Canım Allah acil şifa versin aileneselam kizlar
babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükürtabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın
canım afiyet olsun da tavuk kalamar ne oluyorMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase lahana çorbası
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir kepçe sebze yemeği
Fırında soslu tavuk kalamar
İki kaşık bulgur pilavı
Bir dilim ekmek (midem ağrıyor yüzden yedim)
Su 3.5 litre spor yok
moni
oyyy kuzum benim inşallah seninki de gelirşşşttt şikayet etmeyin bakimm..olan var olamayan var
Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıcakla kavusursunuz inşallah.selam kizlar
babam da annemden covid kapmisti en son yazmistim sanirim. malesef 2 haftadir hastanede akcigeri hasar almis oksijen tedavisi goruyor. ne zaman çıkacak belli değil ama iyiye gidiyor şükürtabi bende moral falan kalmadi hicbi sey yapasim yok kilomu bile bilmiyorum rahat 3 kg aldim. diyet moduna giremiyorum nolacak boyle bilmem. herseyin basi saglik. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın
Teşekkür ederim canım tavuk kalamar tarifi şöylecanım afiyet olsun da tavuk kalamar ne oluyor
Buyurun bendeniz hacıyatmaz
Sonrada hacıkalkamaz
Yok canım yaa okulla alakası yok. Benim eşimde öğretmen 9.10 da başlatıyor öğle arasını yemek saatine denk getiriyor güzel bi sistem kurdu. Ama bizimki sabah erkenden bitsin bir an önce kafasında. Bakanlık belli saatler veriyor ona gore öğretmenler istediği saate ayarlıyor ama bizimki nuh diyor peygamber demiyorhmm.. okulun belirlediği bir program dahilindedir. Yoksa kafasına göre yaptığını zannetmiyorum. Biz zoom üzerinden yapıyoruz sabah 09.00 öğleden sonra 14.30 a kadar
Çok çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklarına kavuşsunlar inşallahselam kizlar
Allah acil şifalar versin inşallah canımselam kizlar
Ben turp gibiyim kaptanımgüzel sonuçlarını bekliyoruz gezom
Günler öyle kısaldı ki hiç bereketi yokEvde iş hiç bitmiyor Ayşecim çamaşırdı bulaşıktı ütüydü yemekti derken zaman nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum hafta içi işten eve gelince akşam yemek yap mutfağı topla derken kahvemi yapıp tam oturuyorum bi bakıyorum uyuma vakti gelmiş
Geçmiş olsun saracımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase lahana çorbası
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir kepçe sebze yemeği
Fırında soslu tavuk kalamar
İki kaşık bulgur pilavı
Bir dilim ekmek (midem ağrıyor yüzden yedim)
Su 3.5 litre spor yok
moni
Soğan tadı geliyormuTeşekkür ederim canım tavuk kalamar tarifi şöyle
Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu
Bi araştırayım bakalım detaylı olarak. Sırf sütten beslenmiyor ama yemekle arasıda pek iyi değil.Normalde yapabilirsin canım. Ama tabi sadece sütten besleniyosa bilemem. Ama Bi kadın vardı bayağı bilinçli. Doktor kontrolü ile 3cu ayında başlamış. İf diyetine. Onu izle youtubeden
8.30 ne ya Allah aşkına. Kendide yatsın uyusun. Akşama kadar mı sürüyor yoksa 6 dersmi. Sagolsun bizimki öğlen 3 te başlıyor 6 da bitiyor. Bizimki 1 ci sınıf zaten fazlası sıkar.
Amanın obezto spora başlamış18 kasım menüm
sabah: bir omlet, iki dilim hindi füme, domates, salatalık, peynir, zeytin
ara: bir muz
öğle: iki kepçe çorba, karnabahar, yoğurt
ara: bir ayva
akşam: menemen, bir paket altınbaşak
su:2.5 litre
spor: yarım saat eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?