Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün menümde sabah kahvaltısı kilasikti
Öğlen 2 çatal makarna midem delinmisti açlıktan vallahi öğlende akşama doğru yani . Akşam balık salata yedim 1 küçük patates haslamasi (çünkü balık midemi bulandırıyor bastırıyor iyi oluyor)
Bide dut suyu içtim.

1 litre su bide temizlik yaptım bugün full

ilaç kullanıyorum canımcım, sabah akşam 1000 lik verdi doktorum ama ben günde bir kez bazen de 2 kez 500 lük kullanıyorum. ağır geliyor bana diğerleri.

ben bugun ornek menuye gore hareket ettimde aksam yemegini annem hazirlayacak kabak yemegi olurmu? ya da baska birsey
örnek menü ile nasıl geçti günün? acıktın mı, uyum sağlayabildin mi?

kabak diyette mükemmel bir seçenek.
menünü yazarsın görürüz neler yediğini

Son düzenleme:

Aksama bitter çikolatayla kahve icme hayali kuruyorum şimdiden.
Afiyet olsunn menün de çok güzel
Ben de anlamıyorum neden öyle oluyor, kilo vermenin mutlulukla alakası mı var acaba. Yedikçe mutlu oluyorum o hafta kilom azalıyor sanki
Sabah adamakıllı bakacağım ne kadar almışım
Toparlamak için hala zaman var, iki günde yağ biriktirmemişimdir, ödemdir gider onlar diye umuyorum.
yaa sen hep öyle diyosun cumaya maşallah -1 geliyosun. Hadi bu hafta da öyle olur inşallah
İnşallah, teşekkür ederim
Menü yazmadığım günler, yazmaya yüzüm olmayacak kadar abarttığım günlerdir
Afiyet olsun

moni kaptanım geç kaldım biraz, bugünkü menüm:

sabah
Omlet
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği

akşam
Yoğurtlu yeşil mercimek
Söğüş domates salatalık
2 dilim kepekli ekmek

su:1,5lt
Spor: 40dk cardiyo (160), 30dk bölgesel(90) toplamda 250puan

Kahvaltıdan sonra birkaç kare de bitter çikolata yemiştim, bir de öğleden sonra pringles cips yedim biraz
Cips yemeyeli aylaaaaar oldu. Benim de evde bitter kalmamış sütlü cikolata yedim ama hic sarmadı bitteri daha cok seviyorum agizda kalan acimsi tat çok hosuma gidiyor.

17 kasim menu
kahvalti 1 yumurta 5 zeytin peynir 1 dilim cavdar
ara kahve protein bar
ogle 1 kase ezogelin yogurt
ara 1 cay bardagi yerfistigi
aksam kabak yemegi
su 2 lt adim 9000-90 puan spor 50 dakika airwalker puanini bilmiyorum birde aksamki arada leblebi vardi yemedigim icin baska birsey yemedim

ornek menu ile guzel gecti hic acikmadim ama birtek kahvaltidaki sebzeleri yemedim birde kabak disinda aksam yemeginde ne yiyebilirim
Ispanak , köfte, haşlama et sebze, salata, yoğurt, tavuk bunlarin hepsini yiyebilirsin ornek olarak. Cok yağlı olmadığı surece et ve sebze türlerinin hepsinden yiyebilirsin.

Tulumba tatlısı ahh çok seviremmm

Emzirmede if diye araştır kaç aylık bebis peki?
ben de bombe seviremsevmesek zaten burada ne işimiz var değil mi??
Kahvaltıdan sonra birkaç kare de bitter çikolata yemiştim, bir de öğleden sonra pringles cips yedim biraz
oo parça parça menü yazma taktiğivalla güzel fikir..

pringles da çok sevirem ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…