kuzum çok az ve dengesiz beslenmişsin, bu şekilde devam edersen bir iki güne gözün döner diyet falan kalmaz8:00 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir
16:30 1 kase makarna
21:00 1 kase yogurt
2.5 lt su 12000 adim 120 puan 50 dk airwalker , airwalkerin puanini bulamadim bu arada markette kasiyerlik yapiyorum bizim birde insan kendini zor tutuyor
of canım ya ne diyim bilemedimIyi geceler arkadaşlar
Su an gercekten canim sıkıldı
Evlilik suresi icinde aldigimiz araba vardi dacia
Şu an satilsa 100 bin tl
Onu satip yarisini bize verecekti
Su an cebimde 0 tl var
Yani aslinda 300 tl var ama onu babam verdi kendime ait 0 tl
...
Bu orospu cocugu piçin instagramina baktim da bakmaz olaydim
10 tane foto atmiş, onu satip bmw almiş.
..
Bir de altina bu hayatta iki aşkim var biri bjk biri bmw yazmis.
Şimdiiii benim ve cocugumjn hakkini yiyen
Bu orospu cocuguna nasil beddua edilir ben hic beceremem bedduayi icimden gelmez hocbir zaman
Edebilen varsa edebilir mi benim icin lutfen.
Of iki kuruş keyfim vardı
çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendineGünaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim
yardimci olursaniz gercekten cok sevinirimkuzum çok az ve dengesiz beslenmişsin, bu şekilde devam edersen bir iki güne gözün döner diyet falan kalmaz
güzel bir menü oluşturman lazım, vaktinde düzenli yemek yemek için.
bide markettesin, az ve düzensiz yersen diyeti bozman da çok kolay olur.
nasıl düzenleyeceğin konusunda yardımcı oluruz istersen.
tabii ki, diyet yaparken amaç aç kalmak değil bilakis dengeli ve düzenli beslenmekyardimci olursaniz gercekten cok sevinirim
evet markette yiyorum ama aksam yemegini evdede yiyebilirim sabah 7 00 de uyaniyorum ogle ile kahvalti saati farketmiyortabii ki, diyet yaparken amaç aç kalmak değil bilakis dengeli ve düzenli beslenmek
yemek planı oluşturabilmemiz için birkaç şey bilmemiz lazım.
-kahvaltını, öğle yemeğini ve akşam yemeğini evde mi yiyorsun ya da nerede ve saat kaçta.
-markette yiyorsan yemeklerini, yanında evden yemek taşıma durumun olabilir mi?
bu soruların cevaplarına göre bi düzen oluşturalım sana
evet markette yiyorum ama aksam yemegini evdede yiyebilirim sabah 7 00 de uyaniyorum ogle ile kahvalti saati farketmiyor
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | +100 | ||||
| +310 | + | - | ||||
| +250 | +235 | +50 | ||||
| + | +150 | + | ||||
@Baby Cat | + | + | - | ||||
| + | +250 | - | ||||
| + | + | - | ||||
| - | - | - | ||||
| - | - | - | ||||
| - | +120 | + | ||||
| - | - | + | ||||
S Star4734 | m | m | +150 | ||||
o halde kahvaltını zaten sağlıklı şeylerle yapabilirsin şarküteriden
öğlen dışarıdan mı söylüyorsun yoksa yine marketten bir şeyler mi yiyorsun? marketten yiyorsan seçenekler ne şarküteri harici? ve evden öğlen için yanında yemek getirme şansın var mı? disaridanda soyluyorum markettede yiyiyorum evden sabai ciktigim icin getirme sansim pek olmuyor sarkuteri haric basit seyler hazirlayabiliyorum kucuk bir mutfak var
Haydi rakibem kim tutar seni ( inşallah ben2haslanmıs yumurta
Peynir
Maydonoz
Tarator
Çay
1fincanÇıtır leblebi
4Badem
2Hurma
Dondurma
Ispanak
Sarımsaklı yoğurt
Şehriye çorbası
Kahve veya çay
Yeşilcay
(Artık silkelenecegim insallah dondurma dısında az yedim .yarın devam )
Su 1.8lt
Sen bi orucla hemen toparlarsın valla bende ödem aldı basını gidiyor.regl desen gelecegi yok aman günüm gecmesinHaydi rakibem kim tutar seni ( inşallah ben)
Arkadaslar ben bi fit tarifler sayfasında gördüm labne bal hindistan cevizi ile toplar yapıyorsunuz kahve yanına kalorisi az oluyo .onlardan yıyorum suan listeme ek2haslanmıs yumurta
Peynir
Maydonoz
Tarator
Çay
1fincanÇıtır leblebi
4Badem
2Hurma
Dondurma
Ispanak
Sarımsaklı yoğurt
Şehriye çorbası
Kahve veya çay
Yeşilcay
(Artık silkelenecegim insallah dondurma dısında az yedim .yarın devam )
Su 1.8lt
Kahvaltı iyiydi akşam bozulduSen bi orucla hemen toparlarsın valla bende ödem aldı basını gidiyor.regl desen gelecegi yok aman günüm gecmesinsende bismillah de baska gezegen ablam .
yap kızz yapbende +200 düm bugün canım cumaya daha çok var maçı kimin alacağı belli olmaz
benimde canım kek istiyor akşama yapmayı düşünüyorum yaparam yazarım
ahahahhhh tövbe de ya. Yani eski rakibem demek istedimHe valla tam ex oldum yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?