Teşekkür ederim. Bugün bir deneyeyim, ağrıdan uyuyamadım bileGeçmiş olsun canım
Soğuk kompres yapsan iyi gelirmi acaba
acısa da öldürmez natsumGünaydınnn
Regl oldum ya tartıya çıkmaya korkuyorum şu an
haftaya verirsin o zaman. Bir de takımdan uzaklaşma hiç veremezsinKızlar günaydın ben tartıldım ama resim çekemedim uyuya kaldım işe geç kaldımrakam bildiricem sadece ve gidişatım hiç iyi değil 98.2 olmuşum verceğime alıyorum
Ben yine şok tartıda eksiyimacısa da öldürmez natsum
haftaya verirsin o zaman. Bir de takımdan uzaklaşma hiç veremezsin
Ya ablamlar geldi yemekler çerezler hak getire spor yapıyordum oda kaldı boğazım da açıldı anasını satayımacısa da öldürmez natsum
haftaya verirsin o zaman. Bir de takımdan uzaklaşma hiç veremezsin
Düğün filan yokdepresyon hali herkesde var canım. Şu lanet virüs en büyük etken bence ama bu da geçer diyoruz. .
sirke bir yemek kaşığı, fazla değil.sirke kemik içindeki kolojen ve mineralleri daha fazla aktif ediyor, suya geçişini kolaylaştırıyor. Sirke sevmem diyorsan koku falan olmuyor merak etme
domates salatalık bir şey yapmaz zaten. Çok üzülme
hayırdır saracım?? geçmiş olsun, dikkat et kendine
hoşgeldin canım
niyekine? Düğün falan mı var
Süper
Ya şaşırdım ifadesi koydum ama aslinda şaşırmadım. Sen diyeti birak ye bence cunku sende ters etki yapıyorBen yine şok tartıda eksiyim
Tebrik ederim özgürüm kesin sen kazandınGecen cuma 70.8
Fark -500
Hoşbuldukdepresyon hali herkesde var canım. Şu lanet virüs en büyük etken bence ama bu da geçer diyoruz. .
sirke bir yemek kaşığı, fazla değil.sirke kemik içindeki kolojen ve mineralleri daha fazla aktif ediyor, suya geçişini kolaylaştırıyor. Sirke sevmem diyorsan koku falan olmuyor merak etme
domates salatalık bir şey yapmaz zaten. Çok üzülme
hayırdır saracım?? geçmiş olsun, dikkat et kendine
hoşgeldin canım
niyekine? Düğün falan mı var
Tebrik ederim özgürüm kesin sen kazandın
Feci şişim tartılmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?