Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Cok sacmasapan

Sabah 3 kuru kayisi 2 ceviz 4 biskuvi
Cay

Öğle
2 mandalina 3 bisküvi yeşilçay

Akşam
1 kase yogurtla 1 avuc kuru uzum 1 hurma 1 kuru kayısı 1.5 ceviz

Sütlü cozulebilir kahve
Belki yeşilçay
2 litreye yakın su

moni mezuniyet kiloma bakabildin mi ona gore bildirimi sabah yada akşamüstü yapicam. Eğer mezun olamazsam izne ayrılmak istiyorum.

Yok kuzum 96.9 ile girdim 100 2 oldum
neyse geriye bakmayalım. sıfırdan başlayacağım canım. benim de acilen toplamam gerekli kendimi. daha fazla almadan verelim kilolarımızı.
keşke yemek yeseydin en azından akşam. afiyet olsun. bana illa yemek olacak.

Çocuğun var 2 tane ya neden illa bidaha olsun diye bukadar uğrasiyorsun merak ettim. Sonuçta kullandığın o ilaçların birsuru yan etkisi var. Benim oglum da tüp bebek ve ben bidaha denemeye cesaret edemem.
Onları kucağıma aldiğimda 23 yasindaydim çok acemiydim nasıl büyüdüler anlamadim şimdi bu aklimla her anın tadını çıkarak tekrar büyütmek istiyorum
Ben talep ediyorum Rabbim vermezse de raziyim çok sukur

Iyi aksamlar arkadaslar
4 gun boyunca yasadigim agir bas agrisi doneminde ,direncim dusmesin diye beni bi guzel yedirdi annem ,mezun oldugumu da dusunerek ben de pek karsi cikmadim
3 gecedir dikkatliyim gece yemek yemiyorum ginduz ekmegi minimum tuketiyorum su ana kadar 1 kg kadar verdim gibi ama hala artifayim umarim bu hafta en az artiyla atlatirim ama haftaya azalmaya devam edeceğim insallah cunku mezun olmayi falan dusunmuyorum ,bence bu bana bir isaret gidebildigi yere kadar gideyim bakayim

afiyet olsun canım. güzel menü

sabah 11.00
30 gr tadelle

öğlen 13.30
2 ince dilim zeytinli çavdar ekmeğinden peynirli tost
biber

ara 17.30
sade kahve
biraz çikolata
10-15 leblebi+ 2 brezilya cevizi

akşam 19.10
ciğer
pilav
sumaklı soğan + sarımsaklı yoğurtlu havuç brokoli salatası

yatana kadar 1,5 lt su moni

Tamda bunu diyordum
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin

İyi akşamlar
Perşembe menüm
17. Gün artık kahvaltı yerine 1 kase Yogurt var..
Sabah 10
1 kase Yogurt içine 1 çor. Kş. Öğütülmüş Keten tohumu. Kaşık ucu tarçın.
1 keçiboynuzu.

Ara
3 incir
3 ceviz

Akşam
Kabak yemegi
1 kase Yogurt.

Su 1.5
Spor ev işi çokkk puant yok

Tarhana çorbasını bende çok severim dediğin gibi sebze çorbalarına başlayacam

Beğenmedim
Bal, kaymak yok
Ekmek yok
Çiko yok

Akşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım

Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Benim de seçme şansım olsa erken anne olmak isterdim eski enerjim ve tahammülüm yok oyuzden bu yaşta zorlanıyorum anne olarak.

Haklısın canım merkez çok önemli doktor çok önemli
Kızlar eğer sağlık sorununuz yoksa herşey kafa da bitiyor kendimden biliyorum eş ve bende sorun yoktu ve 8 yıl olmadı en son zayıflamaya karar verdim işte en güzel günlerimdi güzel güzel kilo veriyordum burda aaa bi baktım hamileyim hiç düşünmeyin çocuğu bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…