neyse geriye bakmayalım. sıfırdan başlayacağım canım. benim de acilen toplamam gerekli kendimi. daha fazla almadan verelim kilolarımızı.Yok kuzum 96.9 ile girdim 100 2 oldum
keşke yemek yeseydin en azından akşam. afiyet olsun. bana illa yemek olacak.Bugünkü menüm
Cok sacmasapan
Sabah 3 kuru kayisi 2 ceviz 4 biskuvi
Cay
Öğle
2 mandalina 3 bisküvi yeşilçay
Akşam
1 kase yogurtla 1 avuc kuru uzum 1 hurma 1 kuru kayısı 1.5 ceviz
Sütlü cozulebilir kahve
Belki yeşilçay
2 litreye yakın su
moni mezuniyet kiloma bakabildin mi ona gore bildirimi sabah yada akşamüstü yapicam. Eğer mezun olamazsam izne ayrılmak istiyorum.
Evet tüp bebekRabbim bağışlasın canım. İkizlerin de tedaviyle mi oldular?
Onları kucağıma aldiğimda 23 yasindaydim çok acemiydim nasıl büyüdüler anlamadim şimdi bu aklimla her anın tadını çıkarak tekrar büyütmek istiyorumÇocuğun var 2 tane ya neden illa bidaha olsun diye bukadar uğrasiyorsun merak ettim. Sonuçta kullandığın o ilaçların birsuru yan etkisi var. Benim oglum da tüp bebek ve ben bidaha denemeye cesaret edemem.
2 kupa yesilcay
Gelmeye calisiyorum kuzum :) derslerden, cocuklardan, egitimlerden firsat buldukcagel artık özledik seni kuzuuu
Tamda bunu diyordumIyi aksamlar arkadaslar
4 gun boyunca yasadigim agir bas agrisi doneminde ,direncim dusmesin diye beni bi guzel yedirdi annem ,mezun oldugumu da dusunerek ben de pek karsi cikmadim
3 gecedir dikkatliyim gece yemek yemiyorum ginduz ekmegi minimum tuketiyorum su ana kadar 1 kg kadar verdim gibi ama hala artifayim umarim bu hafta en az artiyla atlatirim ama haftaya azalmaya devam edeceğim insallah cunku mezun olmayi falan dusunmuyorum ,bence bu bana bir isaret gidebildigi yere kadar gideyim bakayim
Tarhana çorbasını bende çok severim dediğin gibi sebze çorbalarına başlayacamolmaya çalışıyorum canım inan. silkelenmek istiyorum ama önceki gün de yazdığım gibi 2 gün wc sıkıntı oldu. o da ben de hemen düzen değişikliği yaratıyor. ondan biraz menüm değişti. tam toparlayacağım inşallah.
bu aralar yine diş randevum var. sabahtan bu yana dün yaptırdığım diş mi yanındaki mi tam anlamadım ağrı yaptı. tüm günümü etkiledi. ağrı kesici içtim daha yeni kendime geldim. leslie yapacaktım o da kaldı.
nasıl oldu o??? kilon 92 küsur değil mi canım?
bence de o kadar mercimek yapma kuzum ne gerek var. sebze çorbası yap değişik sebzelerle çeşit çeşit. yarmalı yoğurt çorbası yap, tarhana, düğün çorbası. bunlardaki un miktarı çok abartı değil ki. bir tarhana sıkıntılı olabilir. o da uşak tarhanası gibi az unla yapılırsa o da sorun değil. o öğünde başka karbonhidrat yemezsin olur biter. ben mesela bol acılı tarhana çorbasına bayılırım
Darısı başımaEvet tüp bebek
Haklısın canım merkez çok önemli doktor çok önemliEvet canım 12 yaşındalar
Eğer tüp bebek yatıracaksan ınsallah iyi bir merkez bul çok onemli
Beğenmedimİyi akşamlar
Perşembe menüm
17. Gün artık kahvaltı yerine 1 kase Yogurt var..
Sabah 10
1 kase Yogurt içine 1 çor. Kş. Öğütülmüş Keten tohumu. Kaşık ucu tarçın.
1 keçiboynuzu.
Ara
3 incir
3 ceviz
Akşam
Kabak yemegi
1 kase Yogurt.
Su 1.5
Spor ev işi çokkk puant yok
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de seçme şansım olsa erken anne olmak isterdim eski enerjim ve tahammülüm yok oyuzden bu yaşta zorlanıyorum anne olarak.Onları kucağıma aldiğimda 23 yasindaydim çok acemiydim nasıl büyüdüler anlamadim şimdi bu aklimla her anın tadını çıkarak tekrar büyütmek istiyorum
Ben talep ediyorum Rabbim vermezse de raziyim çok sukur
Kızlar eğer sağlık sorununuz yoksa herşey kafa da bitiyor kendimden biliyorum eş ve bende sorun yoktu ve 8 yıl olmadı en son zayıflamaya karar verdim işte en güzel günlerimdi güzel güzel kilo veriyordum burda aaa bi baktım hamileyim hiç düşünmeyin çocuğu bebeğiHaklısın canım merkez çok önemli doktor çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?