Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

eski burnuna göre tabi daha iyi ama seninkinden kotuleri var o kadar da kotu degilmis. yeni burnun hayirli olsun
Benim için çok kötüydü ..ama ameliyattan sonra baş dönmelerimde geçti işin ilginç tarafi..zaten zor bir ameliyat olmuş..dediğim gibi 10 yaşinda bi kaza geçirmiştim..salingaçtan bikac metre ileriye büyük bir taşa çakilmiştim burnum üstüne ..benden yaşca büyük bir çocuk sallamişti beni dur dedikce dahada hizli salladi sonra dengemi kaybetmiştim..o kazada burun içinde kirikliklar meydana gelmiş .Dr.demiş bukadar neden geciktirdi.bu burunla yine iyi yaşamiş idare etmiş..

kesinlikle mükemmel ötesi olmuşsağlıkla kullan inşallah

kardeşimde burada bilinen bir hocaya gitti memnun kalmadı hoş gitme demiştik bariz bir sıkıntı yoktu ama gitti.sonuç biraz hüsran
Sağol obeztom...isterse düzelttirebilir tekrar..uygun fiyata yapan dr.lar var..ben 1200 euroya yaptirdim ama bi arkadaş 7000 euroya yaptirmiş onun burnuda güzel olmuş..almanyada çok pahali..2 ay önce sormuştum bi alman doktoruna 4 bin euro demişti

vay gezoya bir aclik arkasasi var demektir bu. helal olsun yapabilene

o zaman valla sefan olsun obezim

ev almissiniz o zaman ben anlamamisim. hayirli ugurlu olsun senin evinde huzurla otur ınsallah evdeki en onemli sey huzur
Amin canım.
Aynen öyle, en önemlisi huzur

Olsun canım arada 36 saatlik yaparsan zorlanmazsın

Ha sen yeni ev yeniliyorsun. Bende oturduğunda tadilat yapıyorsun sanmıştım. Güle güle otur inşallah gülim..

Bu arada tartıldım mı?
Sonuç ne bize havlu attıracanmı?
Namazdan sonra tekrar yattım şimdi uyandım
Tartılınca haber ederim

700 euro olacakti..:)

bazen şaka diye yaptıklarımız nelere maloluyor

Ay sen çok iyisin yaa
Ben 63 'ün Üstüne çıkmayım diyordum
Şu hâle bak
Beraber veririz canim .artik bende burdayim..spor yapamicam ama Dr.6-7 ay yasakladi...en ufak bir stresse gelemiyo burnum... hemen basinc yapiyo şişiyo ödem yapiyo.

Canim sanada geçmiş olsun..geçmişi tam okuyamadim..inşallah başka sıkınti yoktur

yaza sendeyiz desene bir misafir edersin artık obezini
vay gezoya bir aclik arkasasi var demektir bu. helal olsun yapabilene

o zaman valla sefan olsun obezim

ev almissiniz o zaman ben anlamamisim. hayirli ugurlu olsun senin evinde huzurla otur ınsallah evdeki en onemli sey huzur
bugün eksideyim. En çok ona sevindim
kardeşim on bin liraya yaptırdı. Euroya sen çevir. Benim de burnumda kemik var ve nefes problemi yaşıyorum ama çok korkuyorum burun ameliyatından. O uzadıkça uzayan tampon var ya cesaret işi
geçmiş olsun canım

Bacım ben senin kilonu ne verdiğini nerden bilem
Neye göre kilo bildirecen onuda bilmiyorum
Bilinmedik denklem gibisin

3 gün açlık yapıp kilo bildirip yarıştayım demiycen heralde
tellioğullarından ayben rakibi seferoğlu gezonun haftaya kilo vereceğinden emindi.fakat kendisi de en az 1 kg vereceğinden rakibinin ne kadar vereceğini merak ediyordu. Bu hafta çetin geçecekti

çekirdek kolalar hazır mı 10.takım?? Cumaya kadar kilo nasıl verilirmiş herkes görecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…