Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım Allah acil şifa versin ailene

canım afiyet olsun da tavuk kalamar ne oluyor

sabah 09.00
kaşarlı omlet
1 kk peynir
domates salatalık biber
biraz petek bal
1,5 dilim köy ekmeği

öğlen 13.30
1 porsiyon iskender (pidesinin yarısını yemedim)
1 şişe kola

ara
kahve
madensuyu
1,5 kk fit brownie (bitti)
çekirdek

akşam
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase tavuklu terbiyeli şehriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
satalık domates biber

yatana kadar 1,5 lt su
yeşil çay

8000 adım moni

Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıcakla kavusursunuz inşallah.

canım afiyet olsun da tavuk kalamar ne oluyor
Teşekkür ederim canım tavuk kalamar tarifi şöyle

Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu

Kızlar kac gündür tuvalet problemim var 4 gune yaklasti artık tık yok. Kilom da dusmuyor tabi oyle olunca. Sinirim bozuldu yaaa.

Menüm
Dun gece
01.00
1 elma 1 bardak kefir

Iftar
2.5 Yumurtadan omlet peynir zeytin kasar peyniri marul salatalik aci sos 1 dilim cavdarli ekmek
5 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa yeşilçay

Yaklasik 2 avuç leblebi badem ceviz karışımı 3 kuru kayısı
Çay

2 kare bitter cikolata ve sütlü cozulebilir kahve (daha icmedim ama icecem)

Suyu 2 litreye tamamlarim
Spor 25 dk tempolu yürüyüş 100 puan
3000 adım 30 puan
Toplam 130 puan
moni

Buyurun bendeniz hacıyatmaz
Sonrada hacıkalkamaz
uykusuz gecelerimde bekliyorum mutlaka. Genelde gece 3ten sonra uyanik oluyorum alarmi kuralim
hmm.. okulun belirlediği bir program dahilindedir. Yoksa kafasına göre yaptığını zannetmiyorum. Biz zoom üzerinden yapıyoruz sabah 09.00 öğleden sonra 14.30 a kadar
Yok canım yaa okulla alakası yok. Benim eşimde öğretmen 9.10 da başlatıyor öğle arasını yemek saatine denk getiriyor güzel bi sistem kurdu. Ama bizimki sabah erkenden bitsin bir an önce kafasında. Bakanlık belli saatler veriyor ona gore öğretmenler istediği saate ayarlıyor ama bizimki nuh diyor peygamber demiyor
Çok çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklarına kavuşsunlar inşallah

Günün menüsü gelsin bendende
Kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2 çay kaşığı tahin pekmez iki lokmacik ekmek
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
Akşam valla bende tam bilmiyorum ne yemek yediğimi misafircilik oynamaya gittikte ilk tanışma olunca soramadım bu yemek ne falan diye
Aldığım lezzete göre tahminlerimi yazayım ama yinede
1 kase mercimek çorbası 2 minik parca dana bonfile 2 çatal yoğurtlu köz patlıcan salatası 2 çatal karışık salata bir minik dilim garniturlu rulo köfte 2 çatal pirinç pilavı 2 dilimde tatlı yedim hep ikiden gittim niyeyse

Allah acil şifalar versin inşallah canım

Günler öyle kısaldı ki hiç bereketi yok

Geçmiş olsun saracım

Soğan tadı geliyormu

Bi araştırayım bakalım detaylı olarak. Sırf sütten beslenmiyor ama yemekle arasıda pek iyi değil.
Allah a çok şükür aksama kadar sürmüyor. 6 ders saati yapıyor. Bağlanırken genelde sıkıntı yaşıyor geç bağlanınca derslerde haliyle aksıyor süre uzuyor derken yine en az 2yi buluyoruz.

Amanın obezto spora başlamış
Benimde başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…