Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun güzel haberler alıp çok sevinelim
amiiiinnn
Bugün yine kabak detoksu yapıyorumkilom baska turlu düşmeyecek gibi. Gerci düne göre biraz düşüş var bakalım inşallah yarina ya sabit ya eksi gelebilirim.
ben bugün ancak geçen cumaki kilomun minicik altına indim. Bugün aç kalıcam mecbur

ya bu misafirler niye geliyor şu dönemde ben anlamıyorum. motivasyonun için takıma uğramalısın canım, menü yazmak ta frenler.
Haklısın. Doğru düzgün diyet yapamayınca kopuyorum burdan da.
Spora devam ediyorum, abartılı bir şey de yemiyorum aslında ama kilom direnmesini geçtim geri gelmeye başladı yine. Diyetisyenden de dişe dokunur bir çözüm gelmedi, onu da bırakmaya karar verdim.

Bugün yine kabak detoksu yapıyorumkilom baska turlu düşmeyecek gibi. Gerci düne göre biraz düşüş var bakalım inşallah yarina ya sabit ya eksi gelebilirim.
Ben de düşünüyordum bunu yapmayı
daha kahvaltı bile yapamamışken yoğunluktan eşlik edeyim sana

canım benim kızların da dediği gibi her çocuk farklıdır, gönlünü ferah tut. tüm tetkikleri yapılsın için rahat eder.
inşallah hiçbir şey çıkmasın

(4 kasım) dünkü menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su
Dvit damla takviyesi

kahvaltı :

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 tam ceviz
2 küçük salatalık
yeşil çay

ara:

şekersiz türk kahvesi

öğle :
200gr yoğurt
6 kaşık z. yağlı pırasa
2 kaşık z.yağlı kereviz ( dünden kalan)

ara:
beyaz çay
5 çiğ kaju

akşam :
1çb nar
1 sade activia
toz tarçın

ara: beyaz çay

su: 3 litre
spor:35 dk yürüyüş: 105 puan
adım sayısı 4000 : 40 puan
toplam:145 p

Canım geçmiş olsun ne gibi sorunların var bilmem ama Allah yardımcın olsun ani kararlar verme hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Acil şifalar dilerim canım.
Inşallah çabucak atlatırsın.
Bunun ilacı yokmuş, evde istirahat ve bol sıvı al.
Limon, zencefil, sarımsak kullan, bağışıklığın güçlensin

o kadar detoksa giden anca bu kadar.

Eki Görüntüle 2713258

Atlatırsın Allahın izniyle bol istirahat etmelisin.parol içebilirsin biz öyle yaptık

Çok geçmiş olsun testler ilk aşamalarda %100 tam sonuç vermiyor maalesef

çok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldı hem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.

B busefit test yaptınmı yeniden sonucun ne çıktı depremden sonra nasılsın mersk ettim seni

kızlar hepinize cok tesekkurler ederim bende sizi çok seviyorum

31 inde 2.testi oldum sonuc ertesi gun hemen cikti ve bekledigim gibi pozitif. ama artik pek bi seyim kalmadi atesim cikmiyor bas agrimda yok denecek kadar az. 2 gun sonra 10 gun olacak semptomlar baslayali. çoğu gitti azi kaldi. 4 gun atesim cikti ve bas agrim feciydi. sonra gecti.

babam ve amcam da pozitif cikti. esimi evden gondermem dogru olmus negatif cikti esim

60kiloyum cnm sen izmirde miydin cok gecmis olsun cok uzucu tkaip etmeye calisiyorum televizyondan icim aciyor dayanamiyorum artik cevrende kimseye bi sey olmamistiir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…