- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Allah beterinden korusun gecmis olsun canım bi sadaka ver.Akşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
O kadarda berbat değil suyu biraz artırıp sporda eklesen bide sarmayı akşam değil öğlende yesen olur bu işEveeet berbat menümüze gelelim
10.kasım
Sabah
Türk kahvesi
Öğlen
Dalyan köfte
Çatal ucu ile patates püresi
Bol salata
Arpa şehriyeli çorba
Akşam
8 tane lahana sarması
2 lt su
Amin canım öyle yapacamAllah beterinden korusun gecmis olsun canım bi sadaka ver.
InsallahhhhhDarısı başıma
Çok geçmiş olsunAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
Çocuklar doğduktan sonra hem.ikiz büyütmenin zorluğu hemde olmama ihtimali sebebiyle hiç doktora gitmedim hiç çocuk düşünmedim ama neden bilmem bu sene bir çocuk sevgisi doldu gönlümeRabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de seçme şansım olsa erken anne olmak isterdim eski enerjim ve tahammülüm yok oyuzden bu yaşta zorlanıyorum anne olarak.
Öyle deme çocuğu olmayan birsürü kadın alacağı kilolara razı ama olmuyor isteKızlar eğer sağlık sorununuz yoksa herşey kafa da bitiyor kendimden biliyorum eş ve bende sorun yoktu ve 8 yıl olmadı en son zayıflamaya karar verdim işte en güzel günlerimdi güzel güzel kilo veriyordum burda aaa bi baktım hamileyim hiç düşünmeyin çocuğu bebeği
Sen onlarımı yedin kiBeğenmedim
Bal, kaymak yok
Ekmek yok
Çiko yok
AyyyAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Ooo geçmiş olsun canımAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Neresi berbat acabaEveeet berbat menümüze gelelim
10.kasım
Sabah
Türk kahvesi
Öğlen
Dalyan köfte
Çatal ucu ile patates püresi
Bol salata
Arpa şehriyeli çorba
Akşam
8 tane lahana sarması
2 lt su
geçmiş olsun canım. sadaka ver bence.Akşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
kaç yaşındasın zehracım?Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de seçme şansım olsa erken anne olmak isterdim eski enerjim ve tahammülüm yok oyuzden bu yaşta zorlanıyorum anne olarak.
allah gönlüne göre versin canımYok bebek için rahim lakin olursa iyi tutunurmuş deniyoruz bakalim
çok geçmiş olsun canım. Devamlı buz tatbik et.bugün yatana kadar başka bir şey sürmeAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Tek öğün yiyordum, şişim inmeyince bugün sıvı dışında bisey yemedimSen onlarımı yedin ki
Gezo sen ne yiyip içersin.? Hiç bişi yazmıyor yoksa hiçbişimi yemiyon
Bana bornoz mu attıracaksın yoksa ben sana halı kilom ne varsa
canın sıkındı. iyi misin canım şimdi?allah gönlüne göre versin canım
çok geçmiş olsun canım. Devamlı buz tatbik et.bugün yatana kadar başka bir şey sürme
Ooo hiç bişi yemedin haTek öğün yiyordum, şişim inmeyince bugün sıvı dışında bisey yemedim
Hayırlısı inşallah, havluyu bornozu kim atar belli olmaz
Akşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?