küstük sanaSelamlar hanımlar
Karabatak gibi gelip kaçıyorum kusuruma bakmayın
Nasılsınız. Hepiniz iyisiniz inşallah.
Monişim inşallah pazartesi Bi programa başlıyorum.
Listeler kurallar nedir? Malum çok zamanlar geçti
özürlük birşey yok canımdetoksların ters teptiği bir adet moni
her şeye rağmen önce sağlığım diyerek tüm takımımdan özür diliyorum.
bence yapamıyorum de reddet. sürekli detoks saçmalık. o diyetler insanı çok zorluyor. hızlı kilo verdirerek kendilerine pay biçiyorlar.bende çok sıkıldım bu durumdan strese giriyorum ters tepiyor artık bünyemde. bugün ara vermek istediğimi belirtmeme rağmen direk listemi yazıp yolladı, ara da veremedim
Ne misafiri almayın kırılırsa kırılsınlar
yaa misafiri gelen ben değilim.hoşgeldin canım. hayırlı olsun başlangıcın.
kız ne misafiri bu zamanda. net şekilde misafir kabul etmiyoruz kusura bakmayın deyin. tatlım bak sonra bulaş falan olursa Allah korusun çok pişman olursunuz.
olsun, kilo almamışsın ya o da olumlumoni kaptanım senin mesajı görünce farkettim.
Ben geçen haftaki kilomu 66,7 sanıyormuşum ama 66,5 muş doğrusu.
bu yüzden 600 gr değil 400 gr vermişim bu hafta sadece
menüde ne var66.6 yi 5 yıl sonra görüşümün şerefine parti düzenliyorum evde var mı katılacak
Muhahahaha deli öyle bi yazmışsın ki sana geldi sandım ben bende ki misafir ablam ya misafir deeel o ama beni mahfettiyaa misafiri gelen ben değilim.Mydestinyy spor yaparken misafiri gelmiş. Ben o durumu puanladım sadece
Sağol canım benimÇok şükür, sevindim
evet fulyam ufak ufak sinyal veriyordu zaten bugün patladıdetokslar bizim gibi çok şişmanlar için riskli. senin düzenli beslenmeye ihtiyacın var. sonra patlama yaşarsın.
bana da garip geliyor. detokslar çok az kalorili ve hızlı kilo vermek için. bu kadar kilolu insana, sürekli detoks verilmez. bıktırır. sonra o kilolar hızla geri alınır.
geçmiş olsun canım, kaç çıktı tansiyonun? limonlu su, sarımsaklı yoğurtta düşürür.Çeyrekten az fazla bazlama(yarımı bulmaz)
2tk tarator
2tk tereyağ
Cay
Sütlü kahve
3kare bitter
1kase domates çorbası 5lokma ekmekle
5adet gong (mısır pirinç patlağı)
Milföyden börek(suanda cok rahatsızım deliler gibi yedim tansiyonum çıktı)
Çay
2lt su
10mekik
Limonsuyu içtim birde bu tansiyon nasıl duser
küstük sanakaç defa bir görünüp kaçtın
ne programı o? bir de kaç kilo oldun?
özürlük birşey yok canım
bence yapamıyorum de reddet. sürekli detoks saçmalık. o diyetler insanı çok zorluyor. hızlı kilo verdirerek kendilerine pay biçiyorlar.
bu hafta geçsin de cuma günü bakalım duruma göre konuşucammoni cim özgürlük bir durumun yok hepimiz zaman zaman aynı durumu yaşıyoruz
ayrıca benim diyetisyenimde deyoks verirdi ama seninki kadar sık değil çünkü bedeni yorar ve kıtlık moduna sokar ki sende buna benzer bir durum oldu kendi bedenini sen daha iyi bilirsin diyetisyeninle konuş olmadı değişmeyi düşün derim
Normalde 9/5 cıkar 10/7 beni sallıyo.limon suyu içince biraz iyi geldi canım sagolgeçmiş olsun canım, kaç çıktı tansiyonun? limonlu su, sarımsaklı yoğurtta düşürür.
bu hafta geçsin de cuma günü bakalım duruma göre konuşucam
10/7 düşük tansiyon canım, limonlu suyu dikkatli kullan.Normalde 9/5 cıkar 10/7 beni sallıyo.limon suyu içince biraz iyi geldi canım sagol
Söz kaptanım telafisini yapicampartiden kilo alarak çıkma da bu sefer ben sana parti yaparım
O zaman en kısa zamanda görmen dileğiyleben en son 9 yıl önce görmüştüm o rakamı
Topa tutmak yok amamenüde ne var
sen yine nereye gittin kızSöz kaptanım telafisini yapicamodullendirdim kendimi
O zaman en kısa zamanda görmen dileğiyle
Topa tutmak yok ama
1 dilim köstebek pasta
4 tane zeytinyağlı yaprak sarma
2 yemek kaşığı ama böyle dolu dolu fellah köftesi
1 dilimde yoğurtlu patates mezesi
1 tane de çikolata
91,9
cezalısınız demesi de garip. ben yaklaşık 10 yıl önce akapunktura gittim. başlarda küçük küçük kaçamaklarım vardı. doktorum hemen tamam olabilir ama haftaya yapmayacağız falan diyordu. haftaya yapsam yine aynı şeyi söylüyordu. ki soğuk bir kadıncağızdı ama bana manken gibi olacaksın diyordu. sonraları aşırı kaçamak yaptığımdaysa istersen korumaya geçelim yoruldun tekrar vermeye başlarız diyordu. yani diyeceğim hiç cezalısın deyip moralimi bozmuyordu.evet fulyam ufak ufak sinyal veriyordu zaten bugün patladı
sabah o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam, normalde tontiş olan kızın içinden değişik bir şey çıktı. Allahtan online, iyi ki ofisinde yaşamadık. storysine başarı hikayesi olamadım diye herhalde, cezalısınız.. ayy neyse sakin olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?