Benim için çok kötüydü ..ama ameliyattan sonra baş dönmelerimde geçti işin ilginç tarafi..zaten zor bir ameliyat olmuş..dediğim gibi 10 yaşinda bi kaza geçirmiştim..salingaçtan bikac metre ileriye büyük bir taşa çakilmiştim burnum üstüne ..benden yaşca büyük bir çocuk sallamişti beni dur dedikce dahada hizli salladi sonra dengemi kaybetmiştim..o kazada burun içinde kirikliklar meydana gelmiş .Dr.demiş bukadar neden geciktirdi.bu burunla yine iyi yaşamiş idare etmiş..eski burnuna göre tabi daha iyi ama seninkinden kotuleri var o kadar da kotu degilmis. yeni burnun hayirli olsun
Sağol obeztom...isterse düzelttirebilir tekrar..uygun fiyata yapan dr.lar var..ben 1200 euroya yaptirdim ama bi arkadaş 7000 euroya yaptirmiş onun burnuda güzel olmuş..almanyada çok pahali..2 ay önce sormuştum bi alman doktoruna 4 bin euro demiştikesinlikle mükemmel ötesi olmuşsağlıkla kullan inşallah
kardeşimde burada bilinen bir hocaya gitti memnun kalmadıhoş gitme demiştik bariz bir sıkıntı yoktu ama gitti.sonuç biraz hüsran
Amin canım.vay gezoya bir aclik arkasasi var demektir bu. helal olsun yapabilene
o zaman valla sefan olsun obezim
ev almissiniz o zaman ben anlamamisim. hayirli ugurlu olsun senin evinde huzurla otur ınsallah evdeki en onemli sey huzur
Olsun canım arada 36 saatlik yaparsan zorlanmazsınBende aslind sabaha kadar tutacaktım zorlanmadim da ama sabah kahvalti yapabiliyim diye aksam bozdum. Iyi ki de bozmuşum gece sabaha kadar oglum 8-10 kere uyandi ağladı emdi sabah kalktik yine ağla ağla durmadı. Bozmasam dayanamazdım sabah.
Namazdan sonra tekrar yattım şimdi uyandımHa sen yeni ev yeniliyorsun. Bende oturduğunda tadilat yapıyorsun sanmıştım. Güle güle otur inşallah gülim..
Bu arada tartıldım mı?
Sonuç ne bize havlu attıracanmı?
Sağol canımgezegenfeza canım yeni ebin hayırlı olsun güle güle sağlıkla oturun
700 euro olacakti..:)Sağol obeztom...isterse düzelttirebilir tekrar..uygun fiyata yapan dr.lar var..ben 1200 euroya yaptirdim ama bi arkadaş 7000 euroya yaptirmiş onun burnuda güzel olmuş..almanyada çok pahali..2 ay önce sormuştum bi alman doktoruna 4 bin euro demişti
Benim için çok kötüydü ..ama ameliyattan sonra baş dönmelerimde geçti işin ilginç tarafi..zaten zor bir ameliyat olmuş..dediğim gibi 10 yaşinda bi kaza geçirmiştim..salingaçtan bikac metre ileriye büyük bir taşa çakilmiştim burnum üstüne ..benden yaşca büyük bir çocuk sallamişti beni dur dedikce dahada hizli salladi sonra dengemi kaybetmiştim..o kazada burun içinde kirikliklar meydana gelmiş .Dr.demiş bukadar neden geciktirdi.bu burunla yine iyi yaşamiş idare etmiş..
Sağol canım
Ay sen çok iyisin yaaBende sabah tartildim...59,8 kilo olmuşum..daha fazla bekliyordum neyseki korktuğum kadar kilo almamişim..
Bacım ben senin kilonu ne verdiğini nerden bilemaeben 66,9 çıktım, akşama doğru dahada düşer
Beraber veririz canim .artik bende burdayim..spor yapamicam ama Dr.6-7 ay yasakladi...en ufak bir stresse gelemiyo burnum... hemen basinc yapiyo şişiyo ödem yapiyo.Ay sen çok iyisin yaa
Ben 63 'ün Üstüne çıkmayım diyordum
Şu hâle bak
Çok geçmiş olsunSelam kızlar. Dünden beri migrenim tuttu. Hele dün gece öyle körüydü ki. Şimdi hafifler gibi oldu. Dün regl oldum. Bir yandan da çok sancım var. Bu yüzden gelemedim. Şimdi biraz yatıp uyumaya çalışacağım.
Canim sanada geçmiş olsun..geçmişi tam okuyamadim..inşallah başka sıkınti yokturGunaydin arkadaşlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum
Ben ekmek yemedigkm zaman basim agriyor yedigim zaman bagirsaklarim agriyor
Ama sunu fark ettim cok cignersem bağırsak agrim olmuyor gibi bir sey
Hazir listeden de çıkıncagece ekmege peynir koydum yedim sabaha gecer agri dedim ama gecmedi bitazdan bir ilac daha almak zorundayjm insallah gecer ya dayanilmaz bir sey
Neyse yine gelirim ay mesajlarınızı okumayi vok istiyorum ama su an sag beynim cok ağrıyor
Gorusuruzzz
yaza sendeyiz deseneŞimdiki oturduğumuz ev çok kullanışlı, merkezi yerde, ana cadde üzeri, bazı sıkıntıları var.
Gideceğimiz yer daha sakın, ara caddede, daha küçük , o yüzden 2 dairesini kullanacağız.
Ev çok eski olduğu için komple tamir ediliyor, yeni pencere ve camlar takıldı, şimdi çatı yapılıyor, elektrik, su tesisatı tamamen yenilenecek, 1. Kata yer kaloriferi yapılacak. Mutfaktan bahçeye teras yapılacak.
Herşey yolunda giderse yaza kadar biter heralde
bugün eksideyim. En çok ona sevindimvay gezoya bir aclik arkasasi var demektir bu. helal olsun yapabilene
o zaman valla sefan olsun obezim
ev almissiniz o zaman ben anlamamisim. hayirli ugurlu olsun senin evinde huzurla otur ınsallah evdeki en onemli sey huzur
kardeşim on bin liraya yaptırdı. Euroya sen çevir. Benim de burnumda kemik var ve nefes problemi yaşıyorum ama çok korkuyorum burun ameliyatından. O uzadıkça uzayan tampon var yaSağol obeztom...isterse düzelttirebilir tekrar..uygun fiyata yapan dr.lar var..ben 1200 euroya yaptirdim ama bi arkadaş 7000 euroya yaptirmiş onun burnuda güzel olmuş..almanyada çok pahali..2 ay önce sormuştum bi alman doktoruna 4 bin euro demişti
geçmiş olsun canımSelam kızlar. Dünden beri migrenim tuttu. Hele dün gece öyle körüydü ki. Şimdi hafifler gibi oldu. Dün regl oldum. Bir yandan da çok sancım var. Bu yüzden gelemedim. Şimdi biraz yatıp uyumaya çalışacağım.
tellioğullarından ayben rakibi seferoğlu gezonun haftaya kilo vereceğinden emindi.fakat kendisi de en az 1 kg vereceğinden rakibinin ne kadar vereceğini merak ediyordu. Bu hafta çetin geçecektiBacım ben senin kilonu ne verdiğini nerden bilem
Neye göre kilo bildirecen onuda bilmiyorum
Bilinmedik denklem gibisin
3 gün açlık yapıp kilo bildirip yarıştayım demiycen heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?