Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | + | + | + | |
| - | - | - | - | + | + | |
| + | + | + | - | - | - | |
E EDMLM | - | - | - | - | - | - | |
G Gazetekolik | m | m | - | - | - | - | |
F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | + | |
B busefit | + | + | - | + | + | - | |
@perihan00 | m | m | - | - | - | - | |
| m | m | + | - | + | + | |
| m | m | m | + | + | + | |
| m | m | + | + | + | + | |
Ben sana watsap tan atayım ayşemay herkes bulmuş bi ben bulamadım seni igde
Desteğin için tesekku ederimYani hormonları etkileyen bir çok ilaç etkiliyor diye biliyorum.
Bildiğiniz gibi erkekler genelde yediklerinden kilo alır verir ama kadınlar öyle değil bir çok sebep vardır kilo muzu etkileyen.
Yani İkiz annem en azından artıda değilsin bu bile bir nimetdurmak moral bozmak yok canım
Anladım canim bende gün içinde 2 litre suyu tarcın ve limonla tuketiyorumBurda ne yaptığımı yazmıştım ama ana fikir kangrubu a göre beslenme (0) grubuyum.
İf diyeti.
Gl endekste dayalı beslenme.
Proteinleri asla karıştırmamak
Sade yemek
Suyu yemeklerle karıştırmamak.
Ana fikri bu benim beslenmemin
Ben ekmek.hic tüketmiyorum ama simite dayanamıyorum birde çay vazgecilmezim günde 3 demlik kadarBen kaloriye hiç takılmam gl endekste bakarım. Misal 1 simit mi 1 kase salatamı? Belki ikisinde aynı kalori. Ama benim için simit yenmez salata yenir
10 gündür ekmek türevi karbon hiç almıyorum. İlk 2 gün halsizlik oldu. Şimdi ise eskisinden daha dinçim hamdolsun.
İnan benim çay keyfi de yok
obezim bugün nasılsın çok dinleme kendini hiç bişey olmıyacak Allahın izniylegünaydın.herkese mutlu sabahlar
bide ben bulamadımay herkes bulmuş bi ben bulamadım seni igde
sağol canım randevu alabilirsem yarın doktora gidecem çünkü geçmiyor iyice hayat kalitemi düşürdü
ben çorba seviyorum ama mercimekten gına geldiKatılıyorum fulyam benim diyet dede çorba yok.
Ama çorbası yapamayan çok sevende var.
Onuda dediğin gibi dengelemek lazım.
Not: sen ne zaman adepte olacaksın?,
Canım tansiyon nuna baktın mı hiç oda baş agrısı yaparSelam kızlar
Kahvemi içerken size bakayım dedim. Şu migren 1 haftadır peşimi bırakmadı gitti. Normalde böyle olunca acilde bir serum yada iğne yaparlardı hemen geçerdi. Şimdi onu da yapamıyorum
Bacım ne demek tabiki elimden geleni yaparım.Selam kızlar alıntı yapmadım okudum yazdıklarınızı bende 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum ekmek cok nadir tüketiyorum haftada en fazla 3 dilim bazen onu bile bulmaz
Sporum da haftada 5 gün yürüyüşüm var genelde ama yok bu kadar mı inatçı olur arkadaş bu yaglar eskiden 15 gün yapsam 55 kilo oluyordum
Sanırım artık yaşlandım fazla birşey beklemeyelim mi ki yaş 52 menopoz falan bunlar yüzünden olabilir mi
Eşim diyorki dsga ne kadar kısıcan ki akşam meyve yok kek börek yemek yok
Offf yine döktüm içimi kızlaraeben nasıl ne yapayım daha bir yol lütfen
Sebebini bulmak lazım prensesim. Agrıkesici geçiçi baskılayıcı çözüm.Selam kızlar
Kahvemi içerken size bakayım dedim. Şu migren 1 haftadır peşimi bırakmadı gitti. Normalde böyle olunca acilde bir serum yada iğne yaparlardı hemen geçerdi. Şimdi onu da yapamıyorum
Evet öyle hain bu kilocuklarBen ekmek.hic tüketmiyorum ama simite dayanamıyorum birde çay vazgecilmezim günde 3 demlik kadar
Kiloyu 2 günde alıyoruz 1 ayda veremiyoruz
Ben onları daha masum saniyordumEvet öyle hain bu kilocuklar
Ekmek derken ikizannem patates bir ekmektir, pirinç bir ekmektir, helva bir ekmektir. Bunu kastetmiştim.
Sagol canım benim teşekkür ederim sana Bi bakayım işim bitinceBacım ne demek tabiki elimden geleni yaparım.
Saydıgın sebepler evet kilo vermeye engel. Beklentiyi biraz az tutmalısın.
Eger imkanın varsa ins ten dediğim sayfadan yardım alabilirsin. Bi takip et hikayelerinde ki hanımların yazdıkları VS.
100 tl gibi cüzi bir miktar. Hergün kontrol var. Dediğim gibi ben kendimi bu programa hazırladım ve ondan sonra başladım.
Egerki bu imkanın yoksa bir hafta menülerini ben hazırlasam harfiyle yapabilirmisin?
Tek öğün yiyorumİnan mesajı yazarken baskül hiç aklıma gelmediydi
Havluyu attın bornoz uda attın ne kaldı bacım geriye
Tut şu bogazını artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?