Tulumba tatlısı ahh çok seviremmmahahahhhhmemnun oldum ben de istanbul tulumbası
Emzirmede if diye araştır kaç aylık bebis peki?Yaa bende çok denemek istiyorum ama sütümü etkiler mi diye de korkuyorum ya kesilir ya azalırsa diye var mi ki öyle emzirirken if diyeti yapan
ilaç kullanıyorum canımcım, sabah akşam 1000 lik verdi doktorum ama ben günde bir kez bazen de 2 kez 500 lük kullanıyorum. ağır geliyor bana diğerleri.Aaaa kaptanım sende de mi var ben sookk. İlaç kullaniomusun. Ki çok yüksekse kullaniosundur
Okdar yüksekten atlamaya gerek yokyalaannn öle bisi olamaz
Ben biz izmirli olarakta Bi oturuşta 5 boyoz gömerim şimdi 1 TANE bile yiyemiyorum ya midem bulanıyor. Hele İzmir bombası hiç yiyemedim. Nasıl yiyorsunuz ağzı Dolu çikolatalı şeyi
örnek menü ile nasıl geçti günün? acıktın mı, uyum sağlayabildin mi?ben bugun ornek menuye gore hareket ettimde aksam yemegini annem hazirlayacak kabak yemegi olurmu? ya da baska birsey
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | +100 | + | +120 | ||
| +310 | + | - | - | - | ||
| +250 | +235 | +50 | +220 | +60 | ||
| + | +150 | + | +120 | +90 | ||
@Baby Cat | + | + | - | m | m | ||
| + | +250 | - | + | +65 | ||
| + | + | - | +220 | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | +120 | + | +360 | + | ||
| - | - | + | - | - | ||
S Star4734 | m | +150 | +150 | - | - | ||
@Ikizannesi | m | m | m | m | + | ||
E EDMLM | m | m | m | + | +240 | ||
Bosveeeerrr ye gitsinrakip motivasyonu yapıyım sana.
Gerci sen nezaman biyle desen tam tersine fazla kilo vermis oluyorsun.
Ben açım karnım gurulduyor şuan. En son gece 4 civarı 1 muz ve biraz kefir içtim baya acıktım bugün.
Afiyet olsunn menün de çok güzelAksama bitter çikolatayla kahve icme hayali kuruyorum şimdiden.
İnşallah, teşekkür ederimyaa sen hep öyle diyosun cumaya maşallah -1 geliyosun. Hadi bu hafta da öyle olur inşallah
Afiyet olsunMenüm
Gece
1 tane muz biraz kefir
Iftar
1 kase tavuklu şehriye corba
Peynirli salata
1 ceviz 3 kuru kayısı
2 kare sütlü cikolata
1 kupa yeşilçay
20.00 civarı
1 haslama tavuk but yarım havuç 3 kaşık şehriye corba
Çeyrek dilim çavdarli ekmek
1.5 avuç badem
23.00
1 kupa sütlü türk kahvesi
Su 1.5-2 litre civarı
Spor 6000 adım 60 puan
Cips yemeyeli aylaaaaar oldu. Benim de evde bitter kalmamış sütlü cikolata yedim ama hic sarmadı bitteri daha cok seviyorum agizda kalan acimsi tat çok hosuma gidiyor.Kahvaltıdan sonra birkaç kare de bitter çikolata yemiştim, bir de öğleden sonra pringles cips yedim biraz
Ispanak , köfte, haşlama et sebze, salata, yoğurt, tavuk bunlarin hepsini yiyebilirsin ornek olarak. Cok yağlı olmadığı surece et ve sebze türlerinin hepsinden yiyebilirsin.ornek menu ile guzel gecti hic acikmadim ama birtek kahvaltidaki sebzeleri yemedim birde kabak disinda aksam yemeginde ne yiyebilirim
şu regl gelse de rahatlasam
Benimkide bitse de rahatlasam
ben de bombe seviremTulumba tatlısı ahh çok seviremmm
Emzirmede if diye araştır kaç aylık bebis peki?
oo parça parça menü yazma taktiğiKahvaltıdan sonra birkaç kare de bitter çikolata yemiştim, bir de öğleden sonra pringles cips yedim biraz
9 aylık canım daha iştahlı bi bebek değil memeye daha düşkün yemeği zorla yediriyorumTulumba tatlısı ahh çok seviremmm
Emzirmede if diye araştır kaç aylık bebis peki?
günaydın canım. Bu takımda uyuyan yok zaten, hele bir tanesi hacıyatmaz mübarek o yüzden bol bol dertleşebilirizGunaydin kizlar ogluş 5te kalkmıştı hala ayaktayız yoğun bi gün olacak benim için uykusuzluk iyice bitirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?