Yooo çok uçmafım aslında 7 kilo var hedefime haftada 2 kilo verebilsem iyide nerdeeeÇok mu uçtun, gerçi bende çok uçtum, hedefi göremeyeceğim.
Yarından itibaren serbest takılacağım
1 ocak itibariyle apanin grubuyla, inşallah 1 bazen 1,5 öğünle ilerlemeyi düşünüyorum
Ben seni tutuyomSenide yazdım kenara zalım fulya
Çok uçuk değil Fulyacım 7 kilo var hedefime yılbaşı olmasada ocak ayında ulaşırım gibiaynen valla. kendimden bıkmışım o derece yani
tebikine seni tutuyommmmmm
aynennnnnobezzto
çok uçuk bir rakam söylemişin. neyse bakalım kaç çıkacağız 1 ocak 2021 e Allah nasip etsin de. artı ya da sabit olmayalım da
Süre çok az kaldı.Yooo çok uçmafım aslında 7 kilo var hedefime haftada 2 kilo verebilsem iyide nerdeee
Ben seni tutuyom
Orası kesinÇok uçuk değil Fulyacım 7 kilo var hedefime yılbaşı olmasada ocak ayında ulaşırım gibi
Süre çok az kaldı.
Sende baya güzel kilolar verdin, haftada 2 çok sanki
Neyse yinede yaklaşırsın inşallah, benimki zor
Ben seni yerim yerim ❤❤❤
İnşallah ne güzel olurOrası kesin
Bi bakmışsın ocakta aynı kiloyla devam ediyoruz
Sen bana doğru, ben sana doğru
Yav bak oldumu?İnşallah ne güzel olur
Off çok geçmiş olsun canım. Rabbim muhafaza etmiş gerçektenAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
Madem istiyorsun Rabbim gönlünce evlat versin canım
1 ocakta apa yeni grup mu başlatıyor. bir süredir bakamadım ona.Çok mu uçtun, gerçi bende çok uçtum, hedefi göremeyeceğim.
Yarından itibaren serbest takılacağım
1 ocak itibariyle apanin grubuyla, inşallah 1 bazen 1,5 öğünle ilerlemeyi düşünüyorum
çok sıkı yapmak gerek ama diyeti. mesela 0 karbo, bol spor gibi. ben şu an hiç o modda değilim mesela. bana şu an en cazip kaçamaklı karatay görünüyor. gerçekten ben bir ara antin kuntin tariflerimle güzel kilo veriyordum. evdeki yemeklere uymayacağım. ondan yiyorum. kendime özel yapacağım. eve takılınca olmuyor. mesela akşam pilav yedim.Çok uçuk değil Fulyacım 7 kilo var hedefime yılbaşı olmasada ocak ayında ulaşırım gibi
Evet 1 ocakta büyük grup başlıyor1 ocakta apa yeni grup mu başlatıyor. bir süredir bakamadım ona.
çok sıkı yapmak gerek ama diyeti. mesela 0 karbo, bol spor gibi. ben şu an hiç o modda değilim mesela. bana şu an en cazip kaçamaklı karatay görünüyor. gerçekten ben bir ara antin kuntin tariflerimle güzel kilo veriyordum. evdeki yemeklere uymayacağım. ondan yiyorum. kendime özel yapacağım. eve takılınca olmuyor. mesela akşam pilav yedim.
Cok gecmis olsun saracımAkşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım
Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım
Sen baslauacak misin gezegenimEvet 1 ocakta büyük grup başlıyor
buradayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?