- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Onu denedim tutmadı canim şimdi femera ve yumurta çatlatma iğnesiyle deniyoruzAllah gönlüne göre versin canım tüp bebekmi deniyorsunuz
inşallah bu sefer olur canım Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinOnu denedim tutmadı canim şimdi femera ve yumurta çatlatma iğnesiyle deniyoruz
tuhhh tr ye gelincce denersin artik
kızlar dün karşı komşum geldi.aradığım bir takviye vardı , onu getirmiş.neyse buyur ettim içeri. Oturduk biraz, babası covid+ hastanede şu an. Morali bozuktu, dertleştik sohbet ettik.bugün o da covid + çıktı. Çok şaşkınım
oo ben mehtabın yanından geçemem.fıstık o fıstık❤
hiçbir bilgim yok canım
müsaitsen gel dedim geldi.nezaketen sen demez misin?
hasta olduğunu bilseydim demezdim tabii, nereden bilebilirdim..
ama bu durumda benim değil karşı tarafın daha duyarlı olması gerekiyor.sonuçta benim kapıma gelmiş.buyur etmemek bana yakışmaz
Amin Rabbim razı olsun cümle isteyenlere versin sende düşünüyorsun degil miinşallah bu sefer olur canım Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Afiyet olsun canımBağımlılık gibi birşey evde herşey bir bardak içer ben demliği bitirene kadar
Nimet ziyan olmasin
Salıya kadar belini filan sıcak tut barigidemiyorum çünkü randevusu yokmuş doktorun salı gününe kaldı büyük ihtimalle
Allah gönlünüze göre versin canımOnu denedim tutmadı canim şimdi femera ve yumurta çatlatma iğnesiyle deniyoruz
evet canım bende düşünüyorum inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste anne olup sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağını alırAmin Rabbim razı olsun cümle isteyenlere versin sende düşünüyorsun degil mi
öyle yapacam artık canım ağrıkesiciler sıcak kompreslerSalıya kadar belini filan sıcak tut bari
Evet canım 12 yaşındalarevet canım bende düşünüyorum inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste anne olup sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağını alır
senin ikizlerin var sanırım Allah bağışlasın
Amiiinevet canım bende düşünüyorum inşallah bu sene sende bende isteyen herkeste anne olup sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağını alır
senin ikizlerin var sanırım Allah bağışlasın
öyle yapacam artık canım ağrıkesiciler sıcak kompresler
Yazını okuyunca tansiyonumu ölçtüm . 110 -88Canım tansiyon nuna baktın mı hiç oda baş agrısı yapar
Ben yıllarca migren migren tedavi ilaç falan filan bir gün doktorum sen bu tansiyon la nasıl ayakta durabiliyor sun dedi ve 8 yıldır tansiyon ilaçları başladım ve o gün bugündür baş agrım hiç mi hiç yok
Öyle canım inan çok bunladımIyi dayanıyorsunuz
Benim 1 gün de şaftım kayıyor
Rabbim bağışlasın canım. İkizlerin de tedaviyle mi oldular?Evet canım 12 yaşındalar
Eğer tüp bebek yatıracaksan ınsallah iyi bir merkez bul çok onemli
olmaya çalışıyorum canım inan. silkelenmek istiyorum ama önceki gün de yazdığım gibi 2 gün wc sıkıntı oldu. o da ben de hemen düzen değişikliği yaratıyor. ondan biraz menüm değişti. tam toparlayacağım inşallah.m
Ama çorbası yapamayan çok sevende var.
Onuda dediğin gibi dengelemek lazım.
Not: sen ne zaman adepte olacaksın?,
nasıl oldu o??? kilon 92 küsur değil mi canım?Günaydın kızlaaaarrr sabah sabah bi moralim bozuldu anlatamam size tartı beni 100.2 gösterdi
bence de o kadar mercimek yapma kuzum ne gerek var. sebze çorbası yap değişik sebzelerle çeşit çeşit. yarmalı yoğurt çorbası yap, tarhana, düğün çorbası. bunlardaki un miktarı çok abartı değil ki. bir tarhana sıkıntılı olabilir. o da uşak tarhanası gibi az unla yapılırsa o da sorun değil. o öğünde başka karbonhidrat yemezsin olur biter. ben mesela bol acılı tarhana çorbasına bayılırımben çorba seviyorum ama mercimekten gına geldi
Çocuğun var 2 tane ya neden illa bidaha olsun diye bukadar uğrasiyorsun merak ettim. Sonuçta kullandığın o ilaçların birsuru yan etkisi var. Benim oglum da tüp bebek ve ben bidaha denemeye cesaret edemem.Onu denedim tutmadı canim şimdi femera ve yumurta çatlatma iğnesiyle deniyoruz
ben iyiyim
Sen nasılsın?
Bende iyiyim elhamdülillah 3 gün diyet 1 hafta salis mod on seklinde gidiyor bakalimMumu ne haber nasılsın?
gel artık özledik seni kuzuuuBende iyiyim elhamdülillah 3 gün diyet 1 hafta salis mod on seklinde gidiyor bakalim
Yok kuzum 96.9 ile girdim 100 2 oldumolmaya çalışıyorum canım inan. silkelenmek istiyorum ama önceki gün de yazdığım gibi 2 gün wc sıkıntı oldu. o da ben de hemen düzen değişikliği yaratıyor. ondan biraz menüm değişti. tam toparlayacağım inşallah.
bu aralar yine diş randevum var. sabahtan bu yana dün yaptırdığım diş mi yanındaki mi tam anlamadım ağrı yaptı. tüm günümü etkiledi. ağrı kesici içtim daha yeni kendime geldim. leslie yapacaktım o da kaldı.
nasıl oldu o??? kilon 92 küsur değil mi canım?
bence de o kadar mercimek yapma kuzum ne gerek var. sebze çorbası yap değişik sebzelerle çeşit çeşit. yarmalı yoğurt çorbası yap, tarhana, düğün çorbası. bunlardaki un miktarı çok abartı değil ki. bir tarhana sıkıntılı olabilir. o da uşak tarhanası gibi az unla yapılırsa o da sorun değil. o öğünde başka karbonhidrat yemezsin olur biter. ben mesela bol acılı tarhana çorbasına bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?