amin canım. sürekli artçı depremler oluyor. sabrediyoruz. çok şükür halimize.Teşekkür ederim fulyacim..sanirim sen izmirdeydin sanada çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasin
2 avuç çekirdeksabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1/4 avakado
3 çeri domates, salatalık, köz kapya biber
1 brezilya cevizi
1 küçük dilim ev yapımı sütlü çekirdekli siyez ekmeği
ara
2 parça çikolata
sade Türk kahvesi
öğlen
3-4 yk kuru fasulye
2 yk pilav
birkaç çatal lahana ve salatalık turşusu
ara
2 küçük kuru incir
5 çiğ badem
1 kupa filtre kahve
akşam
2 kepçe yeşil mercimekli hamurlu sakalı çarpan çorbası
1 servis kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
2 yk ev yoğurdu
az sonra belki 1 avuç çekirdek yerim.
9500 küsur adım
Kalan yarısına limon sürüp sakla o zaman kararma olmuyorKızlar size bişey soracam avakodunun yarısını yiyip diğer yarısını nasıl saklıyorsunuz rengi kararıyor streç filmede sarsam kararıyor sizler nasıl saklıyorsunuz merak ettim
yiyor musun diye bir sorsanaKızlar size bişey soracam avakodunun yarısını yiyip diğer yarısını nasıl saklıyorsunuz rengi kararıyor streç filmede sarsam kararıyor sizler nasıl saklıyorsunuz merak ettim
Teşekkür ederim canım deneyeceğimKalan yarısına limon sürüp sakla o zaman kararma olmuyor
Buzluğa atmıştım ama onuda yiyemeyen çöpe attımKızlar size bişey soracam avakodunun yarısını yiyip diğer yarısını nasıl saklıyorsunuz rengi kararıyor streç filmede sarsam kararıyor sizler nasıl saklıyorsunuz merak ettim
Ben çok seviyorum obezim alıyorum bir tanesi fazla geliyor diğer yarısı ziyan oluyoryiyor musun diye bir sorsanaçocuklar da yesin diye örnek olmak adına alıyordum ama yok olmuyor.bir türlü sevemedik o mereti
Bu fikirde güzel teşekkür ederim canımBuzluğa atmıştım ama onuda yiyemeyen çöpe attım
Öyle ayarlaki yarısını sabah yarısını akşam ye
Bende böyle çok seviyorumBen çok seviyorum obezim alıyorum bir tanesi fazla geliyor diğer yarısı ziyan oluyor
Avakoduyu ezip sarımsak zeytinyağı ile karıştırıp kahvaltıda yemeyi seviyorum ekmeğin üzerinede sürebilirsin çok leziz oluyor
bir de şu pomelo var sevmediğimBenim bugünkü menü felaket
Bikaç dilim pomelo, ananas
Kurabiye
3 küçük içli köfte
1 pankek
1 dilim peynir
Çekirdek
Ananas
Marul arası pirinç pilavı, tavuk göğsü, soğan
Kurabiye
Çekirdek
Su
1 lt
Spor
20 dakika yürüyüş 80 puan
kız senin için bir gün de öyle deniycem hadi bakalımBen çok seviyorum obezim alıyorum bir tanesi fazla geliyor diğer yarısı ziyan oluyor
Avakoduyu ezip sarımsak zeytinyağı ile karıştırıp kahvaltıda yemeyi seviyorum ekmeğin üzerinede sürebilirsin çok leziz oluyor
Tavukgöğsü tatlı olan deyilbir de şu pomelo var sevmediğimBizim toprakların meyvesi olmadığından mıdır nedir yok alışamadım yemeye
yalnız sen bugün bayağı kendini aşmışsın gezginim yaa.tavuk göğsü bile yenmiş gözlerime inanamıyorumsuyla vitaminle beslenen kadını bile yoldan çıkardık
Menüme ekBenim bugünkü menü felaket
Bikaç dilim pomelo, ananas
Kurabiye
3 küçük içli köfte
1 pankek
1 dilim peynir
Çekirdek
Ananas
Marul arası pirinç pilavı, tavuk göğsü, soğan
Kurabiye
Çekirdek
Su
1 lt
Spor
20 dakika yürüyüş 80 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?