Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm (08.11.2020)
Sabah
Bir tane sucuklu kaşarlı tost
Domates
Şekersiz çay

Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu kabak

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Tavuk haşlanma
Salata

Ara
Bir bardak süt
Bir tane top kek

Su 2 litre spor 3500 adım : 35 puan

moni

Hava çok soğuk kaloriferler yanmıyor donuyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor bugün evdeyim battaniyenin altından çıkasım yok ama bir sürü iş beni bekliyor

Hava çok soğuk kaloriferler yanmıyor donuyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor bugün evdeyim battaniyenin altından çıkasım yok ama bir sürü iş beni bekliyor
Sıcak su tuluğu benim kurtarıcım
Yemeği de yaptım, oğlum işten erken geldi, tülü taktik
Belim kopuyor
Biraz uzandım, bakalım uyuyabilecekmiyim

ayy canına kastın mı var kadınkimse bize madalya takmıyo uyu dinlen yahu.ben senin kadar uyumasam yolda , arabada sızar kalırım bir yerde heralde
obezzto gelininize geçmiş olsun onu götürcem demişsin dikkat et sanada bulaşmasın canım
sağol canım. Yemeklerini götürdüm ama sonra 112 aramış geliyoruz demişler .o yüzden evden çıkmadılar. Ya aslında bazen olalım da kurtulalım demiyor da değilim hani
moniğğğ hani nerde yemek?? Azıcık yemek ye , eppek ye yahu

şu ana kadar iyi gidiyor, tehlikeli saatler akşamdan sonra
off aynen öyle benim eş durumundan en zorlandığım zamanlar akşam saatleri oluyor. Altınbaşak kurtarıcım sağolsun
ahh sara boşver canını kıymetini bil. Bir gün de iş yapma.benim de bir sürü iş var, hepsi bana bakıyor ama yeni oturdum bugün. Daha da bir şey yapmam

burada hava güzel ama petekler açık. Hareket ederken anlamıyor da oturunca üşüyorsun

yok kuzum ya ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyi, hem virüs yükü de önemli. herkes de aynı etkiyi gösterse zaten korkmayız da işte, bazıları entübe ye kadar gidiyor

başkalarına sebep olmak ta var

menüye gelince; vermedi ki yemek yiyim

Canıma kastım yok yav
Uyuyamıyorum
Tam gözüm dalmış, zil çaldı, posta geldi.
Tam gözüm daldı, büyük oğlan paldır küldür postaya bakmaya çıktı ( onun paketi posta kutusuna atmışlar)
Tam Gözüm daldı, mesajlar peşpeşe geldi
Uyuyacağım dedim inat ettim, saat çalınca kalk kızım kalk
Allah yatmanı istemiyor dedim
Not: uyumadım

Aylin42Konya aylinim kuzum unutmayalım sırrı yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…