Aynen aynı seyleri yasıyorum azıları ucundan cıktı ama 4 ucundan sadece 1ucu cıktı .1hafta sürüyo mızıldama sonra kesiliyo hoop tekrar basa. Ama calpol veriyorum gece uykusunu alabılıyor bu sekılde .gün içinde vermiyorum zaten .Allah yardımcın olsunBende vermiyorum yaa. 2 yasini gecti toplamda 4-5 sefer vermişimdir agri kesici. En arka dişleri çıkıyor diye düşünüyorum. Gündüz okadar değil mızırdanması gece daha çok oluyor. Bazen dönem dönem bu şekilde oluyor 1-2 haftaya normale dönüyor. Insallah düzelir bakalım düzelmezse ozaman bi çare ararım.
izmir bombasını izmirliler hariç herkes seviyo zatenAaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundur
Okdar yüksekten atlamaya gerek yokyalaannn öle bisi olamaz
Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyi
Izmir bombasını birgün denemek isterimAaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundur
Okdar yüksekten atlamaya gerek yokyalaannn öle bisi olamaz
Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyi
Yaptınmı hı yaptın mıizmir bombasını izmirliler hariç herkes seviyo zaten
hayaller ve hayatlar bazen farklı olabiliyor gezom. her zaman iyi düşünmek ama tedbirli de olmak lazım.O kadar doğru yazmışsın ki
aynen öyle obezim. elinde diploması ve işi olsun. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu, afiyette bir hayat nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın ama tedbirli de olalım. gerçi her açıdan öyle. evliliğin, hayatın iyi gider ama hiçbirimiz ilerisini göremeyiz. pişmanlık duymaktansa mümkün olabildiği kadar kendimizi garantiye almamız gerekli.şapka çıkarırım ben bu yoruma
onun için ne yapılmalı biliyor musun fulyam??bütün kadınların bir mesleği bir diploması olmalı.hepsi ayakları üzerinde durmalı. Kızım şükür ünide 4.sınıfta , güzel bir mesleği var.şimdiden çalışıyor, yeni doğan taylar gibi ayağı üzerine kalkmaya çalışıyor.o kadar mutluyum ki anlatamam. Gözüm arkada kalmayacak. sırf bu evlendikten sonraki mal paylaşımı eşit olacağı için baba hakkını da evlenmeden önce ona vereceğim ki yarın öbür gün Allah muhafaza boşanırsa falan bir evi , bir malvarlığı olsun. Ben görevimi yaptım ya içim öyle de huzurlu. Allah hiç kimsenin evladını kötülerle sınamasın
ben ara sıra içiyorum. çok güzel oluyor. mideyi çok rahatlatıyor. sabah kahvaltısı için favorim; tarhana, ezogelin ve kırmızı mercimek çorbasıKahvaltıda çorba içenlere hayranım bi türlü beceremiyorum ben. Eşimde çok sever ara ara yaparım ona. ama ben içemiyorum midem kabul etmiyor sabah sabah çorbayı
hiç sorma. regl öncesi olduğumdan herhaldeHoşgeldin izinşallah ideal. Kilonuzla inersiniz
Kız onca şeyi nasıl yedin abooo
ay canım benim çok sevindim. kız ben 72 lerde olsam belim falan incecik olurrrrrrrrrrrEveeeetttt 72.9 u gördüm. Aylardır 75 76 da takilmistim. Ama yemekten tabiiki. Çifte mutluluk
Benim oglum 2 yasini gecti canım. Sana da kolaylik versin rabbim. Çocuk buyutmek zor gerçekten.Ne kadarlık oğlun benimki 9 aylık bizde aynı durumdayız 11 gibi uyuyup 3 e kadar mizirdaniyor sürekli. Sonra hoop gözleri bi acıyor 6ya kadwr uyutamiyorum cok zor oluyor cok gun icinde hic enerji kalmiyor bitik durumdayim
Olabildiğince aktif olmaya calisicam. dün kotu bi gündü hafta boyu telafi etme çabalarım devam edecek. Çok eksi beklemeyin bendeninsulin direnci var 100 gram eksi ciksam şükredicem
Aslaaa sığınmaminsülin direncinin arkasına saklanma sakınbirçok kişi de aynı sorun var takımda, en büyük sorun da bende. insülin direncim çok yüksek maalesef
dikkatli beslendiğimizde çok güzel kilolar verebiliyoruz
insülin korksun bizden
elinden geleni yapacağına inanıyorum
Maşallah. Doğumu zordu büyüdü daha zor oldu ne olacak bu annelerin haliBenim oglum 2 yasini gecti canım. Sana da kolaylik versin rabbim. Çocuk buyutmek zor gerçekten.
