• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20201102_090213.webp
Cuma 64,900
Bugün 63,100
Fark 1,800 gr

Ben şu an istanbuldayim..burun ameliyati içi gelmiştim..cumartesi günü ameliat oldum..aslinda gecen cumartrsi ameliyat olacantim ama test positi cikinca iptal oldu..6 gün boyunca saglikli beslendim Aktardan bitkisel ürünler ve vitaminler aldim...6.ci günün sonunda tenrar test yaptirdim ve negatif cikti çok şükür..şu an yüzüm gözüm Şiş mosmor oldu gözlerim.. burnumdan nefes alamiyorum..inşallah perşembe günü alçi ve burun içindeki silikon tamponlar alininca rahatlarim
geçmiş olsun canım

afiyet olsun canım ama bu kesinlikle diyet menüsü değil bu şekilde yemeye devam edersen kilo alman kaçınılmaz ve emeklerine yazık edeceksin kendine dur demelisin :KK12:
Diyet menüsü olamadığının farkındayım malesef ama boğazımı tutamıyorum. Cumaya kadar toparlanirim inşallah. Birde adet oldum onun da etkisi var sanırım.

Kız ne bir saati sabahtan akşama kadar uğraştım bir günlük temizlik puanı 50 :skandal:
valla ben de aynen öyle.tam gün olmasa da bir başlayınca en az üç saat ..günlük temizliği zaten temizlikten saymam . O yüzden burada düzeltilmesi gereken bir yer var
Selam kizlar..uzun zamandir uğrayamadim buraya..malesef banada virus bulaşti..neyseki hafif atlattim...sanirim çocuklardan gecti...onlarda hastaydi
çok geçmiş olsun canım
Ben şu an istanbuldayim..burun ameliyati içi gelmiştim..cumartesi günü ameliat oldum..aslinda gecen cumartrsi ameliyat olacantim ama test positi cikinca iptal oldu..6 gün boyunca saglikli beslendim Aktardan bitkisel ürünler ve vitaminler aldim...6.ci günün sonunda tenrar test yaptirdim ve negatif cikti çok şükür..şu an yüzüm gözüm Şiş mosmor oldu gözlerim.. burnumdan nefes alamiyorum..inşallah perşembe günü alçi ve burun içindeki silikon tamponlar alininca rahatlarim
estetik mi oldun? Çok geçmiş olsun

selam canlarım :KK24: hepimize mutlu huzurlu afetsiz acısız bir hafta olsun. Allahım izmir de bulunan yurtdaşlarımıza yardım etsin, onlara sekinet versin

ben bugün sabahtan evden çıktım çünkü malum 5.sınıflar okula başladı. Kahvaltı yapıp sabahtan gittim, şimdi geldim. Dolayısıyla tartılmadım fakat cumaya göre artıyımdır tahminim.hem çok diet yapamafım hem de dün nohut yedim. Nohut yediğimin ertesi hep artıyımdır :(

Cumaya kadar aşağı inerim inşallah

Back
X