Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar hanımlar takımınıza katılmak istiyorum çünkü bu kilo işini tek başıma halledemeyeceğim galiba buradan gaz alırsam yolumda daha kararlı ilerlerim diye düşünüyorum
hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

35 yaşındayım 1.64 boyundayim evliyim ve iki çocuğum var ikiz 12 yaşında
Aslında ergenlikten önceki dönem hariç hiç zayıf olmadım ve kalıcı kilo vermek istiyorum daha önce hicbir takıma katılmadım
Şuan 70 kiloya ulaştım bu kiloyu çok sukur geçmedim hep kendi çabalarımla kilo verdim ama ne zaman diyeti bıraksam yine bu kiloya ulaştım şimdi hedef kilom 60 ve ınsallah ulaşırım

teşekkürler
kurallarımız 1. sayfada yazıyor, motivasyon için günlük menü bildirimi ve bol paylaşım çok önemli. inşallah çok güzel kilolar vericez.
tartılıp güncel kilonuzu belirtin lütfen, kayıtlara geçmesi açısından önemli.

Son düzenleme:
*** 10. TAKIM 701. ETAP ***

Aylin42konya(70,0///% )
sara_28(75,0///% )
Natsume (66,5///%)
Zehra_mda( 62,1///% )
moni(91,9///% )
88prenses22 (95,5/// % )
Baby Cat(74,3///% )
Ozgurkus (70,9///% )
Obezzto ( 84,7///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

busefit(74,0/b )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
obesofobi (97,9 / b)yeni üye, bt:10/10/2020 bk: 100 h: ?
60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (99,6/b)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (74,1/ b)
554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
nilsub (91,3/b)671. etapta 81 kg ile kendi isteği ile ayrılan üye.bt:30/10/2020 bk: 92,2 h:
gezegenfeza(62,4/b) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:30/10/2020 bk: 64,9 h: 58,41
star4737(73/)yeni üye, bt:14/11/2020 bk: 73 h: 65,7
ikizannesi(70/)yeni üye, bt:16/11/2020 bk: 70 h: 63

Son düzenleme:

Hrm hangimiz eve bir esya aldigimizda
Dur ben suna tedbir koydurayim yarin bir gun boşanırsam der ki?
Kim bosanmayi ister
çok sinir bozucu bir durum. boşanma aşamasında mallar ikiye bölünmeli. valla hayat bu, boşanma aşamasında maddiyatı da düşünmek gerekli. ne kadar anlaşarak iki medeni insan gibi boşanılsa da ve ne kadar ortada çocuk da olsa boşanmadan sonra kadın ve erkeğin yolları ayrılıyor. o zaman da yazmıştım sanırım buraya: erkekler kadınlar gibi değil. boşanınca arkalarına bakmazlar. benciler..... onlar için sadece kendileri var.
tatlım senin kendin ve çocuğun için yapacağın en önemli ve en acil şey: iyi bir işe girmek. baksana daha ilk aydan nafakayı vermemek için neler dedi. o başka konu tabi ama acilen işe gir.
bir insanın hayatını düzene sokmak için çevresindeki kişilerin, ailesinin, dostlarının, ahbaplarının önemi çok büyük. ama tam olarak ayağa kalkabilmek için ekonomik yeterlilik çok önemli. kendi paranı kazanmaya başladığında nefes aldığını hissedeceksin.
evet kimse evlenirken boşanmayı hesap etmez. ama hayat bu, böyle şeyler yaşatıyor da. elden ne gelir. ayağa kalkacaksın.

