Pomeloyu gördüm ama yemedim hiç tadını bilmiyorum du bide onu alayımbir de şu pomelo var sevmediğimBizim toprakların meyvesi olmadığından mıdır nedir yok alışamadım yemeye
yalnız sen bugün bayağı kendini aşmışsın gezginim yaa.tavuk göğsü bile yenmiş gözlerime inanamıyorumsuyla vitaminle beslenen kadını bile yoldan çıkardık
Dene valla bak çok seveceksinkız senin için bir gün de öyle deniycem hadi bakalım
Günaydın canım evet doğru yazmışsın ara ara artçılar oluyor İzmir de sanırım toplayamadı kendisiniseninle gelen bir arkadaş daha vardı . İnşallah nicki doğru yazıyorumdurColorayzn değil mi nicki? Birkaç günden beri uğramıyor merak ettim
Allah kabul etsin canım. Sahurda kofte agir gelir zaten kahvalti tarzi bisey yapsaydın. Aksamda pilav yerine corba salata falan ye bence uzun sure ac olunca pilav falan mideye oturuyor.Bugun içim bir baska ayda bebegi gördüm yasürekli gözlerim dolu dolu.Rabbimin mucizesi .
Ben niyetliyim kabul olursa insallah.
Sahurda köfte patates yedim çorba içtim .bi tık agır geldi hatta . İftara bulgur pilavı yesem günü kurtarırmıyım yoksa baska birsey mi yemeliyim ne yemeliyim
Tesekkur ederm .ya o saatte üsendim doğrusuAllah kabul etsin canım. Sahurda kofte agir gelir zaten kahvalti tarzi bisey yapsaydın. Aksamda pilav yerine corba salata falan ye bence uzun sure ac olunca pilav falan mideye oturuyor.
Allah kabul etsin orucunu canım iftara bulgur midene dokunur bence sıcak bir çorba salata yesen yanına et tavuk türü bir protein alsan daha iyi olur sankiBugun içim bir baska ayda bebegi gördüm yasürekli gözlerim dolu dolu.Rabbimin mucizesi .
Sahurda köfte patates yedim çorba içtim .bi tık agır geldi hatta . İftara bulgur pilavı yesem günü kurtarırmıyım yoksa baska birsey mi yemeliyim ne yemeliyim
Tesekkur ederim .tamam canım yulaf lapası yeeimeyi düşünüyorum hafif olur hem.Allah kabul etsin orucunu canım iftara bulgur midene dokunur bence sıcak bir çorba salata yesen yanına et tavuk türü bir protein alsan daha iyi olur sanki
Bende orucumBugun içim bir baska ayda bebegi gördüm yasürekli gözlerim dolu dolu.Rabbimin mucizesi .
Ben çok okurum, hiç yorum yapmamAy kızlar derdim vara bir yorum yaptım yapmaz olaydım piii bana dilimi eşşek arısı soksun emi yaaaa yorum yanlış anlaşıldı millete derdimi anlatamadım aaaaa
Allah kabul etsin . Senın yaptıgını borclarım bitince yapmayı istiyorum insallah nasipseBende orucum
Sahur yok
Iftarda ilaçları içerim tamam
çok takılma bdv ye banlanırsın dikkatAy kızlar derdim vara bir yorum yaptım yapmaz olaydım piii bana dilimi eşşek arısı soksun emi yaaaa yorum yanlış anlaşıldı millete derdimi anlatamadım aaaaa
Cuma 63.2
Bugun 64.3
+1.1
Günaydın herkese kacamaksiz bir gün olsun
Cuma 92.2
Pazartesi 91.8
Arkadaş koca hafta sık kendini hafta sonu boz olcak iş mi bu gitti bütün çaba
Cuma 96
Pazartesi 96.7
Her p.tesi oldugu gibi +400
Bugun71.2
Selam biraz artidayim o da normal yani hep makarna yizunden
Bir daha mi aslaa
Cuma 74.7
Bugun 75.2
Fark +500gr
İyi aksamlar kizlar haftasonu bende dağıttım malesef
Cuma 75.6
Pazartesi 76.5
+900
Cumaya temizlemeye gayret göstereceğim ins.
kızlar kilo verenleri kutluyorum, alanlarda azami dikkatle cumaya eksi gelsin emiiyi akşamlar kızlarrr
cuma 87.2
bu sabah 87.2
akşam üzeri tartı farklıydı ama sabahkini yazayım dedimmoni
@perihan00 canım çok geçmiş olsun.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | + | +150 | +40 | |||
F Fitimfitsinfit | + | - | - | - | |||
| - | - | - | - | |||
| +90 | +225 | +250 | +180 | |||
| -50 | +50 | - | +50 | +50 | ||
| m | m | m | m | |||
| - | + | - | - | + | ||
| +35 | + | +150 | +25 | |||
| + | + | +200 | +60 | |||
| m | m | m | m | |||
| +340 | +200 | +110 | +25 | |||
B bilinmeyenkullanici | +120 | - | - | - | |||
| m | +60 | +90 | +90 | +60 | ||
| + | + | + | +80 | |||
| m | m | m | +95 | |||
Borçlarıma da niyetlendim canımAllah kabul etsin . Senın yaptıgını borclarım bitince yapmayı istiyorum insallah nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?