• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1606294597610.webp

selam kizcelerim herkes iyi insallah

dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah 🙏🏻
çok sevindim canım, çok geçmiş olsun :KK60:

kızçelerim menülerde diyet dışı şeyler bolca gördüm:KK43:, aebenim gerekli uıyarıları yapmış zaten,:KK60: dikkate alın, menülerinizin yorumlanması size büyük nimet:KK56:
malum bugün çarşamba ve cumaya 2 günümüz kaldı yani bu ne demek telafi edebiliriz, etmeliyiz:KK28:
lütfen hepimiz azami dikkat edelim ve cuma günü güzel sonuçlar alalım.:21:

Kızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
canım güzel sebze çorbaları yapabilirsin, yanında 1 kase yoğurtla yiyebilirsin öğünlerinde.:KK39:
sebze ne varsa koy mesela içine sonra blender.:KK28:
patates, havuç, şehriye ve bakliyatsızHoppa

benim yaptığım bir çorba örnek olsun mesela:

brokoli
enginar
kereviz
kabak
soğan
sarımsak
karabiber
zencefil
zerdeçal
kırmızı biber
az tuz
nane
zeytinyağı

hepsini koy bi tencereye pişir blender:cool:

çorbalarınızı unsuz ve kremasız yapın kızçeler:KK56:

günaydın:KK54:

hadi bugün 0 kaçamak bir güne niyet ediyoruz takım. Haberiniz olsun

yok öyle her gün her gün bir çatal tatlı, beş kaşık pilav , makarna. Kaçamak yaparak vakit kaybediyoruz, hedefe ulaşacağımız zaman uzuyor. Bugün kimse kaçamak yapmıyor bir de sporunu kesinlikle ama kesinlikle yapıyor.Hadi bakiimm göreyim sizi koçyiğitlerim.gazanız mübarek olsun:halay:
dedi ve regl oldu😭😭😭😭😭

ya bu kadar mı olur, sen dur dur üç ay sonra tam takımı tam gaz motive ettiğin gün regl ol :mad::mad::mad:

Bugün portakallı kurabiye yapmak istiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
haydaaa🤔🤔tatlı günü geçti onu dün yiyecektin. Bugün şeker yasak, artık hafta sonuna ..
Bugun menünü sabırsızlıkla bekliyor olacağım bilesin obezim🥰
bekle beni şekerim
moni kuşum senin nasıl gidiyor?? Hiç gelip yazmıyorsun merak ediyoruz. Yine detoksla mı devam ediyorsun? Kontrollerin cumaydı değil mi

haydaaa🤔🤔tatlı günü geçti onu dün yiyecektin. Bugün şeker yasak, artık hafta sonuna ..

bekle beni şekerim

moni kuşum senin nasıl gidiyor?? Hiç gelip yazmıyorsun merak ediyoruz. Yine detoksla mı devam ediyorsun? Kontrollerin cumaydı değil mi
son verdiği detoksu kendime uyarlıyıp yapıyorum bu hafta, bakalım. yani pişirdiğim sebze yemeğinden yiyorum listede olmamasına rağmen gibi. evet cuma sabahları kontrollerim, online olarak yazışıyoruz. akşamları yeme atağı yaşıyorum onu aşmaya çalışıyorum.
yazmıyorum çünkü örnek alınacak menüler değil, detoks tarzı hep.

Back
X