Ben isterim. Gecmis olsun buaradaBende bugün hastanedeydim eşimde şeker hastalığı çıktı onun testleriyle falan ilgilenince düzenli beslenemedim ama akşama ilk kez sütlü kabak çorbası yaptım nefis oldu tarifini isterseniz yazarım
Yinede günler kısaİyi yapmıssın günler kısayken iyi olur.gerci yurtdısındaydın
Bir ısırıkla yetinebildiysen ne güzelSahur
Yoğurt çorbası
5köfte
4çatal patates
1ince dilim ekmek
Yarım bardak Ev yapımı vişne suyu
İftar
Yulaf lapası
muz
1tk pekmez,1tkbal
1hurma
Yarım minik salatalık
2köfte
Bir ısırık albeni
2fincan dibek kahve tabii sekersiz
Birde 5cubuk
Allah eşine şifa versin inşallahBende bugün hastanedeydim eşimde şeker hastalığı çıktı onun testleriyle falan ilgilenince düzenli beslenemedim ama akşama ilk kez sütlü kabak çorbası yaptım nefis oldu tarifini isterseniz yazarım
Teşekkür ederim canımBen isterim. Gecmis olsun buarada
Amin canım sağolasınAllah eşine şifa versin inşallah
Tabiki tarif isteriz
Burada 6 .daha rahat sekılde tutmaya basladım sükür aralıklı orucun faydası olduYinede günler kısa
Akşam 5 e düştü iftar saati
Yetindim bende dayanamam albeni ve didoyaBir ısırıkla yetinebildiysen ne güzel
Ben asla yetinemezdim
Evet bende cok agladım.güzeller güzelinemangoyu ben de seviyorum. Onun yeri ayrı
yaakim toparladı ki kendini deprem hem izmir de hem de hepimizin yüreğinde oldu
ben bugün hastahanedeydim, ama gözüm oradaki tv deydi. Hastanede herkes işi gücü bıraktı çocuğun kurtuluşunu seyrettik salya sümükAllahım çok zor çook
aaa vaktim olursa bakarım. Ortimi kurda kuşa yem etmem
Cok gecmiş olsun.Rabbim dermansız dert vermesinBende bugün hastanedeydim eşimde şeker hastalığı çıktı onun testleriyle falan ilgilenince düzenli beslenemedim ama akşama ilk kez sütlü kabak çorbası yaptım nefis oldu tarifini isterseniz yazarım
Benim nacizane fikrm menülerin iyi ama suyun cok az oluyo onuda arttırırsan daha işe yarar.İyi akşamlar kızlar 03.11.2020 menüm
Sabah
1 türk kahve
Öğlen
Mercimek çorbası
1 tane tavuk but fırın da
2 kaşık bulgur pilavı
1 mandalina
Akşam
Hamsi balık tava da
Salata
Spor 2035 adım
1 lt su
moni
Teşekkür ederim canım aminCok gecmiş olsun.Rabbim dermansız dert vermesin
Teşekkür ederim canımsara_28 geçmiş olsun saracım.
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahYetindim bende dayanamam albeni ve didoyaama tutuyorum cumaya eksi cıksın diye ins
Kesinlikle denerim.Kabak çorbası
Malzemeler
Üç dört dilim kış kabağı yada balkabağı
Bir tane patates
Havuç
Kuru soğan
Sarımsak
İki yemek kaşığı zeytinyağı
Bir su bardağı süt
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Maydanoz
İki yemek kaşığı un
Bir çay kaşığı zerdeçal
Yapılışı
Kabakların kabuğunu soyup dilimliyoruz soğanları patatesi havucu irice doğruyoruz sarımsağı rendeliyoruz tencereye alıp üzerini geçecek kadar su koyup kaynatıyoruz sebzeler yumuşayana kadar pişirip blenderden geçiriyoruz sonra bir su bardağı süte iki yemek kaşığı unu ekleyip karıştırıyoruz sıcak çorbadan iki kaşık katıp ılıştırıyoruz bu karışımı çorbaya ekliyoruz yağını tuzunu baharatlarını ve küçük küçük doğradığımız maydanozuda ekleyip iki taşım daha kaynatıp ocağı kapatıyoruz sıcak sıcak servis ediyoruz bol vitaminli şifa gibi bir çorba ohhhh mis
Balkabağı olmasına rağmen hiç tatlı bir çorba olmuyor özellikle karabiber çok yakışıyor ayrıca zerdeçalın karabiberle birlikte kullanımı zerdeçalın faydasını artırıyorKesinlikle denerim.
45 yaşındayım daha balkabağının tadını bilmiyorum.
Tatlısının tadına geçen sene baktım
Geçen hafta 1 orta boy aldım tatlı yapmaya gün bulamadım, hadi yaparımda ne ara yiyeceğim.
Çorbasını desen en erken cuma günü yapıp yerim.
Ohoo o günede buzlukta neler var sakladığım
Ellerine sağlık canım ben olsam mutlaka yerdim seni gerçekten tebrik ediyorumAllah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Bende 4 çeşit kurabiye yaptım, ev mis gibi koktu
Tadına bile bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?