Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tuhhh tr ye gelincce denersin artik

oo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤

hiçbir bilgim yok canım

müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?

hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..

ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz

obezzz sen ne yapmissin gorumcemde boyle yapti 15 dk buyur etmekle kapmislar mesefali durmalarina ragmen. inanki cok uzuldum izole et kendini bi sey varsa 4-5 gun sonra belirti veriyo. bende atesle baslamisti.

Amin Rabbim razı olsun cümle isteyenlere versin sende düşünüyorsun degil mi
evet canım bende düşünüyorum inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste anne olup sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağını alır

senin ikizlerin var sanırım Allah bağışlasın
Salıya kadar belini filan sıcak tut bari
öyle yapacam artık canım ağrıkesiciler sıcak kompresler

evet canım bende düşünüyorum inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste anne olup sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağını alır

senin ikizlerin var sanırım Allah bağışlasın
Evet canım 12 yaşındalar
Eğer tüp bebek yatıracaksan ınsallah iyi bir merkez bul çok onemli

Amiiin

Yazını okuyunca tansiyonumu ölçtüm . 110 -88
Iyi dayanıyorsunuz
Benim 1 gün de şaftım kayıyor
Öyle canım inan çok bunladım

m
Ama çorbası yapamayan çok sevende var.
Onuda dediğin gibi dengelemek lazım.

Not: sen ne zaman adepte olacaksın?,
olmaya çalışıyorum canım inan. silkelenmek istiyorum ama önceki gün de yazdığım gibi 2 gün wc sıkıntı oldu. o da ben de hemen düzen değişikliği yaratıyor. ondan biraz menüm değişti. tam toparlayacağım inşallah.
bu aralar yine diş randevum var. sabahtan bu yana dün yaptırdığım diş mi yanındaki mi tam anlamadım ağrı yaptı. tüm günümü etkiledi. ağrı kesici içtim daha yeni kendime geldim. leslie yapacaktım o da kaldı.

Günaydın kızlaaaarrr sabah sabah bi moralim bozuldu anlatamam size tartı beni 100.2 gösterdi
nasıl oldu o??? kilon 92 küsur değil mi canım?
ben çorba seviyorum ama mercimekten gına geldi
bence de o kadar mercimek yapma kuzum ne gerek var. sebze çorbası yap değişik sebzelerle çeşit çeşit. yarmalı yoğurt çorbası yap, tarhana, düğün çorbası. bunlardaki un miktarı çok abartı değil ki. bir tarhana sıkıntılı olabilir. o da uşak tarhanası gibi az unla yapılırsa o da sorun değil. o öğünde başka karbonhidrat yemezsin olur biter. ben mesela bol acılı tarhana çorbasına bayılırım

Onu denedim tutmadı canim şimdi femera ve yumurta çatlatma iğnesiyle deniyoruz
Çocuğun var 2 tane ya neden illa bidaha olsun diye bukadar uğrasiyorsun merak ettim. Sonuçta kullandığın o ilaçların birsuru yan etkisi var. Benim oglum da tüp bebek ve ben bidaha denemeye cesaret edemem.

Yok kuzum 96.9 ile girdim 100 2 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…