canım yarın git ve testini tekrarla. İnşallah pozitif değilsindir ama ola ki pozitifsin normal grip gibi düşün .destekleyici c ve d vitaminleri al. Yemene dikkat et.istirahat et biraz. Kısa sürede atlatıcaksın Allah ın izniyle. İyi düşün iyi olsunsonucum negatif cikti ama yalan. bu 3.gun ogleden sonra yine ates basladi. sabahlari bas agrisiyla uyaniyorum. koku almiyorum. biraz burun akintim var. az da oksuruk.
ilk semptomda test oldugum icin negatif vermis olabilir dediler bu yuzden yarin aksam tekrar teste gidicem yine negatifse kanimda mikrop ya da idrarda var. ama evleneli 5 yili gecti bi kez ateslenmedim o yuzden eminim koronayim evdeyim. yarin esim cocukla durcak ben taksiyle gidicem yine hastaneye. gecen gittigimse taksiciye arabayi havalandir dezenfekte et dedim vebale giremem. devlet eve gelse keske ben taksiye falan binmek de istemiyorum. test kiti yok devlette ozele gidincem yine.
elimde ilac var ama netten bakiyorum biseye yaramiyo demisler ilacsiz atlatanlar olmus boşa kullanmayin demisler. test pozitif cikmadan da baslamak istemedim yani ne yapcam sasirdim arkadaslar ben
Çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcınız olsun insçok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
Çok geçmiş olsun Fulyacımçok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
yalnız sen benimle eşleşmiştin
Evet seninleyiz gezegen de ikinciyalnız sen benimle eşleşmiştineş isteme hakkın varsa beni seç her türlü geçersin
Ellerine sağlık canım örgü örmek gerçekten terapi gibi geliyor insanaEki Görüntüle 2713363 nasıl size kızlar akşamları böyle rahatlıyorum
aa ne örüyorsun eşkom?Eki Görüntüle 2713363 nasıl size kızlar akşamları böyle rahatlıyorum
Eki Görüntüle 2713363 nasıl size kızlar akşamları böyle rahatlıyorum
Aynen öyle gerçektenEllerine sağlık canım örgü örmek gerçekten terapi gibi geliyor insana
At bakalım obezcim bende nezmandir ne orsem ne orsem diye düşünüyordum çok şükür kardeşim hamile kaldida banada bahane çıktıaa ne örüyorsun eşkom?bayılırım örgüye..
ben de bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimde. Ben de atayım mı?
Ay yavrum ben kış başlayınca örgü sezonun açılıyor sözde kendime kazak örücem anca akşamları örebiliyorım gündüz işteaa ne örüyorsun eşkom?bayılırım örgüye..
ben de bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimde. Ben de atayım mı?
Ay çok güzel ama işte ben solak olduğum için örgün cins oluyorEki Görüntüle 2713364
Bendede durumlar aynı bende doğacak yegenime battaniye örüyorum eline sağlık cnm
ben bu dönem örgüye başlamadım ama iplerim hazır. Geçen sene örgü kursuna gittim harika işler yapmıştım.At bakalım obezcim bende nezmandir ne orsem ne orsem diye düşünüyordum çok şükür kardeşim hamile kaldida banada bahane çıktı
Kabağı bende mi yapcam yaaaaa3 gun kabak yedikten so ra bugün cozuttum menu yazmasam daha iyi olacak sanırım. Haftaya da etap sonuncusu olmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?