Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen aynı seyleri yasıyorum azıları ucundan cıktı ama 4 ucundan sadece 1ucu cıktı .1hafta sürüyo mızıldama sonra kesiliyo hoop tekrar basa. Ama calpol veriyorum gece uykusunu alabılıyor bu sekılde .gün içinde vermiyorum zaten .Allah yardımcın olsun

izmir bombasını izmirliler hariç herkes seviyo zaten

Izmir bombasını birgün denemek isterim

O kadar doğru yazmışsın ki
hayaller ve hayatlar bazen farklı olabiliyor gezom. her zaman iyi düşünmek ama tedbirli de olmak lazım.
aynen öyle obezim. elinde diploması ve işi olsun. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu, afiyette bir hayat nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın ama tedbirli de olalım. gerçi her açıdan öyle. evliliğin, hayatın iyi gider ama hiçbirimiz ilerisini göremeyiz. pişmanlık duymaktansa mümkün olabildiği kadar kendimizi garantiye almamız gerekli.
Allah sana ve eşine sağlıklı uzun ömür versin. ama sana bir arkadaş tavsiyesi diyeyim. ölmeden önce mal paylaşımına gitme çocuklarınla. ekonomik durumunuz çok çok iyiyse destek olursunuz ev alırken araba alırken o başka. ben çevremden de gördüğüm bazı şeylerden bunu çıkardım. el giriyor çünkü araya.
bak yazdığım tanıdığımızın anne babası önceden vermişti bazı şeyleri çocuklarına. faydası olsun diye. halbuki zaten kazançları çok iyiydi. ama bak evliliklerinin bilmem kaçıncı yılında bu olayı yaşadılar. adam herşeyi elinden aldı. bir kısmını kurtarabildiler. bir kısmı gitti.

Kahvaltıda çorba içenlere hayranım bi türlü beceremiyorum ben. Eşimde çok sever ara ara yaparım ona. ama ben içemiyorum midem kabul etmiyor sabah sabah çorbayı
ben ara sıra içiyorum. çok güzel oluyor. mideyi çok rahatlatıyor. sabah kahvaltısı için favorim; tarhana, ezogelin ve kırmızı mercimek çorbası
Hoşgeldin iz inşallah ideal. Kilonuzla inersiniz

Kız onca şeyi nasıl yedin abooo
hiç sorma. regl öncesi olduğumdan herhalde
Eveeeetttt 72.9 u gördüm. Aylardır 75 76 da takilmistim. Ama yemekten tabiiki. Çifte mutluluk
ay canım benim çok sevindim. kız ben 72 lerde olsam belim falan incecik olurrrrrrrrrrr

Benim oglum 2 yasini gecti canım. Sana da kolaylik versin rabbim. Çocuk buyutmek zor gerçekten.

Aslaaa sığınmam geçen sene 3 ayda 1 kg vermiştim şimdi 4 haftada 3 kg verdim bence gayet başarılıyım hemdeee ilaç kullanmadan verdim o zaman ilaçta kullanıyodum sporda yapıyodum beslenmeme çok güzel dikkat ediyodumama veremiyodum bence basaricam

Ben geldimm.
Çok yedim içtim kilo aldım muhtemelen de
Bugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum spora ve sağlıklı beslenmeye
Bosveeeerrr ye gitsin rakip motivasyonu yapıyım sana.
Gerci sen nezaman biyle desen tam tersine fazla kilo vermis oluyorsun.
Ben açım karnım gurulduyor şuan. En son gece 4 civarı 1 muz ve biraz kefir içtim baya acıktım bugün.

Benim belim çok yok iri kemikliyim ama öle dal gibi olamıyorum. Her yerden veriyorum ben. Oyuzden baksan bu kız 13 kg vermiş diyemessin. İri kemik olunca. Ben 70 69 olunca farkediyorum omuzlarım hafif çıkıyor 66 67 bombaaaa oluyorum İzmir bombası heeee

ahahahhhh memnun oldum ben de istanbul tulumbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…