- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
SüperHanımlar ben kendi programından çok memnun kaldım. 2 hafta geçti 4kilo verdim hemde sağlıkla. Aklınızın Bi köşesinde olsun. İnste şehri_nan sayfası..
Benim geçmiş menülerimi de toparlayıp inceleyen bilirsiniz.
44 bedenden 42 ye indim 2 haftada.
Ikizanasiİkiz annem. Sadece if yapmak Bi süre sonra işe yaramayan bilir. Ayrıca bir igne vurunmuşsun bu hormonlarını etkilemiş ödeme yapmış olabilir.
Birde dikkatini çekmek isterim. Sadece if ve az yemek değil yediklerini gl endeksi de çok önemli.
Misal kurabiye, pankek, kısır, simit, patates helva VS. Az yada çok bunlar kanşekerini dalgalandırır ve kilo verimini engeller canım
Ben anlamam senin bünyenden sen uzaylısın gezoTek öğün yiyorum
Regl gelmeye çalışıyor
Kaçtığım su, kahve, yeşil çay vücudumu terkedemiyor
Efenim onlar bir haftalık ayrı ayrı menüleri Bi kere. Ben yaptım ı kanıtlı kürekli yaparım her işimiIkizanasi
Bak menülerine dikkat et
Arkadaş gözümüze sokmak için 5 kere alıntılamış
❤❤Obezim seni böyle görmeye alışkın değilim.
neden rahim kalınlaştırıcı kullanıyorsunuz?erken menopoz falan mıAyrıca halen kullandığım rahim kalinlastirici falan var acaba onlarda etkilermi
❤canım benim. Biraz moralim bozuk ama buradayım merak etme
yok ya ne kendimi dinlemesi, hastalığa takılmadım ben. Dün fecii bir gündü.onu atlatmaya çalışıyoruzobezim bugün nasılsın çok dinleme kendini hiç bişey olmıyacak Allahın izniyle
bide ben bulamadım
sağol canım randevu alabilirsem yarın doktora gidecem çünkü geçmiyor iyice hayat kalitemi düşürdü
Abauuu 3 demlik çay nedirBen ekmek.hic tüketmiyorum ama simite dayanamıyorum birde çay vazgecilmezim günde 3 demlik kadar
Kiloyu 2 günde alıyoruz 1 ayda veremiyoruz
Gidersen haber etobezim bugün nasılsın çok dinleme kendini hiç bişey olmıyacak Allahın izniyle
bide ben bulamadım
sağol canım randevu alabilirsem yarın doktora gidecem çünkü geçmiyor iyice hayat kalitemi düşürdü
Hayırdır kuzum önemli bir şey yok tur umarım❤❤
neden rahim kalınlaştırıcı kullanıyorsunuz?erken menopoz falan mı
yok ya ne kendimi dinlemesi, hastalığa takılmadım ben. Dün fecii bir gündü.onu atlatmaya çalışıyoruz
Allah yardımcın olsun canımSelam kızlar
Kahvemi içerken size bakayım dedim. Şu migren 1 haftadır peşimi bırakmadı gitti. Normalde böyle olunca acilde bir serum yada iğne yaparlardı hemen geçerdi. Şimdi onu da yapamıyorum
Bak onlara dikkat etmemişimEfenim onlar bir haftalık ayrı ayrı menüleri Bi kere. Ben yaptım ı kanıtlı kürekli yaparım her işimi
Hayrolsun❤❤
neden rahim kalınlaştırıcı kullanıyorsunuz?erken menopoz falan mı
yok ya ne kendimi dinlemesi, hastalığa takılmadım ben. Dün fecii bir gündü.onu atlatmaya çalışıyoruz
Selam kizlar,nasilsiniz, nasil gidiyor, herkesler iyi mi ?
Sayfanın hikayelerini takip edinSayfayı biraz inceledim şu an öyle bir süreçe giremiyecegim o kadar güvenim yok kendime ara ara okuyacağım hepsini aklıma kaydettiğim bazı ları var 21 kez çignemek mesela cok hızlı yiyen biri olarak bunu dikkate alıcam birde sofradan tam doymadan kalmak rahmetli baban hep derdi gözünüz içinde kalsın yemegin tıka basa yemek dogru degil derdi
Mumu ne haber nasılsın?Selam kizlar,nasilsiniz, nasil gidiyor, herkesler iyi mi ?
Yok bebek için rahim lakin olursa iyi tutunurmuş deniyoruz bakalim❤❤
neden rahim kalınlaştırıcı kullanıyorsunuz?erken menopoz falan
Allah gönlüne göre versin canım tüp bebekmi deniyorsunuzYok bebek için rahim lakin olursa iyi tutunurmuş deniyoruz bakalim
Bağımlılık gibi birşey evde herşey bir bardak içer ben demliği bitirene kadarAbauuu 3 demlik çay nedir
Kahvaltıda içersem 3 kupa olur, içmezsem oda yok
gidemiyorum çünkü randevusu yokmuş doktorun salı gününe kaldı büyük ihtimalleGidersen haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?