Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 avuç çekirdek

Kızlar size bişey soracam avakodunun yarısını yiyip diğer yarısını nasıl saklıyorsunuz rengi kararıyor streç filmede sarsam kararıyor sizler nasıl saklıyorsunuz merak ettim

Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Bir dilim ekmek
Domates ve salatalık
Şekersiz çay

Ara
Bir bardak zerdeçallı süt

Öğle
Yeşil fasulye kızartması
Kereviz salatası

Ara
Moringalı yeşil çay

Akşam
Bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Bir dilim yeşil fasulye kızartması

Su 1 litre spor 4000 adım = 40 puan

moni

İyi akşamlar herkese
02.11.2020 menüm

Sabah
Yarım simit
Yarım açma

Öğlenn
Bir kepçe nohut
İki yemek kaşığı pilav
Cacık

Akşam
Salata

1lt su
Spor 2468 adım
moni
seninle gelen bir arkadaş daha vardı . İnşallah nicki doğru yazıyorumdur Colorayzn değil mi nicki? Birkaç günden beri uğramıyor merak ettim

Kızlar size bişey soracam avakodunun yarısını yiyip diğer yarısını nasıl saklıyorsunuz rengi kararıyor streç filmede sarsam kararıyor sizler nasıl saklıyorsunuz merak ettim
yiyor musun diye bir sorsana çocuklar da yesin diye örnek olmak adına alıyordum ama yok olmuyor.bir türlü sevemedik o mereti

menüm

10.00
1kupa nescafe

11.00
1 kupa nescafe

Öğle 13.00
Yarım kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 mandalina

14.10
1 kuru incir 3 gun kurusu 5 fındık 1badem
Çay

15.00
1 kupa yeşilçay
15.45
1 muz
17.00
1 bardak kefir

19.00
1 tabak çorba
1 kase cacık
1 tavuk but 3 kaşık fırında sebze
2.5 ceviz

1 kupa yeşilçay
Çay

2 litre civari su
20 dk tempolu yürüyüş 80 puan
10000 adım 100 puan
Toplam 180 puan

Buzluğa atmıştım ama onuda yiyemeyen çöpe attım
Öyle ayarlaki yarısını sabah yarısını akşam ye

yiyor musun diye bir sorsana çocuklar da yesin diye örnek olmak adına alıyordum ama yok olmuyor.bir türlü sevemedik o mereti
Ben çok seviyorum obezim alıyorum bir tanesi fazla geliyor diğer yarısı ziyan oluyor

Avakoduyu ezip sarımsak zeytinyağı ile karıştırıp kahvaltıda yemeyi seviyorum ekmeğin üzerinede sürebilirsin çok leziz oluyor

Benim bugünkü menü felaket

Bikaç dilim pomelo, ananas

Kurabiye
3 küçük içli köfte
1 pankek
1 dilim peynir

Çekirdek
Ananas

Marul arası pirinç pilavı, tavuk göğsü, soğan
Kurabiye

Çekirdek

Su
1 lt
Spor
20 dakika yürüyüş 80 puan

Bende böyle çok seviyorum
Seviyeleri yaparken avokadoyu küp küp doğrayıp cevizi iri parçalayıp sarımsaklı yoğurtla yiyorduk, o da güzel oluyor

bir de şu pomelo var sevmediğim Bizim toprakların meyvesi olmadığından mıdır nedir yok alışamadım yemeye

yalnız sen bugün bayağı kendini aşmışsın gezginim yaa.tavuk göğsü bile yenmiş gözlerime inanamıyorum suyla vitaminle beslenen kadını bile yoldan çıkardık

Tavukgöğsü tatlı olan deyil
Et olan, bir gün önce ince ince doğrayıp tavada kavurdum döner gibi

Valla cano dedimya benim için aç kalmak deyil sorun olan yemeye başlayınca kendimi tutamıyorum.
Ondada sebep şu, yarın tekrar 3 günlük açlık yapacağım.
Sayki nefsi açlık var.

Not: pomeloyu çok severim

Menüme ek
Bikaç tane mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…