- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh oh ne kadar mutlu oldum anlatamamgezegenfeza valla ne yalan söyleyeyim bu gece ben de on kere uyandım. Uykusuzluğunu bana geçirdin gezo memnun musun şimdi
Gecmiş olsun dikkat et kendineGünaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim
Haklısın bursa çok fena covid açısından kendine dikkat et yinede canımYok canım bursa'dayım ben korkuyorum valla Dr gitmeye hastaneler çok kötü
Sevindim canımDoktorluk bisey yok canım, geç yattım, gece iyi uyudum
Sen de haklisin canim benim ama ugrasmaktansa , bugunumu yasamayi tercih ediyorum.Hadi canmama hormonu çalıştırıyor en kötü. Hormon çalışmadığı için kilo aliosun zaten
Yok canm iyileştim ben dünde tat almaya başladım. Mide bulantı gastrit ten olabilir sanirim
Canm maddi konuları mahkemede halletmen lazım. Köküne kadar iste. Yok allahından bulsun falan bunlar boşuna. Al işinin yağları erisin. Hiç bisi bırakma. Kanun kadından yana herzaman
Aslında evlilik devam ederken alınan tüm mallar boşanınca ikiye bölünür medeni kanuna göre ancak boşanma sırasında sen hiç bişey istemiyorum dediysen bu hakkındanda vazgeçmiş oluyorsun ben boşanmanla ilgili hiç bişey yazmadım ama hepsini okudum senin boşanman yangından mal kaçırır gibi olmuş bu kadar kolaymı ayrıca bişey soracam sen boşanınca avukat tutmadın mı yada bir avukata danışmadınmı kendi haklarını çocuğunun haklarını koruman adına hem geçen gün eski eşinin covid olduğunu yazmıştın hangi arada iyileştide arabayı satıp bmw aldı bu ne hız tek celsede boşan hiç bişey isteme sonrasında gidin çay kahve için bu kadar medeniyken birden adam değişsin nafakayı ödemekten vazgeçsin tam bu sırada covid olsun daha iyileşememişken arabayı satıp daha lüks bir araba alsın film gibi resmen Allah yardımcın olsun yinede ne diyim
Etmeye çalışıyorum edebildiğim kadarıylaMydestinyy cok dukkat et guzelim
Yüzünü güldürdüysem ne güzel hep gül canım benim
Ay Sara var ya hakikaten böyle okuyunca komik oluyor güldüm sabah sabah başim catlarken
iyi geldi
Sahiden neler yasamisim ya 1 ayda :)
nedn böyle oldun ex rakibem?? Altında yatan muhakkak bir şey vardır. Sakın ihmal etme bir dr görünGünaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim
gezo uyudu mu acaba diye düşünmekten uyuyamadım dermişimOh oh ne kadar mutlu oldum anlatamam
Olurmu kuzum uyu sen, uyu ki daha büyümem lazım
Şaka bi yana hayırdır neden uyuyamadın ki
rakibem ben +1.5 kiloyum. Bu hafta da aldın maçı hadi bakalım
canım benim hormonlar şu ara zaten sapıtmış durumdaHadi canmama hormonu çalıştırıyor en kötü. Hormon çalışmadığı için kilo aliosun zaten
Yok canm iyileştim ben dünde tat almaya başladım. Mide bulantı gastrit ten olabilir sanirim
Canm maddi konuları mahkemede halletmen lazım. Köküne kadar iste. Yok allahından bulsun falan bunlar boşuna. Al işinin yağları erisin. Hiç bisi bırakma. Kanun kadından yana herzaman
bende +200 düm bugün canım cumaya daha çok var maçı kimin alacağı belli olmazrakibem ben +1.5 kiloyum. Bu hafta da aldın maçı hadi bakalım
ya şaka bir yana bende büyük bir iştah patlaması var.regl öncesi gün nasıl yer yer doymazsın, mide içi delik bir çukur gibi her şeyi alır bende öyleyim. Yarın kadın doğumda randevum var bakalım hepsini anlatıcam
He valla tam ex oldum yeminlenedn böyle oldun ex rakibem?? Altında yatan muhakkak bir şey vardır. Sakın ihmal etme bir dr görün
gezo uyudu mu acaba diye düşünmekten uyuyamadım dermişim
Bilmiyorum ki bir sebebi yok..ufak şeyleri büyütmekten, şükürsüzlükten diyeyim..
hoşgeldin canımHerkese iyi akşamlar. 14. Takımdan geliyorumumarım uyum sağlayabilirim
30 yaşındayım. Boyum 158 cm. Ev hanımıyım. Evliyim ve bir kızım bir oğlum var. Kızım 9 yaşında oğlum 9 aylık. Emziriyorum. Afyon'da yaşıyorum. Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum nasipse70 kg ile başladım 12 kg fazlam var. 3 ü gitti. Genelde monoton bi hayatım var. Çocukların peşinden kosturmaktan günlük işleri halletmekten aksiyona zaman kalmıyor zaten gün içinde aktif olamam ama akşamları katılmaya çalışırım elimden geldiğince. Benden bu kadar sanırım tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?