OrtimEŞLEŞME HAFTANIN RÖVANŞI
sara_28 & F Fitimfitsinfit
Natsume & Zehra_mda
88prenses22 & @ Colorayzn
obezzto & Mydestinyy
Ozgurkus & B bilinmeyenkullanici
lydznp & nilsub
ex ex
gezegenfeza & Mydestinyy
BENZER KİLOLARI EŞLEŞTİRDİM
ŞAMPİYON % YE GÖRE BELİRLENECEKTİR
İYİ OLAN KAZANSIN
kayıp oOrtimlydznp nerdesin
İyi yapmıssın günler kısayken iyi olur.gerci yurtdısındaydınBorçlarıma da niyetlendim canım
Sadece su orucu olsa ilaç da yasak
Bulalım hemenkayıp o
mangoyu ben de seviyorum. Onun yeri ayrıPomeloyu gördüm ama yemedim hiç tadını bilmiyorum du bide onu alayımtropik meyvaları seviyorum ben mango ya bayılıyorum mesela brezilya cevizi çok güzel sanki bizim ülkede ceviz yok
Dene valla bak çok seveceksin
yaaGünaydın canım evet doğru yazmışsın ara ara artçılar oluyor İzmir de sanırım toplayamadı kendisini
ben bugün hastahanedeydim, ama gözüm oradaki tv deydi. Hastanede herkes işi gücü bıraktı çocuğun kurtuluşunu seyrettik salya sümükBugun içim bir baska ayda bebegi gördüm yasürekli gözlerim dolu dolu.Rabbimin mucizesi .
Ben niyetliyim kabul olursa insallah.
Sahurda köfte patates yedim çorba içtim .bi tık agır geldi hatta . İftara bulgur pilavı yesem günü kurtarırmıyım yoksa baska birsey mi yemeliyim ne yemeliyim
aaa vaktim olursa bakarım. Ortimi kurda kuşa yem etmemAy kızlar derdim vara bir yorum yaptım yapmaz olaydım piii bana dilimi eşşek arısı soksun emi yaaaa yorum yanlış anlaşıldı millete derdimi anlatamadım aaaaa
bende kavanoz tupperware var. 500 mlt falan hacmi. avakadoyu altından seramik bıçakla kesip kalanını bu kaba koyup buzdolabına koyuyorum. ağzı sıkı olduğu için kararma bozulma yapmıyor. tabi seramik bıçağında etkisi var.Kızlar size bişey soracam avakodunun yarısını yiyip diğer yarısını nasıl saklıyorsunuz rengi kararıyor streç filmede sarsam kararıyor sizler nasıl saklıyorsunuz merak ettim
Hmmmm buda güzel bir fikir canım teşekkür ederimben de kavanoz tupperware var. 500 mlt falan hacmi. avakadoyu altından seramik bıçakla kesip kalanını bu kaba koyup buzdolabına koyuyorum. ağzı sıkı olduğu için kararma bozulma yapmıyor. tabi seramik bıçağında etkisi var.
şaka gibi. şu pandemi döneminde misafir nedir yaa vallaselam canlar. Bugün kp nin kontrolu vardı, hastanedeydim .oradan eve geldik baktık bizden önce misafir gelmişya insanlar bu adam kalp ameliyatı oldu , şu vakit gitmeyelim yanına demiyorlar. Alttan alttan mesaj veriyoruz yok anlamıyorlar Delirmemek elde değil
neyse, bugünkü menüm
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık
öğle: taze fasulye, karnabahar kızartması, bir dilim ekmek
akşam: iki çipura, üç çatal turşu
su:1.5 litre
spor: 10500 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?