- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Yaa bayıldım tek kelimeyle nekadar marifetli sin cnm maşallah harika olmuş modelde çok zarif durmuş eline sağlık. Bende çocukları buyuteyimde ilerde Allah nasip ederse çok istiyorum kurslara gitmek.ben bu dönem örgüye başlamadım ama iplerim hazır. Geçen sene örgü kursuna gittim harika işler yapmıştım.
şimdi kızlarım için servis takımı yapıyorum. Tamamen can sıkıntısındanEki Görüntüle 2713368
haftaya bende mi yapsam??tarif nasıl?3 gun kabak yedikten so ra bugün cozuttum menu yazmasam daha iyi olacak sanırım. Haftaya da etap sonuncusu olmazsam iyi
Çok güzel cnm eline sağlık valla zevkli hatunmussunbu da benim yaptığım
inşallah canım. Çok güzel kafa dağıtıyor.herkese tavsiye ederimYaa bayıldım tek kelimeyle nekadar marifetli sin cnm maşallah harika olmuş modelde çok zarif durmuş eline sağlık. Bende çocukları buyuteyimde ilerde Allah nasip ederse çok istiyorum kurslara gitmek.
Gayet güzel cnm daha ne olsun önemli olan sana iyi geliyor olmasıAy çok güzel ama işte ben solak olduğum için örgün cins oluyor
Ne kadar güzel kibar bir şeybu da benim yaptığım
detoksa değmedi ondanBeğenmediysen bana ver☺
moni cim ben bugün menü yazmasam olurmu neden dersen midem hâlâ bulanıyor ve kendimi iyi hissetmediğimden bugün yemek yapmadım ve hep kahvaltıyla geçiştirdim dolayısıyla ekmeği biraz fazla yedim üstüne bir de regl oldum spor yapacak mecalimde yok şimdi dinleniyorum inşallah yarına daha iyi olurum diyete kaldığım yerden devam ederim bugünlük böyle olsun
geçmiş olsun kızlar, tamam canlarımAl bendende okadar saracim benimde midem bulanıyor basım dönüyor bide regli oldum sabah agrimda var tansiyonum düşmüş ölçtüm şimdi tuzlu ayran icicem. Snada çok geçmiş olsun.
fulyacım çok geçmiş olsun canım çok üzüldümçok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
pazartesi tartısı hafta sonu kaçamağını engellemek için kuzucumBen zaten pazartesi tartısını hiç anlamadım neden hafta bir değil de 2 kere eskiden isteyen tartılıyordu hala öyleyse cumaya görüşelim bebeeeem
Çok geçmiş olsunçok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
Ama zorunlu değil değil mipazartesi tartısı hafta sonu kaçamağını engellemek için kuzucum
meali: az yiyin beni çileden çıkarmayın
en güzel terapi, aslında benim de örmem gerekEki Görüntüle 2713363 nasıl size kızlar akşamları böyle rahatlıyorum
kız dur hemen sonuncu yaptı kendini3 gun kabak yedikten so ra bugün cozuttum menu yazmasam daha iyi olacak sanırım. Haftaya da etap sonuncusu olmazsam iyi
Evet çok iyi geliyor hele ki benim gibi sinir hastalığın varsaen güzel terapi, aslında benim de örmem gerek
Yap canim ise yariyor hatta ben bugun adet oldum olmasam belki daha fazla kilo verecektim.Kabağı bende mi yapcam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?