- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Sarma var daha ne olsun az da olsa püre varNeresi berbat acaba
Çalışıyorum canım sarma evde ben yaptımO kadarda berbat değil suyu biraz artırıp sporda eklesen bide sarmayı akşam değil öğlende yesen olur bu iş
Yanlış anladın benim de 8 yıl olmadı 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp deneyimim var ve hepsinde 96 97 kiloydum en son özele gittim Dr bana 70 kilo ol gel dedi bak nasıl oluyor dedi bende yeter artık hep kilo hep kilo sorun diyip zayıflamıştım 83 kiloya düşünce kendiliğinden hamile kaldımÖyle deme çocuğu olmayan birsürü kadın alacağı kilolara razı ama olmuyor iste
Kilo dediğin yine kafada bitiyor ama çocuk öyle mi ölmeyince olmuyor
Rabbim cümle isteyenlere versin insallahYanlış anladın benim de 8 yıl olmadı 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp deneyimim var ve hepsinde 96 97 kiloydum en son özele gittim Dr bana 70 kilo ol gel dedi bak nasıl oluyor dedi bende yeter artık hep kilo hep kilo sorun diyip zayıflamıştım 83 kiloya düşünce kendiliğinden hamile kaldım
Amin canimTamda bunu diyordum
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
Püreyi geçSarma var daha ne olsun az da olsa püre var
aaaaaaa sarma sevmiyorlar mı? kendin için yap boşver yemezlerse yemesinler.Püreyi geç
Sarma iyidir, candır, canımdır, cananımdır, evdekiler yüzünden hasret kaldığımdır ❤
Lahana sarmasını ben hariç kimse yemezaaaaaaa sarma sevmiyorlar mı? kendin için yap boşver yemezlerse yemesinler.
iyiyim canım.sağolasın❤canın sıkındı. iyi misin canım şimdi?
Akşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
Yokluğuna alışık deyiliz, bizi senden mahrum bırakmaiyiyim canım.sağolasın❤
evet çiğden koy. pişince tadı değişiyor derin dondurucuda. ya da tazeden az yap hemen pişir. onlar az yer, sen de iki öğün yersin.Lahana sarmasını ben hariç kimse yemez
Yaprak sarmasindan eşim 10 tane belki, küçük oğlan 5 tane belki, büyük hiç yemez
Geçen sene sarma, dolma yaptım, pişirip porsiyonluk yapıp dondurucuya koydum, güzel olmadı.
Bu sefer yaparsam pişirmeden donduracağım
Yokluğuna alışık deyiliz, bizi senden mahrum bırakma
Aebenden bırakabilirsin
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun
Sağol canım aleovera jeli yok kremi var sürsem fayda edermi dersinAyyyçok geçmiş olsun saram.. Aleovera yokmu direk süren acısını hemen alırdı.
Sağol canım amin sızlıyor evet ama bına çok şükür cam sürahi yüzüme gözüme gelse ne yapardımOoo geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun
Sabaha kadar sızlar şimdi
Sağol canım kesinlikle verecem son günlerde bir çok şey üst üste geldigeçmiş olsun canım. sadaka ver bence.
kaç yaşındasın zehracım?
Aloevera jelim yok canım ama iyi bir markanın acil durum spreyi var onu sıktım çok iyi geldisara_28 alovera jeli varsa ondan sür karnına. çok iyi geliyor.
Sağol canım benim ilk iş soğuk duşa girdim zatenallah gönlüne göre versin canım
çok geçmiş olsun canım. Devamlı buz tatbik et.bugün yatana kadar başka bir şey sürme
Çok sağol canım benim yok toplayacağını sanmıyorum sprey durumu bayağı kurtardıcok ccok cok gecmis olsun insallah su toplamaz yaa
Yok kisara_28 canım kantoron yağı sür çok iyi geliyor
Geçmiş olsun canımAmin canim
Hala hafif agri oluyor ama sanirsam regl oncesi oldugu icin
Normalde 2.5 . 3 gun agrirdi ama bu sefer uzun surdu nedense
Su an hafif arada vuruyor
Kıyamam gel ben sana yapayımPüreyi geç
Sarma iyidir, candır, canımdır, cananımdır, evdekiler yüzünden hasret kaldığımdır ❤
Ben sarmayı sarıp pişirmeden derin dondurucuya attım canım pişirincede çözdürmeden çok az suyla pişiriyorum çünkü donmuş ürünler çözülünce su bırakıyorLahana sarmasını ben hariç kimse yemez
Yaprak sarmasindan eşim 10 tane belki, küçük oğlan 5 tane belki, büyük hiç yemez
Geçen sene sarma, dolma yaptım, pişirip porsiyonluk yapıp dondurucuya koydum, güzel olmadı.
Bu sefer yaparsam pişirmeden donduracağım
Çok sağol canımAyyy canım ya Rabbim esirgemis
Büyük geçmiş olsun canım
Bende hedefi tutturamayacam gibi duruyor Fulyacım sağlık olsun1 ocak 2021 e 21 gün var. ne kadar kilo verebilirim acaba? güya hedefim 80 di
aloveralı krem de olur saracım.Çok sağol canım
Sağol canım aleovera jeli yok kremi var sürsem fayda edermi dersin
Sağol canım amin sızlıyor evet ama bına çok şükür cam sürahi yüzüme gözüme gelse ne yapardım
Sağol canım kesinlikle verecem son günlerde bir çok şey üst üste geldi
Aloevera jelim yok canım ama iyi bir markanın acil durum spreyi var onu sıktım çok iyi geldi
Sağol canım benim ilk iş soğuk duşa girdim zaten
Çok sağol canım benim yok toplayacağını sanmıyorum sprey durumu bayağı kurtardı
Yok ki
Geçmiş olsun canım
Kıyamam gel ben sana yapayım
Ben sarmayı sarıp pişirmeden derin dondurucuya attım canım pişirincede çözdürmeden çok az suyla pişiriyorum çünkü donmuş ürünler çözülünce su bırakıyor
Çok sağol canım
sen kaç demiştin hedef?Bende hedefi tutturamayacam gibi duruyor Fulyacım sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?