ohh sefan olsun. Şimdi onlar düşünsünTmm cano
Iyi geceler
Bu arada moral bozukluğu yaşatan küçüğe saydırdım
Birazda onun uykusu kaçsın
sen hakediyor dediysen kesinlikle haketmiştir aybenim.sana da helal olsunHak eden birine diyelim:))
kız dur aklıma düşürme.onu da severimbenim helvanin yaninda cubuk neki diyon dimiooff bayilirim helvayaa heleki sen un helvasindan sonraki ev sevdiğimi yemissin hain domdom
gezocum ben tam anlamadim. suan siz yeni ev aldiniz ve içini mi yaptırıyosunuz??
eski burnuna göre tabi daha iyi ama seninkinden kotuleri var o kadar da kotu degilmis. yeni burnun hayirli olsun tekrar
babycim neyin var cok gecmis olsun. dun döndüm bende sahalara
kesinlikle mükemmel ötesi olmuşObeztom öncesini merak ediyordun..Dr Ramazan bey önce ve sonrasi resimlerini yayinlamiş....neyseki kurtuldum o burundan..
Op.Dr. Ramazan Güler on Instagram: "#rinoplasti #rhinoplasty #burunestetiği"
26 likes, 2 comments - drramazanguler.beautybody on December 4, 2020: "#rinoplasti #rhinoplasty #burunestetiği".www.instagram.com
bir de diyetligünaydın 10.takım
karantinamız mutlu ve sporlu geçsin inşallah
Şimdiki oturduğumuz ev çok kullanışlı, merkezi yerde, ana cadde üzeri, bazı sıkıntıları var.gezocum ben tam anlamadim. suan siz yeni ev aldiniz ve içini mi yaptırıyosunuz??
Yeni almadık canım 6, 7 sene oldu alalı, kiraya vermiştik.
Şifa olsun inşallahAçlık orucu tuttum 2 gün ve oruç bu sekilde açılıyor canım
Açlık orucu tuttum 2 gün ve oruç bu sekilde açılıyor canım
ohh sefan olsun. Şimdi onlar düşünsün
sen hakediyor dediysen kesinlikle haketmiştir aybenim.sana da helal olsun
kız dur aklıma düşürme.onu da severim
valla eski tartıyla tartılırkene kendime sözü vardım.80 kilo altına düşünce yiyecektim. Dün tartıldım eski tartıda 79 kiloyumben de verdim coşkuyu
ama biliyomusun sağlıklı yemeye o kadar alışmış ki midem helva beni mahvetti. Vicdan azabı hakeza öyleneyse bugün kaldığımız yerden devam
Şimdiki oturduğumuz ev çok kullanışlı, merkezi yerde, ana cadde üzeri, bazı sıkıntıları var.
Gideceğimiz yer daha sakın, ara caddede, daha küçük , o yüzden 2 dairesini kullanacağız.
Ev çok eski olduğu için komple tamir ediliyor, yeni pencere ve camlar takıldı, şimdi çatı yapılıyor, elektrik, su tesisatı tamamen yenilenecek, 1. Kata yer kaloriferi yapılacak. Mutfaktan bahçeye teras yapılacak.
Herşey yolunda giderse yaza kadar biter heralde
Bende aslind sabaha kadar tutacaktım zorlanmadim da ama sabah kahvalti yapabiliyim diye aksam bozdum. Iyi ki de bozmuşum gece sabaha kadar oglum 8-10 kere uyandi ağladı emdi sabah kalktik yine ağla ağla durmadı. Bozmasam dayanamazdım sabah.Şifa olsun inşallah
Benim 1. Gün gayet iyi geçti.
Içim kıyılınca 1 kupa kahve içtim, yatana kadar da yudum yudum 1 bardak su içtim
Ha sen yeni ev yeniliyorsun. Bende oturduğunda tadilat yapıyorsun sanmıştım. Güle güle otur inşallah gülim..Şimdiki oturduğumuz ev çok kullanışlı, merkezi yerde, ana cadde üzeri, bazı sıkıntıları var.
Gideceğimiz yer daha sakın, ara caddede, daha küçük , o yüzden 2 dairesini kullanacağız.
Ev çok eski olduğu için komple tamir ediliyor, yeni pencere ve camlar takıldı, şimdi çatı yapılıyor, elektrik, su tesisatı tamamen yenilenecek, 1. Kata yer kaloriferi yapılacak. Mutfaktan bahçeye teras yapılacak.
Herşey yolunda giderse yaza kadar biter heralde
Tabağın çok güzelmiş güle güle kullan afiyet olsunEki Görüntüle 2733506 güle güle beyaz ekmek hos geldin tam bugday
Canımmmmm@ikizanasi canım artık resmi listedesin hayırlı olsun
Lonely single girl babym mezun ettim seni, püsküütüm de onaylarsa sende artık mezun üye olacaksın, hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım geçmezse covid testi yap nolur nolmazGunaydin arkadaşlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum
Ben ekmek yemedigkm zaman basim agriyor yedigim zaman bagirsaklarim agriyor
Ama sunu fark ettim cok cignersem bağırsak agrim olmuyor gibi bir sey
Hazir listeden de çıkıncagece ekmege peynir koydum yedim sabaha gecer agri dedim ama gecmedi bitazdan bir ilac daha almak zorundayjm insallah gecer ya dayanilmaz bir sey
Neyse yine gelirim ay mesajlarınızı okumayi vok istiyorum ama su an sag beynim cok ağrıyor
Gorusuruzzz
İnşallah canım inşallahEn kısa zamanda hayırlı sonuç alırsın insallah
Sağol canım benimGünaydınlar herkese klavyeme birşeyler oldu alıntı yaptım yazamadım sabah sabah ugraştırdı beni
sara_28 cok geçmiş olsun canım Allah korumuş yine de bu unutkanlık bende de cok aşırı derecede b12 baktırdım gayet güzel hepsi beyin mr erına bile girdim hiç bir şey bulamadılar
@bayb Cat geçmiş olsun sanada
Gulhan1 cok güzel olmuş vallahi poz verişin bile daha öz güvenli olmuş
Takımım herkesi kutluyorum 2 ci olmuşuz
Sağol canim evet psikolojik olarak bayaği rahatsizdim eski burundan ..özgüvenim artti yeni burnumla..iyiki ameliyati yaptirdim..tek pişmanliğim bukadar geciktirmem olduGulhan1 cok güzel olmuş vallahi poz verişin bile daha öz güvenli olmuş
Takımım herkesi kutluyorum 2 ci olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?