Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aaa hayırdır??
oo kimleri görüyorum kimleri?? ayben gelmiş hoşgelmiş❤❤❤
moni ben o kadını bir hafta dahi çekemezdim , iyi sabrın varmış. Bu kadar detoks mu olur allasen ya! Yemediğin için veremiyosun işte 2 kere 2 dört. Bu kadar basit

oh oh maaşallah.parti pek bir bereketliymiş.bileydim gelirdim
gezegenfeza baştan beri senin nickini gezegenkafa olarak okuduğumu az önce farkettim meğersem doğrusu gezegenfeza imiş

Bugunki menum;
Sabah çok az patates kızartması
Peynir
4 zeytin
Bir tatlı kaşığı çikolata
Öğlen
Iki yemek.kasigi kıyma sote
Bir elma
Bir mandalina
Iki küçük kastamonu helvası
Akşam yemeği yok
Yatana kadar 2.5 litreden fazla su olur
40 dk leslie
2 kupa yeşil çay bir kupa form cayi

Aramızda sanki 10 kilo var
Yarış yapalım mı
5 kilo oynak kilon var senle nasıl aşık atam ben .
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Hadi gazamız mübarek olsun varım tabe
Obezim

Bir çogunuzu tanıyorum lakin yeni tanışacagımız arkadaşlarımız var kendimi tanıtayım sizlere.
45 yaşındayım 3 evladım var Rabbım bagışlarsa. Büyük kızımı geçen yaz evlendirdik Rabbım Mesud etsin inşallah.
Diğer oglan ve kızda okuyorlar ünide.
Kk ailesine ve diyet gruplarına gireli 13 _14 yıl oldu sanırım.
Hayatım diyet diyenlerdenim. Bir çok diyet deneyimim ve bilgim var. Ama bilmekle uygulamak ayrı şeyler. Genç kızlıgımdan bu yana balık etiyim. Kaslı bir yapım var ve kilomu göstermem bu benim şansım sanırım.
Diyet gruplarından birkaç kez mezun oldum. 6. 7. Ve en son 10. Takımda bulundum. Kaptanlık ve elimden geldiğince ablalık yaptım.
1_2 yıldır uzagım buralardan ve diyetden 40 ve 44 beden arasında gelip giderim ama son aylarda artiş çok olunca frene basma zamanı geldi dedim. Ve sizlerleyim

Menüm
Sabah
5-6 çatal menemen
1 çatal peynir
5 çatal yoğurt kaymağı
1 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
Domates
Salatalık

Akşam
2 parça tavuk
2 kaşık pilav
Salata
Turşu

Az önce de cevizli helva yaptım 2 yemek kaşığı yedim. Bir haftadır canım istiyordu. İnşallah kilo olarak dönmez.

su:1.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…