Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 704. ETAP ***

Aylin42konya (68,1///% )
sara_28 (73,0///% )
Natsume (66,3///% )
Zehra_mda ( 60,7///% )
moni (90,3///% )
88prenses22 (92,7/// % )
Baby Cat (72,5///% )
Ozgurkus (69,7///% )
Obezzto ( 83,4///% )
EDMLM (65,8///%)
Gazetekolik (75,1///% )
Aeben(74,8///% )
ikizanasi(66,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

perihan00 (59,8/ )Mezun üye. (56,1 kg ile 662. etap 21 şubat 2020)Bt:5/12/2020 bk:59,8 h:53,82
busefit(78,9/ )694. etapta 75,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum (88/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (99,6/b)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (98,2/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye.
bilinmeyenkullanici (74,1/ b)
554. etapta 56,1 kg ile mezun olan üye. bt:26/10/2020 bk:73,5 h:
GIDI (100,0/)614. etapta 94,5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. Hedef revize:78)
ekrl(66,9/)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62

Antepia27 (123,6 / ) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020

Desteğin için tesekku ederim

Anladım canim bende gün içinde 2 litre suyu tarcın ve limonla tuketiyorum
Bu hafta biraz daha dikkat edeyim bakalim ne olur
Zaten eğer regl olursam 2.gun yine ilaca başlayacağım ama dediğin gibi kilo almamak bile avantaj 4 hafta olacak nerdeyse gruba gireli 70 kilo ile başladım

Ben ekmek.hic tüketmiyorum ama simite dayanamıyorum birde çay vazgecilmezim günde 3 demlik kadar
Kiloyu 2 günde alıyoruz 1 ayda veremiyoruz

Selam kızlar alıntı yapmadım okudum yazdıklarınızı bende 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum ekmek cok nadir tüketiyorum haftada en fazla 3 dilim bazen onu bile bulmaz
Sporum da haftada 5 gün yürüyüşüm var genelde ama yok bu kadar mı inatçı olur arkadaş bu yaglar eskiden 15 gün yapsam 55 kilo oluyordum
Sanırım artık yaşlandım fazla birşey beklemeyelim mi ki yaş 52 menopoz falan bunlar yüzünden olabilir mi
Eşim diyorki dsga ne kadar kısıcan ki akşam meyve yok kek börek yemek yok
Offf yine döktüm içimi kızlar aeben nasıl ne yapayım daha bir yol lütfen

Selam kızlar
Kahvemi içerken size bakayım dedim. Şu migren 1 haftadır peşimi bırakmadı gitti. Normalde böyle olunca acilde bir serum yada iğne yaparlardı hemen geçerdi. Şimdi onu da yapamıyorum
Canım tansiyon nuna baktın mı hiç oda baş agrısı yapar
Ben yıllarca migren migren tedavi ilaç falan filan bir gün doktorum sen bu tansiyon la nasıl ayakta durabiliyor sun dedi ve 8 yıldır tansiyon ilaçları başladım ve o gün bugündür baş agrım hiç mi hiç yok

Bacım ne demek tabiki elimden geleni yaparım.
Saydıgın sebepler evet kilo vermeye engel. Beklentiyi biraz az tutmalısın.
Eger imkanın varsa ins ten dediğim sayfadan yardım alabilirsin. Bi takip et hikayelerinde ki hanımların yazdıkları VS.
100 tl gibi cüzi bir miktar. Hergün kontrol var. Dediğim gibi ben kendimi bu programa hazırladım ve ondan sonra başladım.
Egerki bu imkanın yoksa bir hafta menülerini ben hazırlasam harfiyle yapabilirmisin?

Selam kızlar
Kahvemi içerken size bakayım dedim. Şu migren 1 haftadır peşimi bırakmadı gitti. Normalde böyle olunca acilde bir serum yada iğne yaparlardı hemen geçerdi. Şimdi onu da yapamıyorum
Sebebini bulmak lazım prensesim. Agrıkesici geçiçi baskılayıcı çözüm.

Ben ekmek.hic tüketmiyorum ama simite dayanamıyorum birde çay vazgecilmezim günde 3 demlik kadar
Kiloyu 2 günde alıyoruz 1 ayda veremiyoruz
Evet öyle hain bu kilocuklar
Ekmek derken ikizannem patates bir ekmektir, pirinç bir ekmektir, helva bir ekmektir. Bunu kastetmiştim.

Sagol canım benim teşekkür ederim sana Bi bakayım işim bitince

İnan mesajı yazarken baskül hiç aklıma gelmediydi
Havluyu attın bornoz uda attın ne kaldı bacım geriye
Tut şu bogazını artık
Tek öğün yiyorum
Regl gelmeye çalışıyor
Içtiğim su, kahve, yeşil çay vücudumu terkedemiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…