Bosveeeerrr ye gitsinBen geldimm.
Çok yedim içtim kilo aldım muhtemelen de
Bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum spora ve sağlıklı beslenmeye
Usenip yapmam buyuk ihtimalle ama bi tarifini atarmisin canımben de az önce 1 kupa fitre kahveyle 3 kk kadar fit brownie yedim.
yapmadım ama burada bir pastane var mükemmel yapıyoYaptınmı hı yaptın mı
Yedinmi hı yedinmi
Benim belim çok yok iri kemikliyim ama öle dal gibi olamıyorum. Her yerden veriyorum ben. Oyuzden baksan bu kız 13 kg vermiş diyemessin. İri kemik olunca. Ben 70 69 olunca farkediyorum omuzlarım hafif çıkıyor 66 67 bombaaaa oluyorum İzmir bombası heeeehayaller ve hayatlar bazen farklı olabiliyor gezom. her zaman iyi düşünmek ama tedbirli de olmak lazım.
aynen öyle obezim. elinde diploması ve işi olsun. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu, afiyette bir hayat nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın ama tedbirli de olalım. gerçi her açıdan öyle. evliliğin, hayatın iyi gider ama hiçbirimiz ilerisini göremeyiz. pişmanlık duymaktansa mümkün olabildiği kadar kendimizi garantiye almamız gerekli.
Allah sana ve eşine sağlıklı uzun ömür versin. ama sana bir arkadaş tavsiyesi diyeyim. ölmeden önce mal paylaşımına gitme çocuklarınla. ekonomik durumunuz çok çok iyiyse destek olursunuz ev alırken araba alırken o başka. ben çevremden de gördüğüm bazı şeylerden bunu çıkardım. el giriyor çünkü araya.
bak yazdığım tanıdığımızın anne babası önceden vermişti bazı şeyleri çocuklarına. faydası olsun diye. halbuki zaten kazançları çok iyiydi. ama bak evliliklerinin bilmem kaçıncı yılında bu olayı yaşadılar. adam herşeyi elinden aldı. bir kısmını kurtarabildiler. bir kısmı gitti.
ben ara sıra içiyorum. çok güzel oluyor. mideyi çok rahatlatıyor. sabah kahvaltısı için favorim; tarhana, ezogelin ve kırmızı mercimek çorbası
hiç sorma. regl öncesi olduğumdan herhalde
ay canım benim çok sevindim. kız ben 72 lerde olsam belim falan incecik olurrrrrrrrrrr
yaa sen hep öyle diyosun cumaya maşallah -1 geliyosun. Hadi bu hafta da öyle olur inşallahBen geldimm.
Çok yedim içtim kilo aldım muhtemelen de
Bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum spora ve sağlıklı beslenmeye
ahahahhhhBenim belim çok yok iri kemikliyim ama öle dal gibi olamıyorum. Her yerden veriyorum ben. Oyuzden baksan bu kız 13 kg vermiş diyemessin. İri kemik olunca. Ben 70 69 olunca farkediyorum omuzlarım hafif çıkıyor 66 67 bombaaaa oluyorum İzmir bombası heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?