Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

. Ams yemezlerAfiyet olsun
Dur tahmin ediyim
Kesin elmalı kurabiye yaptın deyilmi
aaa nerden bildin??
diyete tam uyum sağlayamadım. ama az da olsa gidiyor çok şükür. inşallah daha iyi olacak.
fulyacım bugün verdiğin kilo gözümden kaçmadı. Tebrik ederim
canımsın.. Ama yemezler
obezzto cum hem kabak detoksu bal kabağıyla değil taze kabakla yapılıyor akıllım
dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş kabak deyince aklıma hep kış kabağı geliyor ne yapayım

Doğru diyorsun valla baksana bu hafta eşleştirmem bilem yok düştük moni nin gözünden bir kaç gündür yoğun geçiyor ev ve iş ablamlar burda terse düştüm en kısa zaman da fırlarım

canım benim, herbiriniz benim için de ayrı ayrı değerlisiniz
bu hafta etap 1. sisin aylinim peşinen kutlayayım
Öyle miii ay çok sevindim.Bu hafta koşturmaktan geçen hafta ki kilomu bile unutmuşum.Dün hst ye mantı siparişlerini götürdüm akşama kadar bişey yemeye fırsat bulamadım.Çok dengesiz besleniyorum yanlış biliyorum ama bu hafta aç lığımı unuttum desem yeridir.Ayşem ben başarımın sırrına nasıl yazayım bunları.Bi akıl ver bacım
moni

Menüm
Bu kadar sapıtılır
Az pomelo
Çok kurabiye
2 küçük dilim pizza
Bikaç havuç mücver
Biraz tereyağlı sarımsaklı kare patates
Biraz çiko

Su 1 lt

Spor
Cimcimeye bakma
3 gün açlıktan sonra normal gezom.Bide üstüste 3 er günlük yaptın herşeyi özledin tabii

Suyun çok az kuzum en az 2 litreye tamamlamaya bak olur mu
Tamam
Burda sular kesikti iki üç gundur
Temiz sudan al taşı falan derken bugun üsendik gitmeye su ds yoktu evde falan filan
Ogretmenim elektrikler kesikti çalışamadım der gibi oldu ama
. Şu 1.5 haftadir saldim ama tekrar ve tekrar basladim insallah
Elimden geldigince seviye 1 uygulamaya calisacagim dort dortluk olmasa da
Hemen bugun start insallah
Hepimize kolay gelsin
Bu hfta pek bir eksi goremedim
Haftaya insallah en az -1 in uzerinde hedefliyorum bakalim

Esas yersem yazık
Yarın devam Allah 'ın izniyle
Ben yazı okumustum 3gün tutuyorsanız 3günde alıstırma süreci ile devam edilecekmiş.mesela 3gün tuttun 4.gün normal besleneceksin sulandırılmıs meyve suyu 5.gün yagsız salata 6.gün tuzsuz çorba 7.biraz biraz normale dönülerek yapılınca faydası olurmus .bilgilendirmek istedim biara cok düşünmüştümde yapmayı

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 699. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (5.TAKIM) ==> % 1.237

2. (10.TAKIM) ==> % 0.664

3. (6.TAKIM) ==> % 0.525

BİREYSEL DERECELER

1. Aylin42Konya ==> %3.108 ==> 10. TAKIM

2. belmayne ==> %2.231 ==> 5. TAKIM

3. @Tesnim1989 ==> % 1.977 ==> 6.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

@nanekekik ==> %-3.448 ==> 4.TAKIM

Son düzenleme:
Doğru diyorsun valla baksana bu hafta eşleştirmem bilem yok düştük moni nin gözünden bir kaç gündür yoğun geçiyor ev ve iş ablamlar burda terse düştüm en kısa zaman da fırlarım
olur mu öyle şey hiç kuzucum
yoğun olup giremeyenleri eşleştirmedim bu hafta sadece, ama tabii ki istersen hemen kendine bir rakip seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…