Valla bende ters tepti bu orucla tek ogun yeme metoduIyi geceler kızlar
Pazartesi oruçla birlikte tek öğün yemeyi planlıyorum, Allah 'tan Bir aksilik çıkmazsa.
2 gündür geceleri pek Uyuyamıyordum.
Bugün sabahın 7 sinden öğleden sonra 3 e kadar burnumdan getirdi. Meğer yavrumun damağı yara olmuş.
Ağrı kesici fitil verince rahatladı.
Götürüp annesine teslim ettim çok şükür
Yazan
Üstünden tır geçmiş gezo
tamam canımcım yazıyorumTünaydınlar efenim.
Ayşem telin eski telefonumda kalmış. Bana ulaşırmısın watsap tan tartı resmini atayım. Şimdi kk benim için yeni giriyormuş gibi karmakarışık
Seni kınadım gördünmü gezomHayırlı sabahlar kızlar
Amiiinhoşgeldin canım. hayırlı olsun başlangıcın.
kız ne misafiri bu zamanda. net şekilde misafir kabul etmiyoruz kusura bakmayın deyin. tatlım bak sonra bulaş falan olursa Allah korusun çok pişman olursunuz.
Yahu bildiğimiz acı sos işte daha dün benim olana yaptım
MUAMMARA
çoğunluk biber salçası olmak üzere biber+domates salçası
ceviz
sarımsak
zeytinyağı
bayat ekmek içi
karabiber, kırmızı biber, kekik
azcık da limon suyu
Fulyacım insteg.. Bir sayfa aidin salihin öğrencilerinden. Malesef medyada açıklamamız dogru bulmuyorlar. Cüzi bir ücretinde var. Haklarına girmeyim.nasıl bir program anlatır mısın ben de baksam. ben de ne yapacağım diye düşünüyorum.
Çok rica ederim Aeben Hanımcım, o MUAMMARA bikeremYahu bildiğimiz acı sos işte daha dün benim olana yaptım
Afiyett şifa olsun arkadaşıma
apa güzel de şimdi ona pek uyamam gibi. aslında bana ya 2 öğün ya da 2 öğün artı 1 ara öğün iyi geliyor. bir de benim antin kuntin tariflerimle kaçamaklı karatayım var. bak onunla da geçen yıllarda güzel kilo vermiştim.Bana en güzel gelen apa, çok sıkı dersen karatay
Gerisi bende ters tepki yapıyor
gece 02.00 de yattımYok mu benim gibi sabahlayan gece kuşu aaaa
acı sos diil oooo. muammaraYahu bildiğimiz acı sos işte daha dün benim olana yaptım
Afiyett şifa olsun arkadaşıma
özelden sayfanın adını atar mısın?Fulyacım insteg.. Bir sayfa aidin salihin öğrencilerinden. Malesef medyada açıklamamız dogru bulmuyorlar. Cüzi bir ücretinde var. Haklarına girmeyim.
desteğin için teşekkür ederim kaptanımmm
tamam kuzucum hayırlı olsun, tekrar hoşgeldinEvet bacılar sırlar açıklanıyor
Başlangıç kilom 78.1
( +3 kg. Baskül farkı) yanı eski. Kilomla 75 kiloyum
İnşallah Hadef kilo 70
Hadi hayırlı olsun banada takımımada.
Monim menü vermeye pazartesi başlayacağım inşallah canım.
hayırlı olsun canım. +3 kilo tartı farkı olmaz. eski tartın bozuktur. hiçbir tartı o kadar farklı tartmaz. 78 kilosun işteEvet bacılar sırlar açıklanıyor
Başlangıç kilom 78.1
( +3 kg. Baskül farkı) yanı eski. Kilomla 75 kiloyum
İnşallah Hadef kilo 70
Hadi hayırlı olsun banada takımımada.
Monim menü vermeye pazartesi başlayacağım inşallah canım.
tartıyo fulyam 6 kg bile karşılaştırmalı tartı farkı oluyorhayırlı olsun canım. +3 kilo tartı farkı olmaz. eski tartın bozuktur. hiçbir tartı o kadar farklı tartmaz. 78 kilosun işte
Aaa Aaa üstüme iyilik saglıkhayırlı olsun canım. +3 kilo tartı farkı olmaz. eski tartın bozuktur. hiçbir tartı o kadar farklı tartmaz. 78 kilosun işte
tartıyo fulyam 6 kg bile karşılaştırmalı tartı farkı oluyor
antin kuntin ci menülü fulya seni
o rakam çok abartılı ama. tartının ayarında bozukluk vardır bence. bana hiç mantıklı gelmiyortartıyo fulyam 6 kg bile karşılaştırmalı tartı farkı oluyor
antin kuntin ci menülü fulya seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?