Evet canim..Burun ameliyati zor bir ameliyat. Bende o yüzden cesaret edemedim buzamana kadar..ama artik buraya kadar dedim ve gözümü karartip ameliyatimi yaptirdim..sonucu güzel olursa değiyor o çekilen zahmete ..istersen sana linkini vereyim diyer doktorun..benim burnumu yapan dr.da başarili ama zam yapti şu an..daha pahaliya yapiyor artik..kardeşim on bin liraya yaptırdı. Euroya sen çevir. Benim de burnumda kemik var ve nefes problemi yaşıyorum ama çok korkuyorum burun ameliyatından. O uzadıkça uzayan tampon var yacesaret işi
Iyi fikir..sağlıklı hayat koçu mu olsam ne
çok güzel gazlıyorum
BunuGeçen haftayı hatırlamıyorum
Yine aynı civarlardaydı
1 kupa kahve ve 3 yudum su içtikten sonra tekrar tartıldım 68, 00 çıktım
Yarın ne çıkcak bakalım
özgür, aeben bugün 68,300 çıktım
Yarın tartılsam olurmu
Bunları buldumGeçen haftayı hatırlamıyorum
Yine aynı civarlardaydı
1 kupa kahve ve 3 yudum su içtikten sonra tekrar tartıldım 68, 00 çıktım
Yarın ne çıkcak bakalım
Vu vuuuuutellioğullarından ayben rakibi seferoğlu gezonun haftaya kilo vereceğinden emindi.fakat kendisi de en az 1 kg vereceğinden rakibinin ne kadar vereceğini merak ediyordu. Bu hafta çetin geçecekti
çekirdek kolalar hazır mı 10.takım?? Cumaya kadar kilo nasıl verilirmiş herkes görecek
Geçmiş olsun prensesimSelam kızlar. Dünden beri migrenim tuttu. Hele dün gece öyle körüydü ki. Şimdi hafifler gibi oldu. Dün regl oldum. Bir yandan da çok sancım var. Bu yüzden gelemedim. Şimdi biraz yatıp uyumaya çalışacağım.
Ne bekliyordun pardonBacım ben senin kilonu ne verdiğini nerden bilem
Neye göre kilo bildirecen onuda bilmiyorum
Bilinmedik denklem gibisin
3 gün açlık yapıp kilo bildirip yarıştayım demiycen heralde
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Dünden beri migrenim tuttu. Hele dün gece öyle körüydü ki. Şimdi hafifler gibi oldu. Dün regl oldum. Bir yandan da çok sancım var. Bu yüzden gelemedim. Şimdi biraz yatıp uyumaya çalışacağım.
Seve seveyaza sendeyiz desenebir misafir edersin artık obezini
bugün eksideyim. En çok ona sevindim
kardeşim on bin liraya yaptırdı. Euroya sen çevir. Benim de burnumda kemik var ve nefes problemi yaşıyorum ama çok korkuyorum burun ameliyatından. O uzadıkça uzayan tampon var yacesaret işi
geçmiş olsun canım
tellioğullarından ayben rakibi seferoğlu gezonun haftaya kilo vereceğinden emindi.fakat kendisi de en az 1 kg vereceğinden rakibinin ne kadar vereceğini merak ediyordu. Bu hafta çetin geçecekti
çekirdek kolalar hazır mı 10.takım?? Cumaya kadar kilo nasıl verilirmiş herkes görecek
Iyi olursağlıklı hayat koçu mu olsam ne
çok güzel gazlıyorum
İyi fikir Perihan . Eskiden yapardık takım içinde hatta bir başka takımlarda yapardık. Gidip laf atardık o takımaKizlar 2 grubami ayrildik şu an takim içinde..bence güzel bir fikir rekabet içinde rekabet...
Ne bekliyordun pardon
Geçen hafta 66,500
Bu haftayı 68,000 sayma ödem çok
66,500 üzerinden say
3 günlük açlık sonrası biraz gelmesi lazım
Önemli olan o dengeyi sağlamak
Şimdi Tellioğullari grubunda kim var Seferoğullari grubunda kim varİyi fikir Perihan . Eskiden yapardık takım içinde hatta bir başka takımlarda yapardık. Gidip laf atardık o takıma
Şimdi Tellioğullari grubunda kim var Seferoğullari grubunda kim varİyi fikir Perihan . Eskiden yapardık takım içinde hatta bir başka takımlarda yapardık. Gidip laf atardık o takıma
O iyi geldide gezo bacım benim bu sabahki eksim sana iyi gelmeyecek
Bu çok iyi geldi
Ayol anlamayacak ne varBunu
Bunları buldum
Bugunde 66.9 müşsün
Geçen haftada bu kilolardaydım demişsin
Yane?
1. Seçenekte 1.4 vermişsin
2. De ise 1.1
Yani sonuc böylemi?
Yoks 3. Seçenek 66,9 bu haftaki kilon onla cumaya mı yarışacak. Aklımda deli sorular/+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?