- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Önemli olan tadı bozulmasınsabah ki omletimi smothie gibi karıştırıp yapıyım dedim, tavada hoş oldu ama maalesef yapıştı karıştırınca da böyle garip görüntü çıktı
Eki Görüntüle 2717826 Eki Görüntüle 2717827
tadı güzeldi evetÖnemli olan tadı bozulmasın
Daha listeni bile göremedik kinerden bilcez uyup uymadığınıcumaya kadar listeme birebir uymak zorundayımarada dürtün beni şeytana uymıyım
şu ana kadar iyi gidiyor, tehlikeli saatler akşamdan sonraDaha listeni bile göremedik kinerden bilcez uyup uymadığını
Dünkü menüm (08.11.2020)MENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 + +100 - @Natsume +140 +340 + Zehra_mda +165 +110 +240 88prenses22 + +240 + Lonely single girl + - + @Ozgurkus + +80 +40 obezzto +50 +50 + @nilsub +90 -70 - gezegenfeza + + + @60kiloyum + +125 + Mydestinyy + +
Sıcak su tuluğu benim kurtarıcımHava çok soğuk kaloriferler yanmıyor donuyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor bugün evdeyim battaniyenin altından çıkasım yok ama bir sürü iş beni bekliyor
İnşallah uyur dinlendirsin canım benimSıcak su tuluğu benim kurtarıcım
Yemeği de yaptım, oğlum işten erken geldi, tülü taktik
Belim kopuyor
Biraz uzandım, bakalım uyuyabilecekmiyim
Ispanaklı omletmi bu canım görüntüyü boş ver tadı önemli bide tok tutması afiyet olsunsabah ki omletimi smothie gibi karıştırıp yapıyım dedim, tavada hoş oldu ama maalesef yapıştı karıştırınca da böyle garip görüntü çıktı
hayır, roka maydanoz ve taze yeşil soğan, 1 yumurta ve baharatlarIspanaklı omletmi bu canım görüntüyü boş ver tadı önemli bide tok tutması afiyet olsun
ayy canına kastın mı var kadınBen ne yaptım
Uyuyamayinca 4 e doğru kalktım
Eşim e yarım tost yaptım
Üçünün de beslemesini hazırladım
Mutfağı topladım
Oturma odasının camlarını sildim
Birinin zebra tülünü az kalsın kafama düşürüyordum.
Namazımı kıldım
Kuran okudum
Oğlanların odasını topladım
1 markete gittim geldim, aldıklarımı eve bıraktım başka markete gittim geldim, aldıklarımı eve bıraktım
Geri ilk markete gittim.
Eve geldim, hâlâ uykum yok. kahvalti yaptım, işimi bitirip biraz uzansam diyordum, küçük oğlum postacı gelecek kulağın zilde olsun dedi.
Daha düşen tülü takmam lazım
sağol canım. Yemeklerini götürdüm ama sonra 112 aramış geliyoruz demişler .o yüzden evden çıkmadılar. Ya aslında bazen olalım da kurtulalım demiyor da değilim haniobezzto gelininize geçmiş olsun onu götürcem demişsin dikkat et sanada bulaşmasın canım
moniğğğ hani nerde yemek?? Azıcık yemek ye , eppek ye yahusabah ki omletimi smothie gibi karıştırıp yapıyım dedim, tavada hoş oldu ama maalesef yapıştı karıştırınca da böyle garip görüntü çıktı
off aynen öyleşu ana kadar iyi gidiyor, tehlikeli saatler akşamdan sonra
ahh sara boşver canını kıymetini bil. Bir gün de iş yapma.benim de bir sürü iş var, hepsi bana bakıyor ama yeni oturdum bugün. Daha da bir şey yapmamHava çok soğuk kaloriferler yanmıyor donuyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor bugün evdeyim battaniyenin altından çıkasım yok ama bir sürü iş beni bekliyor
yok kuzum ya ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyi, hem virüs yükü de önemli. herkes de aynı etkiyi gösterse zaten korkmayız da işte, bazıları entübe ye kadar gidiyorayy canına kastın mı var kadınkimse bize madalya takmıyo uyu dinlen yahu.ben senin kadar uyumasam yolda , arabada sızar kalırım bir yerde heralde
sağol canım. Yemeklerini götürdüm ama sonra 112 aramış geliyoruz demişler .o yüzden evden çıkmadılar. Ya aslında bazen olalım da kurtulalım demiyor da değilim hani
moniğğğ hani nerde yemek?? Azıcık yemek ye , eppek ye yahu
Canıma kastım yok yavayy canına kastın mı var kadınkimse bize madalya takmıyo uyu dinlen yahu.ben senin kadar uyumasam yolda , arabada sızar kalırım bir yerde heralde
sağol canım. Yemeklerini götürdüm ama sonra 112 aramış geliyoruz demişler .o yüzden evden çıkmadılar. Ya aslında bazen olalım da kurtulalım demiyor da değilim hani
moniğğğ hani nerde yemek?? Azıcık yemek ye , eppek ye yahu
Canıma kastım yok yav
Uyuyamıyorum
Tam gözüm dalmış, zil çaldı, posta geldi.
Tam gözüm daldı, büyük oğlan paldır küldür postaya bakmaya çıktı ( onun paketi posta kutusuna atmışlar)
Tam Gözüm daldı, mesajlar peşpeşe geldi
Uyuyacağım dedim inat ettim, saat çalınca kalk kızım kalk
Allah yatmanı istemiyor dedim
Not: uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?