- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Eşimle annem kusustu konusuodu. Biz telde konuşuyorduk. Nosu servis dışı oldu 3 sene geçti. Bulmuş beni. Ona sevindimInşallah canım
Seni mutlu eden olayı paylaşacakmısın bizimle
kuzum hataların sende farkındasın zaten, o yüzden yorum yapmıcam menüne.Herkese iyi akşamlar
Sabah 7de başladı koşuşturmam tartilmayi tamamen unutmuşummoni hastane işlerim vardı sabah yapamadım kahvaltımı ayak üstü domates ve bikac zeytin atıştırdım tamamen düzensiz sağlıksız bi beslenme ile günü tamamladım
Arkadaşıma gitmiştim ikramlardan yedim saat 2 civariydi yavas yavas yiyeyim derken 4 gibi kalktim sanirim masadan kalorileri yüksek olduğu için akşam dengelemek adına bisey yemedim bol su ıctim
Bir dilim kiymali borek
1 minik kaşarlı poğaça
Bir küçük dilim tirilece
1 dilim garniturlu patates salatası
2 tane lahana sarması
1 tane kurabiye
Spor yok su 2 litre olmuştur
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | +100 | + | |||
| +310 | + | - | - | |||
| +250 | +235 | +50 | +220 | |||
| + | +150 | + | +120 | |||
@Baby Cat | + | + | - | m | |||
| + | +250 | - | + | |||
| + | + | - | +220 | |||
| - | - | - | - | |||
| - | - | - | - | |||
| - | +120 | + | +360 | |||
| - | - | + | - | |||
S Star4734 | m | +150 | +150 | - | |||
| m | m | m | m | |||
E EDMLM | m | m | m | + | |||
Canım insülin direncim var . Ancak az yiyerek verebiliyorum. Gün içinde yediklerimi dengelemeye çalışıyorumSencede cok az yemiyormusunmasallah .ben dayanamazdım sanırım
Allah gönlüne göre versin canımEşimle annem kusustu konusuodu. Biz telde konuşuyorduk. Nosu servis dışı oldu 3 sene geçti. Bulmuş beni. Ona sevindimeşim gene tavırlı ama oda yumusucak inşallah. Saçma sapan sebepler işte. Ole
Ne kadarlık oğlun benimki 9 aylık bizde aynı durumdayız 11 gibi uyuyup 3 e kadar mizirdaniyor sürekli. Sonra hoop gözleri bi acıyor 6ya kadwr uyutamiyorum cok zor oluyor cok gun icinde hic enerji kalmiyor bitik durumdayimAksam yatarken yazdim menüyü de eksiklikler var onları düzeltiyim.
dun gece
3 avuç nar 1 bardak kefir
Aksam iftar saati
1 kase corba
Çeyrek nar
20.30 civarı
Yogurtlu havuçlu kabak salatası
1 tane fırında sebzeli kasarli köfte güveç
1 parça haşlanmış tavuk
1.5 elma
1 avuç fındık ceviz kuru üzüm karışımı
Çay
Su 2-2.5 litre arası
Spor 40 dk yürüyüş 120 puan
15 dk tempolu yürüyüş 60 puan
4000 adım 40 puan
Toplam 220 puan
moni
Oglum gece yine düzgün uyumadı 4.30 a kadar kucağımda yattı uyudu uyandı çok huzursuzlandı. Ben artik bitik durumdayım gözlerim kapaniyor resmen
Olabildiğince aktif olmaya calisicam. dün kotu bi gündü hafta boyu telafi etme çabalarım devam edecek. Çok eksi beklemeyin bendenkuzum hataların sende farkındasın zaten, o yüzden yorum yapmıcam menüne.
14. takımda listede olan bir üye olduğun ve bizim takıma bu hafta direk geçiş yapma ihtimalin olduğu için yediğine içtiğine çok dikkat etmelisin ki cuma günü tartıda eksi görebilesin. cumaya kadar olan menülerin, takımda ki paylaşımların çok önemli, unutma olur mu
insülin direncinin arkasına saklanma sakınNe kadarlık oğlun benimki 9 aylık bizde aynı durumdayız 11 gibi uyuyup 3 e kadar mizirdaniyor sürekli. Sonra hoop gözleri bi acıyor 6ya kadwr uyutamiyorum cok zor oluyor cok gun icinde hic enerji kalmiyor bitik durumdayim
Olabildiğince aktif olmaya calisicam. dün kotu bi gündü hafta boyu telafi etme çabalarım devam edecek. Çok eksi beklemeyin bendeninsulin direnci var 100 gram eksi ciksam şükredicem
Teşekkür ederim hos buldumHoşgeldin canım
Insallah canim hepimiz yiyip kilo almayanlardan oluruzHoşgeldin izinşallah ideal. Kilonuzla inersiniz
Kız onca şeyi nasıl yedin abooo
Anladım .Allah kolaylık versin canımCanım insülin direncim var . Ancak az yiyerek verebiliyorum. Gün içinde yediklerimi dengelemeye çalışıyorum
Aaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundurinsülin direncinin arkasına saklanma sakınbirçok kişi de aynı sorun var takımda, en büyük sorun da bende. insülin direncim çok yüksek maalesef
dikkatli beslendiğimizde çok güzel kilolar verebiliyoruz
insülin korksun bizden
elinden geleni yapacağına inanıyorum
Okdar yüksekten atlamaya gerek yokInsallah canim hepimiz yiyip kilo almayanlardan oluruz
Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyiYedim İzmir bombasını ,boyozuyeşil çay içiyorum. Hı yok eder mi yediklerimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?