aaa nerden bildin??. Ams yemezlerAfiyet olsun
Dur tahmin ediyim
Kesin elmalı kurabiye yaptın deyilmi
fulyacım bugün verdiğin kilo gözümden kaçmadı. Tebrik ederimdiyete tam uyum sağlayamadım. ama az da olsa gidiyor çok şükür. inşallah daha iyi olacak.
canımsın.. Ama yemezlerTahinde dök üzerine çok yakışıyor kabak tatlısına tahini çok seviyorum ben hele bu soğuk kış günlerinde hem sıcak tutar hem tok tutar hemde çok besleyici bir yiyecek sen bu hafta bol bol tahinli kabak tatlısı tahinli simit tahin pekmez ye bak senin iyiliğini düşünen bir rakibin var ne kadar şanslısın
dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş
Esas yersem yazıkSimdiden malupbu hafta su orucu yapmasana hem saglıgına zarar bak güzelce her nimetten ye artık bedenine yazık
Doğru diyorsun valla baksana bu hafta eşleştirmem bilem yok düştükye beni moniğğğğ
çok kurabiye annecimbeni de yoldan çıkardın uykusuz kadın
oo haftaya ben bitmişim o zaman. Sara her türlü alır maçıben rakibimden memnundum halbukisem , her hafta yeniyodum onu ne güzel Mydestinyy
Öyle miii ay çok sevindim.Bu hafta koşturmaktan geçen hafta ki kilomu bile unutmuşum.Dün hst ye mantı siparişlerini götürdüm akşama kadar bişey yemeye fırsat bulamadım.Çok dengesiz besleniyorum yanlış biliyorum ama bu hafta aç lığımı unuttum desem yeridir.Ayşem ben başarımın sırrına nasıl yazayım bunları.Bi akıl ver bacımcanım benim, herbiriniz benim için de ayrı ayrı değerlisiniz
bu hafta etap 1. sisin aylinim peşinen kutlayayım
3 gün açlıktan sonra normal gezom.Bide üstüste 3 er günlük yaptın herşeyi özledin tabiiMenüm
Bu kadar sapıtılır
Az pomelo
Çok kurabiye
2 küçük dilim pizza
Bikaç havuç mücver
Biraz tereyağlı sarımsaklı kare patates
Biraz çiko
Su 1 lt
Spor
Cimcimeye bakma
Tşk ederim gezom bende seni tebrik ederim maşallahın var
Tşk ederim canım,bende takımımı tebrik ediyorum
Tşk ederim prensesim,darısı sizlere inşallah
TamamSuyun çok az kuzum en az 2 litreye tamamlamaya bak olur mu
Rica ederim kaptanımÇok teşekkür ederim kaptanım ilgi ve alakanıza.
Ben yazı okumustum 3gün tutuyorsanız 3günde alıstırma süreci ile devam edilecekmiş.mesela 3gün tuttun 4.gün normal besleneceksin sulandırılmıs meyve suyu 5.gün yagsız salata 6.gün tuzsuz çorba 7.biraz biraz normale dönülerek yapılınca faydası olurmus .bilgilendirmek istedim biara cok düşünmüştümde yapmayıEsas yersem yazık
Yarın devam Allah 'ın izniyle
olur mu öyle şey hiç kuzucumDoğru diyorsun valla baksana bu hafta eşleştirmem bilem yok düştükmoni nin gözünden bir kaç gündür yoğun geçiyor ev ve iş ablamlar burda terse düştüm en kısa zaman da fırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?