Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmiş olsun dikkat et kendine

Ginaydin arkadaslar
Oncelikle takimimdaki herkwsten ozur dileyerek başlamak istiyorum
Biraz kotu sozler yazmişim gece
Ama gercekten beynim uyuştu şu an agriyor sag beynim
Yazdigjm küfürlü yazi icin cok ozur dilerim sizlerden
İste mahkemeye gidip hak aramak guzel ama beni mahkemede bosanma aninda konusturmayan,lafı agzıma tıkip tek kelime konusturmayip ne oldugumu saşirttiran kadin hakim...
Ayni sekilde 10 senw once halam babama koskca bir sayfa hakaret.yazmisti faceden,babam.mahkrmeue verdi, yine hakim kadindi, halami konusturup babama gelince babam tam savunmasina baslarken ilk cumlesiji kesip tamam tamam yeter sus deyip adeta babam sucluymus gibi davranip halami mahkeme cikisi bize bakarak gobek attiran bir adalet sistemi....
Açelya miydi kizin adi, onu olduren ,canli yayinda bayiltan, ve hatta annesini dahi oldurup intihar süsü verdirenler disarida it gibi gezerken, Kadir diye bir cocuk var ya hani iceri atildi
Iste boyle bir adalet sistemimiz varken mahkrmeye para yatir harc yatir onu yap bunu yap
Zaten Allah in adaleti gezegenimin de dedigu gibi
Çok beklemez onun adaletine guvenim sonsuz elhamdulillah

Sen de haklisin canim benim ama ugrasmaktansa , bugunumu yasamayi tercih ediyorum.
Evet belki 0 dan basliyorum ama olsun en.azindan sevdiklerim ve sagligim bizimle ya çok sukur

Ay Sara var ya hakikaten böyle okuyunca komik oluyor güldüm sabah sabah başim catlarken
iyi geldi
Sahiden neler yasamisim ya 1 ayda :)

nedn böyle oldun ex rakibem?? Altında yatan muhakkak bir şey vardır. Sakın ihmal etme bir dr görün
Oh oh ne kadar mutlu oldum anlatamam
Olurmu kuzum uyu sen, uyu ki daha büyümem lazım
Şaka bi yana hayırdır neden uyuyamadın ki
gezo uyudu mu acaba diye düşünmekten uyuyamadım dermişim

Bilmiyorum ki bir sebebi yok..ufak şeyleri büyütmekten, şükürsüzlükten diyeyim..

Cuma günü : 75.0
Bugün : 75.2
Fark : + 200

moni

Eki Görüntüle 2721861
rakibem ben +1.5 kiloyum. Bu hafta da aldın maçı hadi bakalım

ya şaka bir yana bende büyük bir iştah patlaması var.regl öncesi gün nasıl yer yer doymazsın, mide içi delik bir çukur gibi her şeyi alır bende öyleyim. Yarın kadın doğumda randevum var bakalım hepsini anlatıcam

canım benim hormonlar şu ara zaten sapıtmış durumda ben de hangi ilacı kullanacağımı şaşırdım bakalım yarın bir dr görünücem

bende +200 düm bugün canım cumaya daha çok var maçı kimin alacağı belli olmaz

benimde canım kek istiyor akşama yapmayı düşünüyorum yaparam yazarım

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…