- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GEÇMİŞ OLSUNSelam kizlar..uzun zamandir uğrayamadim buraya..malesef banada virus bulaşti..neyseki hafif atlattim...sanirim çocuklardan gecti...onlarda hastaydi
geçmiş olsun canımBen şu an istanbuldayim..burun ameliyati içi gelmiştim..cumartesi günü ameliat oldum..aslinda gecen cumartrsi ameliyat olacantim ama test positi cikinca iptal oldu..6 gün boyunca saglikli beslendim Aktardan bitkisel ürünler ve vitaminler aldim...6.ci günün sonunda tenrar test yaptirdim ve negatif cikti çok şükür..şu an yüzüm gözüm Şiş mosmor oldu gözlerim.. burnumdan nefes alamiyorum..inşallah perşembe günü alçi ve burun içindeki silikon tamponlar alininca rahatlarim
Diyet menüsü olamadığının farkındayım malesef ama boğazımı tutamıyorum. Cumaya kadar toparlanirim inşallah. Birde adet oldum onun da etkisi var sanırım.afiyet olsun canım ama bu kesinlikle diyet menüsü değil bu şekilde yemeye devam edersen kilo alman kaçınılmaz ve emeklerine yazık edeceksin kendine dur demelisin![]()
valla ben de aynen öyle.tam gün olmasa da bir başlayınca en az üç saat ..günlük temizliği zaten temizlikten saymam . O yüzden burada düzeltilmesi gereken bir yer varKız ne bir saati sabahtan akşama kadar uğraştım bir günlük temizlik puanı 50![]()
çok geçmiş olsun canımSelam kizlar..uzun zamandir uğrayamadim buraya..malesef banada virus bulaşti..neyseki hafif atlattim...sanirim çocuklardan gecti...onlarda hastaydi
estetik mi oldun? Çok geçmiş olsunBen şu an istanbuldayim..burun ameliyati içi gelmiştim..cumartesi günü ameliat oldum..aslinda gecen cumartrsi ameliyat olacantim ama test positi cikinca iptal oldu..6 gün boyunca saglikli beslendim Aktardan bitkisel ürünler ve vitaminler aldim...6.ci günün sonunda tenrar test yaptirdim ve negatif cikti çok şükür..şu an yüzüm gözüm Şiş mosmor oldu gözlerim.. burnumdan nefes alamiyorum..inşallah perşembe günü alçi ve burun içindeki silikon tamponlar alininca rahatlarim
Sağol canim hem estetik hem burnumda sorun vardi..zaten doktorda söyledi çok et vardi burun içinde diyeGeçmiş olsun canım.
Estetik mi, başka sorun mu var
Sağol cani.m...aslinda hiç bir belirti yoktu..çok hafif öksürük vardi .iyiyim şu an .biraz ağrim var burundaDün aklımdaydın perihan
Napıyon canım, Allah şifa versin.
Hastalığı atlatmışsın çok şükür.
Moralin nasil
Burundaki ameliyattan dır .Sağol cani.m...aslinda hiç bir belirti yoktu..çok hafif öksürük vardi .iyiyim şu an .biraz ağrim var burunda
Vaktin varsa paylaş, yoksa resimsiz yazPazartesi günleri de mi tartı fotosu paylaşacağız hanımlar?
Evet moni sac yolma asıgı olunca o ulasamaz diyerekten ben cektim.haftasonunu kudurarak gecirdim de
Zannımca kendi saçın o
Tamam canım tek cuma günleri sanıyordum vaktim olursa pazartesi sabahları da dikkat ederim çünkü sabahları yoğun oluyorumVaktin varsa paylaş, yoksa resimsiz yaz
Önemli olan cuma mutlaka tartı fotosu olsun
Evet canim artik ozgur ve mutluyum hamd olsunCanim ayrildinmi sen ešinden..benmi yanliş anladim
yaa o sizin için değildiSenin yerine yoluyorum benmoni
çok geşmiş olsun perihancım, şimdi nasılsınSelam kizlar..uzun zamandir uğrayamadim buraya..malesef banada virus bulaşti..neyseki hafif atlattim...sanirim çocuklardan gecti...onlarda hastaydi