Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karpuz değil yahu Karpuz turp içi kırmızı olanlardan🥰
Bi an fulya gibi hissettim 😄
Sahi o nerelerde? 60kiloyum 60kiloyum

Karpuz turpu bende çok seviyorum salatalarıma ekliyorum bazende çok acıkınca dilimleyip üzerine limon sıkıp öyle yiyorum :KK39:
Aminn canım Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu sara_28 sara_28 Allahım sanada anne olmayı nasip etsin inşallah

Ayyy alemsiniz kızlar 😄😄
Amin canım inşallah

1606812241104.webp

Iyi akşamlar
Kendimi o kadar yorgun çaresiz bitik hissediyorum ki anlatamam. Bu halimi de bir tek yasayan bilir sanirim.
Hani kumandanın pili biter ısırır tekrar koyarlar ya biraz daha dayansın diye. Hah işte tamda şu an o vaziyetteyim. Oglumun uykusuzlugu bi yandan kizimin dersleri tablet bagimliligi bi yandan esimin canli derslerden kafasini kaldiramamasi bi yandan evin isleri bi yandan bla bla gider boyle. Kendime hiç zaman kalmıyor nerdeyse. Daha sabah yeni kitapların siparişini verdim ne ara nasıl okuyacaksam. Off kusura bakmayın içim şişti artık
Neyse konuyu soğuk bi espri ile kapatıyorum yoksa bu içimdeki şişlik ödem mi yapıyor 🤔
kuzum hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz maalesef, bu günlerde geçecek inş:anne:
şu pandemi döneminde bir tek kitap okuyamadım, alıyorum başlıyorum bitmiyor. yine de onlarca kitap aldım almaya da devam ediyorum, birikti birikti okunacak inş.:KK75:

kuzum hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz maalesef, bu günlerde geçecek inş:anne:
şu pandemi döneminde bir tek kitap okuyamadım, alıyorum başlıyorum bitmiyor. yine de onlarca kitap aldım almaya da devam ediyorum, birikti birikti okunacak inş.:KK75:
Sende bendensin monişim bende kitap almayı çok severim okunacak kitaplar bendede birikti bir an önce okumaya başlamak lazım kendimi haftada bir kitabı bitirmeye konsantre etmeye çalışıyorum başlıyacam inşallah

canlarım şu dünkü imdat haykırışım anlık yorgunluk tu, sizlerle hiçbir alakası yok :KK200:
hepinizi ve burayı çok seviyorum, çok ta severek yapıyorum her şeyi. bunca süre zarfında bir kişinin bile hayatına dokunabildiysem ne mutlu bana:KK68:
herkes helal et diyince kendimi kötü hissettim:KK23: en küçük bir hakkım olmuşsa bile helal olsun ki hep helaldir bilin. hani yeni üyelere ilk geldiklerinde kısa bir anket doldururtuyoruz ya aynı öyle düşünün, takımdan her girene en ufak bi hakkım geçerse bile baştan helaldir. ama sizlerin bende hakkı çok fazla sizler de helal edin:KK19:

kocaman seviliyorsunuz:KK15:

Son düzenleme:
:KK55:KIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN:KK56:
:deli: 1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ:deli:

Aylin42Konya Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni moni (97,0 >> 87)
88prenses22 88prenses22 (101 >>87 )
obezzto obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
obesofobi obesofobi (97,9 >>84,9)
Ozgurkus Ozgurkus (71,7>>68 )
Colorayzn Colorayzn (98,9>>85)
Mydestinyy Mydestinyy (96,9>>90 )
B bilinmeyenkullanici (?>>? )
gezegenfeza gezegenfeza (64,6>>60 )
60kiloyum 60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub nilsub (
92 >> 85 )
E EDMLM ( 66 >> 63 )

G Gazetekolik ( 75,3 >> 72 )
aeben aeben ( 75,7 >> 72 )
@ikizanasi ( 67,8 >> 63 )
GIDI GIDI ( 101 >> ? )
Nergis 35 Nergis 35 ( 67,3 >> 64 )

canlarım şu dünkü imdat haykırışım anlık yorgunluk tu, sizlerle hiçbir alakası yok :KK200:
hepinizi ve burayı çok seviyorum, çok ta severek yapıyorum her şeyi. bunca süre zarfında bir kişinin bile hayatına dokunabildiysem ne mutlu bana:KK68:
herkes helal et diyince kendimi kötü hissettim:KK23: en küçük bir hakkım olmuşsa bile helal olsun ki hep helaldir bilin. hani yeni üyelere ilk geldiklerinde kısa bir anket doldururtuyoruz ya aynı öyle düşünün, takımdan her girene en ufak bi hakkım geçerse bile baştan helaldir. ama sizlerin bende hakkı çok fazla sizler de helal edin:KK19:

Bizde seni çok seviyoruz kaptanım ne demek helal hoş olsun iyiki bu takımdayım diye cok mutluyum herkes cok iyi cok anlayışlı eee kaptan sen olunca

evet cumaya bomba gibi girelim inş, azami dikkat edilsin sular aksamasın :KK36:
Inşallah ben bu haftaya oldukça umutluyum 1.5 su bitti bile yürüyüşümü yaptım saglık lı kahvaltı inşallah akşama da uygun bitiricem akşam da evde spora başlıcam program indirdim 30 günlük yılbaşı hedef tutulucak başka yolu yok 👍👍👍👍

Helal olsun canım sende çok seviliyorsun :KK36:

Balkondaki saksıların yerini değiştiriyordum bir saksı çok ağırmış kaldırmamla sırtıma bir ağrı attı ki çok fena bir bu eksikti bugün evdeyken dip köşe temizlik yapayım dedim olana bak
Geçmiş olsun canım ters Bi hareket mi yaptın biraz sert bir yere uzan iyi gelir inşallah

:KK55:KIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN:KK56:
:deli: 1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ:deli:

Aylin42Konya Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni moni (97,0 >> 87)
88prenses22 88prenses22 (101 >>87 )
obezzto obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
obesofobi obesofobi (97,9 >>84,9)
Ozgurkus Ozgurkus (71,7>>68 )
Colorayzn Colorayzn (98,9>>85)
Mydestinyy Mydestinyy (96,9>>90 )
B bilinmeyenkullanici (?>>? )
gezegenfeza gezegenfeza (64,6>>60 )
60kiloyum 60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub nilsub (
92 >> 85 )
E EDMLM ( 66 >> 63 )

G Gazetekolik ( 75,3 >> 72 )
aeben aeben ( 75,7 >> 72 )
@ikizanasi ( 67,8 >> 63 )
GIDI GIDI ( 101 >> ? )
Nergis 35 Nergis 35 ( 67,3 >> 64 )
maşşallah bu ne kalabalık:nazar::nazar::nazar:

da bu takımın elemanları nerede??:KK20:

Sen de çok seviliyorsun kaptanım😘😍😍

Back
X