yapcak bir şey yok canımcım her şeyi denemişsin, haftaya kilo verirsen 2 ye bölüncek. kilo almışsan da direk yazılcak.Olmadi monim ya
Komşuya bile gittim yuvarlak piliniz var mi diye onlarda da yok
yine aldattın biziiBen yine şok tartıda eksiyim
tam spor yaparken misafir geldiYa ablamlar geldi yemekler çerezler hak getire spor yapıyordum oda kaldı boğazım da açıldı anasını satayım
aaaBenim bebiş yok canım . Uyumayan benim
Tebrikler canım
sensiz ben nefes alamam..kaptanları ayrılınca kapandı canımcım.
beni de kaçırtmayın bak takım kapanır
öperimmsensiz ben nefes alamam..
buralarda hiç duramam moniğğğ
Yaa seni kacirtirmiyiz biz bulmuşuz gül gibi kaptanıkaptanları ayrılınca kapandı canımcım.
beni de kaçırtmayın bak takım kapanır
Ne misafiri almayın kırılırsa kırılsınlaryine aldattın biziiama olsun sen kilo ver de biz aldanalım
tam spor yaparken misafir geldi10/10 rezalet puanı
hoşgeldin canım. hayırlı olsun başlangıcın.Herkese günaydın
Başlangıç kilom 103.5 hedef kilom78
kız ne misafiri bu zamanda. net şekilde misafir kabul etmiyoruz kusura bakmayın deyin. tatlım bak sonra bulaş falan olursa Allah korusun çok pişman olursunuz.yine aldattın biziiama olsun sen kilo ver de biz aldanalım
tam spor yaparken misafir geldi10/10 rezalet puanı
Çikolataya dikkat canım, kısıtlı miktarda kalsın mutlaka. Ah ben de çok severim kaşık kaşık yerdim eskiden ama kilo veröe sürecinde sıkıntıAksama bulgur pilavi ve fırın kofte yapicam. En az 1 ay olmuştur pilav yemeyeli. Haftasonu da yiyecem valla. Dün kavanoz cikolata aldim ya krep yapip icine surucem yada izmir bombası yapmayı deniycem. Bakalım hangisini yapıp yerim
Bu hafta gemileri yaktım neolursa olsunÇikolataya dikkat canım, kısıtlı miktarda kalsın mutlaka. Ah ben de çok severim kaşık kaşık yerdim eskiden ama kilo veröe sürecinde sıkıntı
Yooo yapma bunuu nayırBu hafta gemileri yaktım neolursa olsun
Hoşgeldin eski takım arkadaşım bu takım acayip hareketliHoşbuldum canım
Herkese bol eksili günler diliyorum kızlar
Yüzde hesabı yapmayı bilemiyorum ama kilo bildirimi yapayımEki Görüntüle 2724371
@gezegenfezamoni geçen hafta kilo 76.0 yanlış oldu düzeltmeyi unutmuşum
partiden kilo alarak çıkma da bu sefer ben sana parti yaparım66.6 yi 5 yıl sonra görüşümün şerefine parti düzenliyorum evde var mı katılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?