Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sabahlar kızlar
Gece 1 i geçiyordu yattım yine tr saatiyle 3 ü geçiyor)
6 da uyandım, kalkmadım
7 de uyandım, kalkmadım
Şimdide uyanık yatıyorum

ben de dr geldim. Meme usg ve mamagrofi verdi. Bugün de ilaç yok bana bi başlayaydım iyiydi

sonuçların temiz çıkar inşallah canım sonrada ilaca başlarsın da rahatlarsın

Cips yemeyeli aylaaaaar oldu. Benim de evde bitter kalmamış sütlü cikolata yedim ama hic sarmadı bitteri daha cok seviyorum agizda kalan acimsi tat çok hosuma gidiyor.
Ah ben de bayılırımm bittere bizim evde pek eksik olmaz miinnoş da alıştı tam oldu
Cipsi almayız normalde ama onu da minnoş çok seviyor. Ona alıp yarısınu ben yiyorum bir süredir menülerimde göremezsiniz ama yiyorum işte
ben de bombe seviremsevmesek zaten burada ne işimiz var değil mi??

oo parça parça menü yazma taktiğivalla güzel fikir..

pringles da çok sevirem ayrıca

Çok güzel cips ama rahatsız etmiyor hiç diğerleri gibi sanki kalorisiz sağlıklı bir şeymiş gibi
Ben geldiiiimmmm
Hoş geldin

selam kizlar

babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükür tabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın

Allah babana şifa versin canım sizide tez vakitte huzura erdirsin sağlıkla sınanmak zor çok zor Allah yar ve yardımcınız olsun
sen nasıl oldun negatife döndünmü bağışıklığını güçlendiren şeylerden ye bol su iç

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ailene busem
moralini yüksek tut stres yapma kuzum, her şey yoluna girer Allah'ın izniyle

Canımmmm cok cok gecmis olsun⚘

Rabbim acil şifa versin tez zamanda çıkarlar insallah

Günün menüsünü bildireyim
Sabah büyük bir bardak limonlu ılık su ve bir kupa yeşil çay
Kahvaltı çok az peynir 3 zeytin ve bir yumurta sınırsız şekersiz cay
Arada bir tatlı kurabiye ve form cay
Öğlen yarim porsiyon patatesli yumurta sınırsız şekersiz çay
Akşam iki tavuk budu haşlanmış
Gün boyu iki litre su içtim sukur
40 dk lesli yaptim
Bugünü de böyle bitirdim insallah

çok üzüldüm busecim. Allah şifa versin hem anneciğine hem babacığına❤

bende aynı durumdayım sabah 5 e geliyordu koltukta sızmışım, sabah 7 30 dan beri de ayaktayım.
ay bugünde evde iş bitmedi aksilik bi oturamadım bayılcam öf
Evde iş hiç bitmiyor Ayşecim çamaşırdı bulaşıktı ütüydü yemekti derken zaman nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum hafta içi işten eve gelince akşam yemek yap mutfağı topla derken kahvemi yapıp tam oturuyorum bi bakıyorum uyuma vakti gelmiş

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase lahana çorbası
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kepçe sebze yemeği
Fırında soslu tavuk kalamar
İki kaşık bulgur pilavı
Bir dilim ekmek (midem ağrıyor yüzden yedim)

Su 3.5 litre spor yok

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…