Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sulandırılmış meyve suyu
Meyve suyu

1 muz 2 madalina 1 armut

1 litreye yakin su
Spor 8500 adim 85 puan
15 dk tempolu 25 dk normal yürüyüş
45+ 50 puan 95 puan
Toplam 180 puan

cnm ozel bi diyet mi uyguluyorsun pek saglikli gelmedi hepsi seker bunlarin meyve gunu yapmissin

fatma kime ne yazdı bilemiyorum açıkcası benden alıntı yapıp başkasına yazmış.neyse..

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

aa şimdi baktım da o mesajı bana yazmış fatmacım sen de cansın ama çok ara verme bak forumu kullanmayı unutmuşsun

Yok benden alıntı yaptı obezim yazdı
Canım o benim

Banane banane benden

Yanılıyorsunuz bana yazdı

Bir deli bir kuyuya taş atmış gibi olmuş
Obezime yazdım
Canım inşallah gelirim
Şimdi okudum özlemişim hepinizi

diyetim baltalandi kendim yaptim cok aciktim dayanamadim cocugun cubuk krakerinden bi 10 tane yedim gozum döndü sanki. ilk gunden cortlamak bu iste
on tane çubuk kraker bir şey yapmaz ama sen yine de cozutma
Bir deli bir kuyuya taş atmış gibi olmuş
Obezime yazdım
Canım inşallah gelirim
Şimdi okudum özlemişim hepinizi
ahahahhh biliyodum işte biliyodum bana yazdığını. Nabeeeer gezo hanım ayben hanım??

özlediysen çabuk dön antepli bacım.bak biz buradayız

4 aralık menüsü

sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates

ara: iki mandalina bir muz

öğle: kuru fasulye

akşam: iki kepçe çorba, dondurmalı irmik helvası

su: 2 litre
spor: 45 dk eliptik

eliptiği helvayı yedikten sonra yaptım. Normalde oflaya poflaya yapardım valla canavar gibiydimhelva artık nasıl bir enerji verdiyse

Cok fazla odemin var streste odem yapar evin işlerine olan stresin falan suyu da az içiyorsan belki yoksa ne kdar yersen ye bu kadar sısemezsin
Evin şu anki stresli işlerini eşim hallediyor
Ben sadece kullanışlı bir mutfak dolabı arıyorum
Yarın yeğenimiz gelecek fikir vermesi için
Belki benim giremediğim bişey görür dedim

Ödemim var doğru, bu aralar su içemiyorum, hareket az, uyku yok, yemede bozuk olunca normal

Allah rast getirsin insallah canım su akar yolunu bulur uzulme sıkma kendını.suyuda arttır bence

aybenim yoğurtlu bir karışım deneyip yorum yapacaktın. Ne oldu? İstediğin sonucu aldın mı
Alsam yazar idim obezim. Ogun arkasından pırasa yediydim ikisi birleşince o etkiyide yapmış olabilir obezim

Yinede deneye bilirsiniz
2 kş yoğurt
1 kş çörekotuyagı
1 kş sirke
1çaykaşıgı tarcın
Birazda limon sıkmıştım

pırasa alacaktım unuttum

evet pırasa ve yoğurt o etkiyi göstermiş olabilir. İkisi de bağırsağı hareketlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…