Kimmiş o hacıyatmaz uykusuz gecelerimde yoldaşım olsungünaydın canım. Bu takımda uyuyan yok zaten, hele bir tanesi hacıyatmaz mübarek o yüzden bol bol dertleşebiliriz
Kızımda çok üzüldü. Öncesinde tahmin ettiğimiz için söylemiştik uzaktan eğitim olabilir diye. Haberleri duyunca büyük bi hayal kırıklığı oldu yine de. Bizim öğretmenimiz sabah 8.30 da başlıyor derslere çok zorlanıyor çocuklar. kac defa rica ettik 9da başlasın diye ama kabul etmiyorkızlar okullar yine online oldu. Çocuğumun mutsuzluğunu görseydinizçok üzüldük ama yapacak bir şey yok. Resmen bir seneleri çöp oldu
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | +100 | + | +120 | ||
| +310 | + | - | - | +250 | ||
| +250 | +235 | +50 | +220 | +60 | ||
| + | +150 | + | +120 | +90 | ||
@Baby Cat | + | + | - | m | m | ||
| + | +250 | - | + | +65 | ||
| + | + | - | +220 | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | +120 | + | +360 | + | ||
| - | - | + | - | - | ||
S Star4734 | m | +150 | +150 | - | +150 | ||
@Ikizannesi | m | m | m | m | + | ||
E EDMLM | m | m | m | + | +240 | ||
örnek menü ile gününün güzel geçmesine sevindimornek menu ile guzel gecti hic acikmadim ama birtek kahvaltidaki sebzeleri yemedim birde kabak disinda aksam yemeginde ne yiyebilirim
Banada sabah akşam dendi. Ama benm çok yüksek değil belkide normale döndü bile. 69 olunca test yaptircam. Boşuna kullanmayım. 4 kutu oldu benm. Glifor içiyorum. Diğerleri çok dokunuyor. Bu 1 ay dokundu mide bulantısı karın ağrısı afedersin isal. Geçti şükür. Ama Bi ara ilacı bıraktım. İnanılmaz iştah açıldı. Gene gittim yazdirdimilaç kullanıyorum canımcım, sabah akşam 1000 lik verdi doktorum ama ben günde bir kez bazen de 2 kez 500 lük kullanıyorum. ağır geliyor bana diğerleri.
Bak ben bombe sevmiyorum ama genede kilo sorunum var bide sevsem nolcakben de bombe seviremsevmesek zaten burada ne işimiz var değil mi??
oo parça parça menü yazma taktiğivalla güzel fikir..
pringles da çok sevirem ayrıca
Normalde yapabilirsin canım. Ama tabi sadece sütten besleniyosa bilemem. Ama Bi kadın vardı bayağı bilinçli. Doktor kontrolü ile 3cu ayında başlamış. İf diyetine. Onu izle youtubeden9 aylık canım daha iştahlı bi bebek değil memeye daha düşkün yemeği zorla yediriyorum
Oofff sorma tansiyonlarim fırladı yeminle duyuncakızlar okullar yine online oldu. Çocuğumun mutsuzluğunu görseydinizçok üzüldük ama yapacak bir şey yok. Resmen bir seneleri çöp oldu
8.30 ne ya Allah aşkına. Kendide yatsın uyusun. Akşama kadar mı sürüyor yoksa 6 dersmi. Sagolsun bizimki öğlen 3 te başlıyor 6 da bitiyor. Bizimki 1 ci sınıf zaten fazlası sıkar.Kızımda çok üzüldü. Öncesinde tahmin ettiğimiz için söylemiştik uzaktan eğitim olabilir diye. Haberleri duyunca büyük bi hayal kırıklığı oldu yine de. Bizim öğretmenimiz sabah 8.30 da başlıyor derslere çok zorlanıyor çocuklar. kac defa rica ettik 9da başlasın diye ama kabul etmiyor
Suç işlemiş olup vicdanıyla muhakemesi vardır
Buyurun bendeniz hacıyatmazKimmiş o hacıyatmaz uykusuz gecelerimde yoldaşım olsun
Yine ne yedinSuç işlemiş olup vicdanıyla muhakemesi vardır
Hangi birini yazıyımYine ne yedin
hmm.. okulun belirlediği bir program dahilindedir. Yoksa kafasına göre yaptığını zannetmiyorum. Biz zoom üzerinden yapıyoruz sabah 09.00 öğleden sonra 14.30 a kadarKızımda çok üzüldü. Öncesinde tahmin ettiğimiz için söylemiştik uzaktan eğitim olabilir diye. Haberleri duyunca büyük bi hayal kırıklığı oldu yine de. Bizim öğretmenimiz sabah 8.30 da başlıyor derslere çok zorlanıyor çocuklar. kac defa rica ettik 9da başlasın diye ama kabul etmiyor
ahh yavyuuumm..masum değiliz hiç birimiz gezomSuç işlemiş olup vicdanıyla muhakemesi vardır
ben de dr geldim. Meme usg ve mamagrofi verdi. Bugün de ilaç yok banaHayırlı sabahlar kızlar
Gece 1 i geçiyordu yattım yine tr saatiyle 3 ü geçiyor)
6 da uyandım, kalkmadım
7 de uyandım, kalkmadım
Şimdide uyanık yatıyorum
olur olur merak etme. Sen ses ver yeterKimmiş o hacıyatmaz uykusuz gecelerimde yoldaşım olsun
sevdim ama bu sözüBuyurun bendeniz hacıyatmaz
Sonrada hacıkalkamaz
bizim online de iyi geçiyordu , sağolsun öğretmenlerimiz ders konusunda titiz ve kuralcıydılar, ben çok memnundum hepsinden fakat çocuklar yüzyüze istiyor işte. Tamam her şeyin farkındalar ama yine de arkadaş istiyorlar okul istiyorlar. istanbul trafiğinde servisde beklemeyi bile özledi çocuk o derece yaniBanada sabah akşam dendi. Ama benm çok yüksek değil belkide normale döndü bile. 69 olunca test yaptircam. Boşuna kullanmayım. 4 kutu oldu benm. Glifor içiyorum. Diğerleri çok dokunuyor. Bu 1 ay dokundu mide bulantısı karın ağrısı afedersin isal. Geçti şükür. Ama Bi ara ilacı bıraktım. İnanılmaz iştah açıldı. Gene gittim yazdirdim
Bak ben bombe sevmiyorum ama genede kilo sorunum var bide sevsem nolcakben pismaniyede çok seviyorum. Allah tan bim de yazın olmuyor. Kışın çok soğuklarda geliyor sadece
Normalde yapabilirsin canım. Ama tabi sadece sütten besleniyosa bilemem. Ama Bi kadın vardı bayağı bilinçli. Doktor kontrolü ile 3cu ayında başlamış. İf diyetine. Onu izle youtubeden
Oofff sorma tansiyonlarim fırladı yeminle duyuncaneyse napalim canlı derse devam. Bide canlı dersi geçen hafta ben baslattirdim öğretmene. Dedim hocam öle videolarla olmuyor bu iş canlı ders olsun. Çokta güzel oldu çocuklar birbirlerini görüyor. Ders güzel geçiyor. Verimli şükür.
8.30 ne ya Allah aşkına. Kendide yatsın uyusun. Akşama kadar mı sürüyor yoksa 6 dersmi. Sagolsun bizimki öğlen 3 te başlıyor 6 da bitiyor. Bizimki 1 ci sınıf zaten fazlası sıkar.
senin bebiş yine mi uyumadı?Günaydın kızlar.
Gece 3’te uyuyup 7 de uyandım. Şimdi de sersem hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?