neden olmasın? Gayet de güzel olurben bugun ornek menuye gore hareket ettimde aksam yemegini annem hazirlayacak kabak yemegi olurmu? ya da baska birsey
Yok yav o da eksik kalsınyapmadım ama burada bir pastane var mükemmel yapıyo
sen de yaparsın gezo yaa..aç hamuru doldur içine nutellayı al sana izmir bombası
Sen misafirden kaçıyon, misafir yinede geliyor öylemikızlar benim dr randevum sabbehin körü gelen misafirler yüzünden yalan oldu.yarına aldım tekrargitsem de ilaç alsam da bir regl olsam artık ya
tamamdir o zaman tesekkurlerneden olmasın? Gayet de güzel olur
3 adet cennet hurmasıUsenip yapmam buyuk ihtimalle ama bi tarifini atarmisin canım
Açım herseyi canım çekiyor
Yaa bende çok denemek istiyorum ama sütümü etkiler mi diye de korkuyorum ya kesilir ya azalırsa diye var mi ki öyle emzirirken if diyeti yapanKızlar vallahi if diyetinin gözünü sevem yaaa harika bisi
Sağ ol canımAnladım .Allah kolaylık versin canım
Boyozu ben de 5 tane yerim . Bomba da güzel. Yenir yaniAaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundur
Okdar yüksekten atlamaya gerek yokyalaannn öle bisi olamaz
Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyi
Benimkide bitse de rahatlasamşu regl gelse de rahatlasam
herkesin derdi ayrıBenimkide bitse de rahatlasam
Evet yaa 10 gün sürüyor meretherkesin derdi ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?