Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

küstük sana kaç defa bir görünüp kaçtın
ne programı o? bir de kaç kilo oldun?

detoksların ters teptiği bir adet moni
her şeye rağmen önce sağlığım diyerek tüm takımımdan özür diliyorum.
özürlük birşey yok canım
bende çok sıkıldım bu durumdan strese giriyorum ters tepiyor artık bünyemde. bugün ara vermek istediğimi belirtmeme rağmen direk listemi yazıp yolladı, ara da veremedim
bence yapamıyorum de reddet. sürekli detoks saçmalık. o diyetler insanı çok zorluyor. hızlı kilo verdirerek kendilerine pay biçiyorlar.

öğlen 12.00
1,5 yumurtadan az sucuklu biberli peynirli omlet
5 yeşil zeytin
1 tk petek bal
1 tk muammara
kekikli zeytinyağlı az domates kapya salatalık
1 dilim ekmek

aralarda
çekirdek
1 mandalina
kahve

akşam 19.40
6-7 kara kabak köftesi
4-5 adet etli lahana sarması
marul havuç salatası

az sonra 2 kupa yeşil ay içerim
yatana kadar 1,5 lt su

moni cim özgürlük bir durumun yok hepimiz zaman zaman aynı durumu yaşıyoruz

ayrıca benim diyetisyenimde deyoks verirdi ama seninki kadar sık değil çünkü bedeni yorar ve kıtlık moduna sokar ki sende buna benzer bir durum oldu kendi bedenini sen daha iyi bilirsin diyetisyeninle konuş olmadı değişmeyi düşün derim

evet fulyam ufak ufak sinyal veriyordu zaten bugün patladı
sabah o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam, normalde tontiş olan kızın içinden değişik bir şey çıktı. Allahtan online, iyi ki ofisinde yaşamadık. storysine başarı hikayesi olamadım diye herhalde, cezalısınız.. ayy neyse sakin olucam

geçmiş olsun canım, kaç çıktı tansiyonun? limonlu su, sarımsaklı yoğurtta düşürür.

bu hafta geçsin de cuma günü bakalım duruma göre konuşucam

partiden kilo alarak çıkma da bu sefer ben sana parti yaparım
Söz kaptanım telafisini yapicam odullendirdim kendimi
ben en son 9 yıl önce görmüştüm o rakamı
O zaman en kısa zamanda görmen dileğiyle
Topa tutmak yok ama
1 dilim köstebek pasta
4 tane zeytinyağlı yaprak sarma
2 yemek kaşığı ama böyle dolu dolu fellah köftesi
1 dilimde yoğurtlu patates mezesi
1 tane de çikolata

sen yine nereye gittin kız
murat övünç gibi bağırtcan beni; korona var koronaaaaaa

cezalısınız demesi de garip. ben yaklaşık 10 yıl önce akapunktura gittim. başlarda küçük küçük kaçamaklarım vardı. doktorum hemen tamam olabilir ama haftaya yapmayacağız falan diyordu. haftaya yapsam yine aynı şeyi söylüyordu. ki soğuk bir kadıncağızdı ama bana manken gibi olacaksın diyordu. sonraları aşırı kaçamak yaptığımdaysa istersen korumaya geçelim yoruldun tekrar vermeye başlarız diyordu. yani diyeceğim hiç cezalısın deyip moralimi bozmuyordu.
detoks bir kere çok katı bir beslenme şekli. mesela ben hiç sevmem. hele hele 1 hafta hiç dayanamam. hadi duraklama döneminin hatırına 2 gün olsa tamam.

neyse moralini bozma canım. haftaya normal liste iste ısrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…