Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar okullar yine online oldu. Çocuğumun mutsuzluğunu görseydiniz çok üzüldük ama yapacak bir şey yok. Resmen bir seneleri çöp oldu
Kızımda çok üzüldü. Öncesinde tahmin ettiğimiz için söylemiştik uzaktan eğitim olabilir diye. Haberleri duyunca büyük bi hayal kırıklığı oldu yine de. Bizim öğretmenimiz sabah 8.30 da başlıyor derslere çok zorlanıyor çocuklar. kac defa rica ettik 9da başlasın diye ama kabul etmiyor

ornek menu ile guzel gecti hic acikmadim ama birtek kahvaltidaki sebzeleri yemedim birde kabak disinda aksam yemeginde ne yiyebilirim
örnek menü ile gününün güzel geçmesine sevindim
aşırı yağlı, unlu olmadığı sürece her yemeği yiyebilirsin, salata ve yoğurt ile. makarna pilav vs. hariç:)

ilaç kullanıyorum canımcım, sabah akşam 1000 lik verdi doktorum ama ben günde bir kez bazen de 2 kez 500 lük kullanıyorum. ağır geliyor bana diğerleri.
Banada sabah akşam dendi. Ama benm çok yüksek değil belkide normale döndü bile. 69 olunca test yaptircam. Boşuna kullanmayım. 4 kutu oldu benm. Glifor içiyorum. Diğerleri çok dokunuyor. Bu 1 ay dokundu mide bulantısı karın ağrısı afedersin isal. Geçti şükür. Ama Bi ara ilacı bıraktım. İnanılmaz iştah açıldı. Gene gittim yazdirdim
ben de bombe seviremsevmesek zaten burada ne işimiz var değil mi??

oo parça parça menü yazma taktiğivalla güzel fikir..

pringles da çok sevirem ayrıca
Bak ben bombe sevmiyorum ama genede kilo sorunum var bide sevsem nolcak ben pismaniyede çok seviyorum. Allah tan bim de yazın olmuyor. Kışın çok soğuklarda geliyor sadece
9 aylık canım daha iştahlı bi bebek değil memeye daha düşkün yemeği zorla yediriyorum
Normalde yapabilirsin canım. Ama tabi sadece sütten besleniyosa bilemem. Ama Bi kadın vardı bayağı bilinçli. Doktor kontrolü ile 3cu ayında başlamış. İf diyetine. Onu izle youtubeden
kızlar okullar yine online oldu. Çocuğumun mutsuzluğunu görseydiniz çok üzüldük ama yapacak bir şey yok. Resmen bir seneleri çöp oldu
Oofff sorma tansiyonlarim fırladı yeminle duyunca neyse napalim canlı derse devam. Bide canlı dersi geçen hafta ben baslattirdim öğretmene. Dedim hocam öle videolarla olmuyor bu iş canlı ders olsun. Çokta güzel oldu çocuklar birbirlerini görüyor. Ders güzel geçiyor. Verimli şükür.
8.30 ne ya Allah aşkına. Kendide yatsın uyusun. Akşama kadar mı sürüyor yoksa 6 dersmi. Sagolsun bizimki öğlen 3 te başlıyor 6 da bitiyor. Bizimki 1 ci sınıf zaten fazlası sıkar.

hmm.. okulun belirlediği bir program dahilindedir. Yoksa kafasına göre yaptığını zannetmiyorum. Biz zoom üzerinden yapıyoruz sabah 09.00 öğleden sonra 14.30 a kadar
Suç işlemiş olup vicdanıyla muhakemesi vardır
ahh yavyuuumm..masum değiliz hiç birimiz gezom

bizim online de iyi geçiyordu , sağolsun öğretmenlerimiz ders konusunda titiz ve kuralcıydılar, ben çok memnundum hepsinden fakat çocuklar yüzyüze istiyor işte. Tamam her şeyin farkındalar ama yine de arkadaş istiyorlar okul istiyorlar. istanbul trafiğinde servisde beklemeyi bile özledi çocuk o derece yani canınızdan kıymetli değil hiçbir şey dedim ama içim acıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…