- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bitkisel kürleri bi araştırsan mıben de dr geldim. Meme usg ve mamagrofi verdi. Bugün de ilaç yok banabi başlayaydım iyiydi
Hayırlı sabahlar kızlar
Gece 1 i geçiyordu yattım yine tr saatiyle 3 ü geçiyor)
6 da uyandım, kalkmadım
7 de uyandım, kalkmadım
Şimdide uyanık yatıyorum
ben de dr geldim. Meme usg ve mamagrofi verdi. Bugün de ilaç yok banabi başlayaydım iyiydi
yaptım ama hiçbir faydasını görmedimBitkisel kürleri bi araştırsan mı
Ah ben de bayılırımm bittereCips yemeyeli aylaaaaar oldu. Benim de evde bitter kalmamış sütlü cikolata yedim ama hic sarmadı bitteri daha cok seviyorum agizda kalan acimsi tat çok hosuma gidiyor.
ben de bombe seviremsevmesek zaten burada ne işimiz var değil mi??
oo parça parça menü yazma taktiğivalla güzel fikir..
pringles da çok sevirem ayrıca
Hoş geldinBen geldiiiimmmm
Hangisini yaptınyaptım ama hiçbir faydasını görmedim
Allah babana şifa versin canım sizide tez vakitte huzura erdirsin sağlıkla sınanmak zor çok zor Allah yar ve yardımcınız olsunselam kizlar
babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükürtabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın
güzel sonuçlarını bekliyoruz gezomben de dr geldim. Meme usg ve mamagrofi verdi. Bugün de ilaç yok banabi başlayaydım iyiydi
bende aynı durumdayım sabah 5 e geliyordu koltukta sızmışım, sabah 7 30 dan beri de ayaktayım.Günaydın kızlar.
Gece 3’te uyuyup 7 de uyandım. Şimdi de sersem hissediyorum.
hoşgeldin kız banlamışlar seni o gereksiz yüzündenBen geldiiiimmmm
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ailene busemselam kizlar
babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükürtabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın
He ya kaptanimhoşgeldin kız banlamışlar seni o gereksiz yüzünden
Canımmmm cok cok gecmis olsun⚘selam kizlar
Rabbim acil şifa versin tez zamanda çıkarlar insallahselam kizlar
aklın fikrin gezodagüzel sonuçlarını bekliyoruz gezom
çok üzüldüm busecim. Allah şifa versin hem anneciğine hem babacığına❤selam kizlar
Evde iş hiç bitmiyor Ayşecim çamaşırdı bulaşıktı ütüydü yemekti derken zaman nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum hafta içi işten eve gelince akşam yemek yap mutfağı topla derken kahvemi yapıp tam oturuyorum bi bakıyorum uyuma vakti gelmişbende aynı durumdayım sabah 5 e geliyordu koltukta sızmışım, sabah 7 30 dan beri de ayaktayım.
ay bugünde evde iş bitmedi aksilik bi oturamadım bayılcam öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?