hee ne demezsinBu hafta kabak detoksu yapsam mı diye düşünüyorum sporunda dibine vurmalıyım suyuda üç buçuğu üzerinde içmem gerek çünküüüü rakibim güçlü rakibim hırslı rakibim obezim canım benim
Bende çok su yokkız sıvı diyeti yapan kadınsın 1 lt su nedir niye içmedin
Özgüür, rakibem nasılsınStresten etkilenen listem
Patates kızartması
Yarım simit yarım poğaca
Çay
PEynir
5cubuk
2ısırık çikolata
1küçük elma
1avuc patlamıs mısır
1avuc çekirdek
Yarım kaseMercimek çorbası
1tabak Erişte
Salata
Ezme
2lt yakın su
Minik kusumun degerleri düzeldi binşükür.bende kendıme gelmiş olarak devam edecegim haftaya
Çok sevindim canımStresten etkilenen listem
Patates kızartması
Yarım simit yarım poğaca
Çay
PEynir
5cubuk
2ısırık çikolata
1küçük elma
1avuc patlamıs mısır
1avuc çekirdek
Yarım kaseMercimek çorbası
1tabak Erişte
Salata
Ezme
2lt yakın su
Minik kusumun degerleri düzeldi binşükür.bende kendıme gelmiş olarak devam edecegim haftaya
Kurabiyemi yedin sen6 kasım menüm
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, bir ayva
öğle: 7 kaşık susuz fasulye, bir dilim ekmek
akşam: bir dilim börek, iki kurabiye, biraz fasulye turşusu kavurması
ara: bir ayva
su: iki litre
spor: 5 bin adım
Bugün sonhee ne demezsin
bir kiloyu zor verdim, bugünde kurabiyenin dibine vurdum. Hepgezegenfeza yüzünden.o aklımı çeldi . Neyse, cumaya Allah kerim
kabak detoksu belki ben de yaparım diyecem de kabak alıncada detoks yapılmaz ki ama. Kabağa yazıkyatır onu akşamdan şekere, sabah pişir, üzerine bol ceviz .yeme de yanında yat
Ozgurkus geçmiş olsun canımÖzgüür, rakibem nasılsın
yedim tabii. Çok güzel yapmışım yalnız, ellerime sağlıkKurabiyemi yedin sen
Afiyet olsunyedim tabii. Çok güzel yapmışım yalnız, ellerime sağlık
diyete tam uyum sağlayamadım. ama az da olsa gidiyor çok şükür. inşallah daha iyi olacak.
çok geçmiş olsun busecim.kızlar hepinize cok tesekkurler ederim bende sizi çok seviyorum
31 inde 2.testi oldum sonuc ertesi gun hemen cikti ve bekledigim gibi pozitif. ama artik pek bi seyim kalmadi atesim cikmiyor bas agrimda yok denecek kadar az. 2 gun sonra 10 gun olacak semptomlar baslayali. çoğu gitti azi kaldi. 4 gun atesim cikti ve bas agrim feciydi. sonra gecti.
babam ve amcam da pozitif cikti. esimi evden gondermem dogru olmus negatif cikti esim
60kiloyum cnm sen izmirde miydin cok gecmis olsun cok uzucu tkaip etmeye calisiyorum televizyondan icim aciyor dayanamiyorum artik cevrende kimseye bi sey olmamistiir insallah
Tahinde dök üzerine çok yakışıyor kabak tatlısına tahini çok seviyorum ben hele bu soğuk kış günlerinde hem sıcak tutar hem tok tutar hemde çok besleyici bir yiyecek sen bu hafta bol bol tahinli kabak tatlısı tahinli simit tahin pekmez ye bak senin iyiliğini düşünen bir rakibin var ne kadar şanslısınhee ne demezsin
bir kiloyu zor verdim, bugünde kurabiyenin dibine vurdum. Hepgezegenfeza yüzünden.o aklımı çeldi . Neyse, cumaya Allah kerim
kabak detoksu belki ben de yaparım diyecem de kabak alıncada detoks yapılmaz ki ama. Kabağa yazıkyatır onu akşamdan şekere, sabah pişir, üzerine bol ceviz .yeme de yanında yat
Simdiden malupÖzgüür, rakibem nasılsın
Tesekkurler canım rakibimÇok sevindim canım
Tesekkurler canımOzgurkus geçmiş olsun canım
Guzel ödül olmuş. Bende sarma yedim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?