- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
amiiiinnnGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun güzel haberler alıp çok sevinelim
ben bugün ancak geçen cumaki kilomun minicik altına indim. Bugün aç kalıcam mecburBugün yine kabak detoksu yapıyorumkilom baska turlu düşmeyecek gibi. Gerci düne göre biraz düşüş var bakalım inşallah yarina ya sabit ya eksi gelebilirim.
Ben hala 500 gram fazlayım. Bu hafta takım dökülüyor galibaamiiiinnn
ben bugün ancak geçen cumaki kilomun minicik altına indim. Bugün aç kalıcam mecbur
çok da umutsuz olma.bugün güzel bir spor ve sebze yemeği ile yarın 500 gr eksi görürsünBirBen hala 500 gram fazlayım. Bu hafta takım dökülüyor galibamoni den umutluyum bitek.
Direk kabak detoksuna başladım canım. Başkası paklamaz beni bu saatten sonra.çok da umutsuz olma.bugün güzel bir spor ve sebze yemeği ile yarın 500 gr eksi görürsün
Afiyet olsunIçelim güzelleşelimEki Görüntüle 2715714
Haklısın. Doğru düzgün diyet yapamayınca kopuyorum burdan da.ya bu misafirler niye geliyor şu dönemde ben anlamıyorum. motivasyonun için takıma uğramalısın canım, menü yazmak ta frenler.
Ben de düşünüyordum bunu yapmayıBugün yine kabak detoksu yapıyorumkilom baska turlu düşmeyecek gibi. Gerci düne göre biraz düşüş var bakalım inşallah yarina ya sabit ya eksi gelebilirim.
Evet çalışıyorum
çalışıyorsun değil mi? Kolay gelsin. Ama su içmeyi ihmal etme sakın.ben de işe dalınca unutuyorum
Hahahahhaha dedim ne oluyozzzz valla salık saçlar topuz da yapsan sıfıra da vursan
Amin ne güzel bir dua hepimize günaydın
canım benim kızların da dediği gibi her çocuk farklıdır, gönlünü ferah tut. tüm tetkikleri yapılsın için rahat eder.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var kızım 14aylık yürüdü suanda 16aylık ve sürekli düşüyo ama sürekli ayakta dururken bianda düşüyo yürürken sık sık düşüyo .ve hafif one egilerek yürüyo boyu 83cm .yasıtlarından uzun .bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum bu kdar düsmesi garip.ablamın kızı 14aylık yeni yürüdü masallah hiç düşmüyo .Yarın doktora götürcem umarım sıkıntı yoktur
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | + | +150 | +40 | +70 | + | |
F Fitimfitsinfit | + | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| +90 | +225 | +250 | +180 | +120 | +265 | |
| -50 | +50 | - | +50 | +50 | +145 | |
| m | m | m | m | m | m | |
@Baby Cat | - | + | - | - | + | - | |
| +35 | + | +150 | +25 | + | - | |
| + | + | +200 | +60 | +105 | +170 | |
| m | m | m | m | m | m | |
| +340 | +200 | +110 | +25 | +25 | - | |
B bilinmeyenkullanici | +120 | - | - | - | - | - | |
| m | +60 | +90 | +90 | +60 | +90 | |
| + | + | + | +80 | + | + | |
| m | m | m | +95 | +120 | +60 | |
ah busecim ne diyim bilemedim kuzum
rabbim gönlüne ferahlık versin. inşallah yoktur ama varsa da çok hafif atlatırsın da biter gider inşallah.
hayat zaten çok zor birde bu hastalık iyice mahvetti herkesi. psikoloji desen gidik durumda zaten. dün aniden boynum tutuldu tahmin ediyorum ki artık vücud sinyal veriyor bu kadar strese dayanamadı. sürecin başından beri çok gerginim. Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. aminn.
anneciğine de kızma boşver, yaşlı kadın sonuçta. keşke sarıp sarmalayan bir annen olsaydı ama emin ol senin tırnağın acısa onun kalbi sızlar. ne kadar belli etmeseler de annelik başka bir şey.
güçlü ol, psikolojini de sağlam tut. biz varız burada kocaman bir aileyiz ve seni çok seviyoruz.
Canım geçmiş olsun ne gibi sorunların var bilmem ama Allah yardımcın olsun ani kararlar verme hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Acil şifalar dilerim canım.
Inşallah çabucak atlatırsın.
Bunun ilacı yokmuş, evde istirahat ve bol sıvı al.
Limon, zencefil, sarımsak kullan, bağışıklığın güçlensin
Atlatırsın Allahın izniyle bol istirahat etmelisin.parol içebilirsin biz öyle yaptık
Çok geçmiş olsun canım bol bol finlen bol su iç inşallah çabucak kolaylıkla atlatırsınız annenede kızma olan olmuş bir kere önce iyileşmeye odaklan sonrasına sonra bakarsınız seni seviyoruz canım benim
Çok geçmiş olsun testler ilk aşamalarda %100 tam sonuç vermiyor maalesef
çok fena sallandık kızlar. burada binalar yıkıldıhem şiddetliydi hem çok uzun sürdü.
canım yarın git ve testini tekrarla. İnşallah pozitif değilsindir ama ola ki pozitifsin normal grip gibi düşün .destekleyici c ve d vitaminleri al. Yemene dikkat et.istirahat et biraz. Kısa sürede atlatıcaksın Allah ın izniyle. İyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?