- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Haftada 1 den 3 kilo garanti1 ocak 2021 e 21 gün var. ne kadar kilo verebilirim acaba? güya hedefim 80 di
Evet bu sene pişirmeden koyacağımÇok sağol canım
Sağol canım aleovera jeli yok kremi var sürsem fayda edermi dersin
Sağol canım amin sızlıyor evet ama bına çok şükür cam sürahi yüzüme gözüme gelse ne yapardım
Sağol canım kesinlikle verecem son günlerde bir çok şey üst üste geldi
Aloevera jelim yok canım ama iyi bir markanın acil durum spreyi var onu sıktım çok iyi geldi
Sağol canım benim ilk iş soğuk duşa girdim zaten
Çok sağol canım benim yok toplayacağını sanmıyorum sprey durumu bayağı kurtardı
Yok ki
Geçmiş olsun canım
Kıyamam gel ben sana yapayım
Ben sarmayı sarıp pişirmeden derin dondurucuya attım canım pişirincede çözdürmeden çok az suyla pişiriyorum çünkü donmuş ürünler çözülünce su bırakıyor
Çok sağol canım
34 canımgeçmiş olsun canım. sadaka ver bence.
kaç yaşındasın zehracım?
Tüh görüyonmu havlu atan benmi olcam yoksaYok
Başarıya giden her yol mübah
AA yarın ben lahana dolması yapacagim inşallah bize gel bacım. Zaten açmışsındaLahana sarmasını ben hariç kimse yemez
Yaprak sarmasindan eşim 10 tane belki, küçük oğlan 5 tane belki, büyük hiç yemez
Geçen sene sarma, dolma yaptım, pişirip porsiyonluk yapıp dondurucuya koydum, güzel olmadı.
Bu sefer yaparsam pişirmeden donduracağım
Saracım bende bitkisi var aleovera nın butğr durumlarda iyi geliyor acıyı ve kızarıklıgı alıyor. İyileşme süresinde iyi geliyor e vitamini sayesinde iz pek olmuyor. (ileri derece yanıklarda değil)Bende hedefi tutturamayacam gibi duruyor Fulyacım sağlık olsun
BenceHaftada 1 den 3 kilo garanti
O benim canım rakibem
Biraz kızdırıyımki sabaha ödem olsun
Aaa aa üstüme iyilik sağlıkYokluğuna alışık deyiliz, bizi senden mahrum bırakma
Aebenden bırakabilirsin
Tamam canım sağolaloveralı krem de olur saracım.
66 demiştimsen kaç demiştin hedef?
Allah tan çok ciddi yanık olmadı canım ama sızlıyor dokunamıyorum sprey çok iyi geldi şimdi içeriğini okudum da aleoveralıymışSaracım bende bitkisi var aleovera nın butğr durumlarda iyi geliyor acıyı ve kızarıklıgı alıyor. İyileşme süresinde iyi geliyor e vitamini sayesinde iz pek olmuyor. (ileri derece yanıklarda değil)
Senınki çok değil sanırım. Ay olmasında.
Valla Ödemim gitmezse ben atarım gibiTüh görüyonmu havlu atan benmi olcam yoksa
Tencerenin yarısını yerimAA yarın ben lahana dolması yapacagim inşallah bize gel bacım. Zaten açmışsında
AtarmıyımAaa aa üstüme iyilik sağlık
Yarına atacak umudunda kalmadı zannımca ki beni takımdan atıyon
aynen valla. kendimden bıkmışım o derece yaniBence60kiloyum sıkı bir diyete girse haftada 2 _ 2 gider Allahın izniyle.
Sadece başlıycam başlıycam demeyip başlasa bu iş bitecek
tebikine seni tutuyommmmmmBeni tutuyon demi fulyam
aynennnnn
çok uçuk bir rakam söylemişin. neyse bakalım kaç çıkacağız 1 ocak 2021 e Allah nasip etsin de. artı ya da sabit olmayalım daTamam canım sağol
66 demiştim
Allah tan çok ciddi yanık olmadı canım ama sızlıyor dokunamıyorum sprey çok iyi geldi şimdi içeriğini okudum da aleoveralıymış
Çok mu uçtun, gerçi bende çok uçtum, hedefi göremeyeceğim.Tamam canım sağol
66 demiştim
Allah tan çok ciddi yanık olmadı canım ama sızlıyor dokunamıyorum sprey çok iyi geldi şimdi içeriğini okudum da aleoveralıymış
Senide yazdım kenara zalım fulyaaynen valla. kendimden bıkmışım o derece yani
tebikine seni tutuyommmmmm
aynennnnnobezzto
çok uçuk bir rakam söylemişin. neyse bakalım kaç çıkacağız 1 ocak 2021 e Allah nasip etsin de. artı ya da sabit olmayalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?