Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tmm cano
Iyi geceler
Bu arada moral bozukluğu yaşatan küçüğe saydırdım
Birazda onun uykusu kaçsın
ohh sefan olsun. Şimdi onlar düşünsün
Hak eden birine diyelim:))
sen hakediyor dediysen kesinlikle haketmiştir aybenim.sana da helal olsun
kız dur aklıma düşürme.onu da severim

valla eski tartıyla tartılırkene kendime sözü vardım.80 kilo altına düşünce yiyecektim. Dün tartıldım eski tartıda 79 kiloyumben de verdim coşkuyu

ama biliyomusun sağlıklı yemeye o kadar alışmış ki midem helva beni mahvetti. Vicdan azabı hakeza öyle neyse bugün kaldığımız yerden devam

kesinlikle mükemmel ötesi olmuşsağlıkla kullan inşallah

kardeşimde burada bilinen bir hocaya gitti memnun kalmadı hoş gitme demiştik bariz bir sıkıntı yoktu ama gitti.sonuç biraz hüsran

gezocum ben tam anlamadim. suan siz yeni ev aldiniz ve içini mi yaptırıyosunuz??
Yeni almadık canım 6, 7 sene oldu alalı, kiraya vermiştik.
Şimdiki oturduğumuz ev çok kullanışlı, merkezi yerde, ana cadde üzeri, bazı sıkıntıları var.
Gideceğimiz yer daha sakın, ara caddede, daha küçük , o yüzden 2 dairesini kullanacağız.
Ev çok eski olduğu için komple tamir ediliyor, yeni pencere ve camlar takıldı, şimdi çatı yapılıyor, elektrik, su tesisatı tamamen yenilenecek, 1. Kata yer kaloriferi yapılacak. Mutfaktan bahçeye teras yapılacak.
Herşey yolunda giderse yaza kadar biter heralde

Açlık orucu tuttum 2 gün ve oruç bu sekilde açılıyor canım

vay gezoya bir aclik arkasasi var demektir bu. helal olsun yapabilene

o zaman valla sefan olsun obezim

ev almissiniz o zaman ben anlamamisim. hayirli ugurlu olsun senin evinde huzurla otur ınsallah evdeki en onemli sey huzur

Şifa olsun inşallah
Benim 1. Gün gayet iyi geçti.
Içim kıyılınca 1 kupa kahve içtim, yatana kadar da yudum yudum 1 bardak su içtim
Bende aslind sabaha kadar tutacaktım zorlanmadim da ama sabah kahvalti yapabiliyim diye aksam bozdum. Iyi ki de bozmuşum gece sabaha kadar oglum 8-10 kere uyandi ağladı emdi sabah kalktik yine ağla ağla durmadı. Bozmasam dayanamazdım sabah.

Ha sen yeni ev yeniliyorsun. Bende oturduğunda tadilat yapıyorsun sanmıştım. Güle güle otur inşallah gülim..

Bu arada tartıldım mı?
Sonuç ne bize havlu attıracanmı?

Gunaydin arkadaşlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum
Ben ekmek yemedigkm zaman basim agriyor yedigim zaman bagirsaklarim agriyor
Ama sunu fark ettim cok cignersem bağırsak agrim olmuyor gibi bir sey
Hazir listeden de çıkınca gece ekmege peynir koydum yedim sabaha gecer agri dedim ama gecmedi bitazdan bir ilac daha almak zorundayjm insallah gecer ya dayanilmaz bir sey
Neyse yine gelirim ay mesajlarınızı okumayi vok istiyorum ama su an sag beynim cok ağrıyor
Gorusuruzzz

@ikizanasi canım artık resmi listedesin hayırlı olsun
Lonely single girl babym mezun ettim seni, püsküütüm de onaylarsa sende artık mezun üye olacaksın, hayırlı olsun
Canımmmmm
Dur bir iki ay durayim yine bomba gibi gelip 50 lere inecegim daha yaza kadar Allah in izniyle
Ve yine birlikte başarmak ıstiyorum seninle ve 10.takımla

Geçmiş olsun canım geçmezse covid testi yap nolur nolmaz

En kısa zamanda hayırlı sonuç alırsın insallah
İnşallah canım inşallah
Sağol canım benim

Gulhan1 cok güzel olmuş vallahi poz verişin bile daha öz güvenli olmuş
Takımım herkesi kutluyorum 2 ci olmuşuz
Sağol canim evet psikolojik olarak bayaği rahatsizdim eski burundan ..özgüvenim artti yeni burnumla..iyiki ameliyati yaptirdim..tek pişmanliğim bukadar geciktirmem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…