seneler önce bir tanıdığımız eşinden çok olaylı şekilde ayrıldı. adam kadını aldatmış kaç kere. en sonuncusundan çocuğu olmuş. boşanıp onunla evlenmek istiyordu. kadın şok tabi. ortalık birbirine girdi. ikisi de üniversite mezunu ve kariyer sahibi insanlar bu arada. iki de güzel ve başarılı çocukları var. bir şekilde boşandılar. çok detaya girmek istemiyorum ama adam bir plan dahilinde kadının üzerindeki malları da aldı. bazısı kurtarıldı bazısı gitti. bu arada hepinize önemli bir not: ne kadar mutlu ve emin olursanız olun eşinize hatta aileniz de dahil kimseye boş kağıda imza atıp vermeyin. evet bu malların bazılarını evliyken bir bahaneyle boş kağıda attırdığı imzalarla elde etti. şaka gibi ama gerçek. tabi patırdı iyice büyüdü. neyse ailesi ve arkadaşları çok destek oldu falan. ama onu o dönemde ve sonrasında rahatlatan en önemli ikinci şey de kendi işinden gelen geliri ve ailesinin maddi desteği oldu. kadın ilk etapta pat diye ortada kaldı. sırf işinden gelen gelir. büyük kız üniversite okuyordu il dışında. küçük de özel okula gidiyordu. kolej taksitlerini kadının annesiyle babası ödedi. abileri birleşip altına araba aldılar. onun süreci çok uzun sürdü ama son olarak şöyle diyeyim maddi imkanları dar olsaydı çok çok daha kötü olurdu. atladı arabasına sürekli kendini oraya buraya attı. öyle öyle kendine geldi.

ha bu arada adam o kadınla evlendi. face de gördüm geçen aylarda. çocuğu büyümüş kocaman olmuş. valla fotoğraflarda pek mesuttular. ben olayın aslını bilsem de dışardan bakan ne güzel mutlu aile der. yani sonuçta adamların yeni hayatları önemli. geriye asla bakmıyorlar.

aşk, sevgi çok ama çok önemli arkadaşlar. insanın ayakları yerden kesiliyor evlenirken. ama hepimiz belli bir yaştayız. çevremizden, sosyal medyadan, haberlerden vs çok şey duyuyoruz. herkesin kulağına küpe olsun. kenarda paranız olsun. ev hanımıysanız bile el harçlığınızdan üç kuruş da olsa kenara ayırın. hele hele gençler. eşinizin geliri yüksek bile olsa çalışın. kendi paranızı kendiniz kazanın. emekliliğiniz olsun.
neyse çok konuştum.

sabah yok

öğlen 12.00
1 yumurtadan az kavurmalı biberli isotlu omlet
1 kk örgü peyniri
5 yeşil zeytin
domates salatalık
1 brezilya cevizi, 1-2 çiğ badem
1,5 kk fit brownie (şekersiz, cennet hurmalı bitterli siyez-yulaf unlu)

ara 16.30
2 kk fit brownie (şekersiz, cennet hurmalı bitterli siyez-yulaf unlu)
1 avuç çekirdek
1 kupa filtre kahve
1 fincan yeşil çay

akşam 19.30
fırında çipura balık
marul havuç salatası
1 kk fit brownie (şekersiz, cennet hurmalı bitterli siyez-yulaf unlu)

ara
çekirdek
1 orta boy muz
1 mandalina
2 fincan yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su
2 saat yürüyüş (çok yoruldum ama)

moni

Herkese iyi akşamlar
Sabah 7de başladı koşuşturmam tartilmayi tamamen unutmuşum moni hastane işlerim vardı sabah yapamadım kahvaltımı ayak üstü domates ve bikac zeytin atıştırdım tamamen düzensiz sağlıksız bi beslenme ile günü tamamladım
Arkadaşıma gitmiştim ikramlardan yedim saat 2 civariydi yavas yavas yiyeyim derken 4 gibi kalktim sanirim masadan kalorileri yüksek olduğu için akşam dengelemek adına bisey yemedim bol su ıctim
Bir dilim kiymali borek
1 minik kaşarlı poğaça
Bir küçük dilim tirilece
1 dilim garniturlu patates salatası
2 tane lahana sarması
1 tane kurabiye
Spor yok su 2 litre olmuştur

Menümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası
İki dilim ekmek

Öğle
Bir kase sütlü kabak çorbası
Barbunya pilaki

Ara
Bir mandalina
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kase sütlü kabak çorbası
Dört tane köfte
Soğan salatası
İki dilim ekmek

Su 3.5 litre spor 5000 adım : 50 puan

moni

O kadar doğru yazmışsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…