- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kaptanımız gelince bakar canımHoşbuldum canım
Herkese bol eksili günler diliyorum kızlar
Yüzde hesabı yapmayı bilemiyorum ama kilo bildirimi yapayımEki Görüntüle 2724371
gezegenfeza moni geçen hafta kilo 76.0 yanlış oldu düzeltmeyi unutmuşum
Tamam canım sadece hatırlatmak istedimKaptanımız gelince bakar canım
Aksama bulgur pilavi ve fırın kofte yapicam. En az 1 ay olmuştur pilav yemeyeli. Haftasonu da yiyecem valla. Dün kavanoz cikolata aldim ya krep yapip icine surucem yada izmir bombası yapmayı deniycem. Bakalım hangisini yapıp yerimAslında deneyebilirsin.
Ben diyet yaparken kilo almaya başladım diye diyetisyene başladım. İlk haftanın menüsü zengindi.
kahvaltıda peynir yumurta zeytin sınırsız yeşillik, 1 dilim ekmek
Öğlen 5yk sebze yemeği(Ki bu benim yemek tabağımı dolduran bir miktar) bir kase yoğurt sınırsız salata(yağsız tabi) ve yine 1 dilim ekmek
Akşam da ya yine sebze ya da tavuk köfte salata vs
Diyet yaparken bu kadar tüketmiyordum ama kilo alıyordum ilk hafta bu liste ile 4 kilo vermiştim.
Haftalar ilerleyince benim diyetisyen listeyi daralttı, detokslar kürler işime gelmedi, uyamadım da öyle bıraktım
bu hafta da bildirim yapmadığım günlerde cidden iyi yedim. Çarşamba akşamı 1 tabak kremalı tavuklu makarna yedim mesela hem makarna hem krema cıssertesi gün tartıda eksi görmeye başlamıştım
Onun rahatlığı ile Perşembe menüm ortada
özetle en azından haftasonu biraz rahat bırak kendini, paket gıda ve şekerli ürünlere yönelmeden istediğin gibi ye. Sonra haftaiçi beraber toparlarız
Daha fazla eksi bekliyordum canım .Keşke benimde ödemli halim böyle olsa
Canım yanlış mı yazmışsın eksin 1.1
Geçen hafta ki kilom 75.0 dı sanırsam yanlış yazmışım 75.5 değil 75.0 olunca - 600 gitmiş oluyor
Benim bebiş yok canım . Uyumayan benimsenin bebiş yine mi uyumadı?
Tebrikler canımHerkese günaydın hayırlı Cumalar ayy çok mutluyum en son 6 sene önce görmüştüm 66lari tartıda
tabii ki, hoşgeldin canım.Günaydın hanımlar
14 .takım kapandı malum bende sizinle devam etsem olur mumoni
Kabul ederseniz kilo bildirimi yapıcam hemen
ayy tersden okununca 59 görünüyo dedim nboluyoooHerkese günaydın hayırlı Cumalar ayy çok mutluyum en son 6 sene önce görmüştüm 66lari tartıda
babym pilleri çıkar yer değişip bida tak dene bi. ya da kumanda da falan pil varsa onlarla da deneyebilirsin. bulamazsan da yapacak bir şey yok yok tartıya ulaşamadı yazıcaz.moni cim her persembe aksami oldugi gibi bu aksam da tartilayim dedim ,pili bitmis galiba
Evin her yerinde denedim
Yarin aksama kadar pil de bulamam , köy yerindeyiz market yok vs
Napabiliriz ne olacak bu durumda
Teşekkür ederimtabii ki, hoşgeldin canım.
17.00 a doğru halledicem o işi eksi gelemem buyuk ihtimal ama en azindan sabit yada az + gelirim inşallahAylin42Konya aylin kuşum hu hu
Zehra_mda akşam unutma tarılmayı canımcım
Lonely single girl baybim seninde tartı çözümün olursa diye bekliyorum.
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
babym pilleri çıkar yer değişip bida tak dene bi. ya da kumanda da falan pil varsa onlarla da deneyebilirsin. bulamazsan da yapacak bir şey yok yok tartıya ulaşamadı yazıcaz.
Olmadi monim yaAylin42Konya aylin kuşum hu hu
Zehra_mda akşam unutma tarılmayı canımcım
Lonely single girl baybim seninde tartı çözümün olursa diye bekliyorum.
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
kaptanları ayrılınca kapandı canımcım.14. Takım niye dağılmış buarada. Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?