidos (74,7 /b) 650. etapta 66, kg ile 2 kez bildirimde bulunmayıp kendi isteği ile ayrılan üye.bt:14/10/2020 bk: 74,7 h: 60
60kiloyum (87,6/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (98,9/)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici ( / ) 554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk: h:
Salataaaaaaaaben öğle yemeğinde çorba içeceğim sadece. dışarıdan geliyor yemek sadece çorba istedim. akşama da dışardayım ne yiyebilirim ne yesem ki
üzülme üzülme çok güzel sonuçlar alıcaz ve seni tekrar mezun edicezşu üzdü beni
suyunu aksatma kuzum, diyette en tehlikeli şey su içmemek. su içilmediğinde bünyemiz bunu açlık olarak algılıyorBen bugün hiç su içmedim bu saat oldu en zorlandığım yer
tek çorba ile doyacak mısın, yanında salata ve yoğurt da yiyebilirsin. ama sakın ekmek yemek gibi bi hata yapma, çünkü seni anlık doyurur gibi olacak ama kan şekerini oynatacağı için kısa sürede acıkmana yol açacak.ben öğle yemeğinde çorba içeceğim sadece. dışarıdan geliyor yemek sadece çorba istedim. akşama da dışardayım ne yiyebilirim ne yesem ki
Dibim de 1.5 lt su varsuyunu aksatma kuzum, diyette en tehlikeli şey su içmemek. su içilmediğinde bünyemiz bunu açlık olarak algılıyordevamlı yanında suyun olsun, yudum yudum da olsa içmeni sağlar
B bilinmeyenkullanici canım müsait olduğunda bu şekilde tartı bildirimi yapar mısın, kayıtlara geçmesi için gerekli.
Monicim ya az yememe ragmen 100 gr artıyotakımda hemen hemen kilolar çok yakın bu çok iyi denk geldi
bi üyemiz 56 kilo onu da yakında mezun edip kurtulucaz
Heyecandan 300 gr vermişim bak dünden bugüne
Daha bismillah birinci gün
şu cümleyi benim için de kuracağın gün gelecek mi acaba monişimtakımda hemen hemen kilolar çok yakın bu çok iyi denk geldi
bi üyemiz 56 kilo onu da yakında mezun edip kurtulucaz
muhakkak başka bir tartıda da tartıl canım. Seninki farklı tartıyordu değil mi?Monicim ya az yememe ragmen 100 gr artıyobugunde 71.5 acaba tartı iyice bıraktımı bızı yoksa doğrumu.benım motivasyon sıfır sıfır sıfırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?